Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Gość jacenty36
dzięki, odezwę się na pewno, pozdr :)

No to nie wiem, jak z moim zdrowiem? jak ulozy sie moj zwiazek z partnerem? jak w pracy?

Rozan kochana dziekuje ci, ja tylko chcialam tak porozmawiac bo caly dzien od rana placze w poduszke, juz sama nie wiem czy to choroba tak mnie wziela czy to ta cala sytuacja, jestem silna babka, ale cos mnie slabosc dopadla:O milego dnia ci zycze i niech cie tam tak nie zamecza z tymi wrozbami:P

Witaj. mam pytanie kiedy znajde prace i jak to bedzie praca jestem na zasilku od 6 miesiecy. i kiedy wyjde za mąż. mam narzeczonego od roku ale nie stac nas finansowo na ślub mieszkanie póki nie znajde pracy. jego data ur. 26.05.1981 \moja data ur. 20.10.1987

Różowa Piżamka widze zareczyny w najblizszym czasie ale czy to na stale to zalezy od was samych ja nie widze jak narazie rozpadu na stale jesli cos to małe kłotnie w zwiazku

Mam pytanie. Czy moj były bedzie chciał do mnie wrócić? A jak nie to czy znajdę nową miłość w tym roku? Martyna 27.05.1991 r. Kamil 7.01.1989 r.

Elunia ze zdrówkiem jest chyba już lepiej lub się znacznie polepszy a z partnerem mogą być niestety małe problemy, w pracy nie widze zadnych zmian..

Gość kate1748
Kochana napisałam datę i imię parę postów niżej, ale powtórzę:) Katarzyna 31.12.1990 on Łukasz 17.05.19986 pytałam czy oświadczy mi się w tym roku oraz jak nam się życie potoczy czy będziemy razem? pozdrawiam

Hejka Moge sie dolaczyc???? Mama pytanie...jak szybko moj maz znajdzie prace????02.12.1971 I czy ja mam szanse na ciekawsza 30.04.1973...dzieki

bellla123 prace znajdziesz ale za pare miesięcy a co do ślubu to w nast roku lub za 2 lata nie wcześniej.. twój partnej myśli o tym bardzo poważnie ale jak narazie coś nie pozwala mu tego zrealiozować moze jak pisałas sa ta pieniadze.. i mysle ze tro dobra decyzja odlozyc troche i poczekac ze slubem..

Gość Krzychu46
Krzysiek 1963.01.06 Jak z moim zdrowiem? Jak w zwiazku malzenskim? a w pracy?

My destination niestety ale nie widzę was razem jeśli uda wam się do siebie wrócic to nie na długo i nie bedzie mialo to zbytniego sesu.. to nie facet dla ciebie.. mysle ze powazniejszego kandytata na chlopaka spotkasz przypadkowo ja jakiejs imprezie na ktora bedziesz mala niedlugo zaproszenie od znajomych moze to byc tez jakas dyskoteka czy zwykla impreza domowa

dara73 twój mąż znajdzie prace ale musi się wto bardziej zaangażować bo nie widzę wielkiego wysiłku z jego strony a u ciebie nie widze narazie zmian na inna..

witaj bardzo mnie interesuje czy z mojej już paroletniej przyjaźni może wyjść coś więcej- ja Ania 19.02.1986 on Łukasz 28.05.1985 czy mam czekać na inicjatywę z jego strony??? pozdrawiam

kate1748 są duże szanse powodzenia na to że bedziecie razem ale w tym roku nie widze zareczyn.. moze w nast..

fantazja86 może wyjsc cos wiecej chodz nie wiem czy na dlugo, jezeli byscie sie rozstali to zmarnujecire tylko te lata przyjazni.. on chyba do konca nie wie o twoich zamiarach wobec jego i boi wykonac sie jakis ruch bo obawia sie twojej reakcji.. jeżeli zalezy ci zeby bylo z tego cos wiecej to wykonaj pierwszy krok ty

Gość 00000000000000000000000000000
odpowiedz na moje pytanie

Gość 00000000000000000000000000000
Żaneta 13.3.1992 kiedy wyjdę za mąż kiedy będę mieć dzieci i czy mu zalezy

Gość kate1748
dziękuję bardzo:* super że są jeszcze tacy ludzie jak Ty, którzy są bezinteresowni:) pozdrawiam serdecznie

poproszę o wróżbę :) Jaki jest jego stosunek do mojej osoby? Kaśka 06.03.1980, Marcin 09.01.1986

tak jak pisałas. on mysli powaznie ja tez. ale nie mam mobilizacji do pracy za kazdym razem porazka. bo studiuje zaocznie a inni dostaja sie po znajomosci. ostatnio tak bylo bylam na rozmowie na darmo. prosze powiedz jaka ja prace znajde czym bede sie zajmowala> praca w naszej sytuacji jest najwazniejsza. a czy potrafisz powiedziec czym zajmuje sie moj narzeczony???? Jarek ur. 26.05.1981

Krzychu46 a robiłeś badania lekarskie? jeżeli nie to idź do lekarza bo coś jest nie tak a w zwiazku bedzie roznie narazie wiele sie nie zmieni, widze duzo nieporozumien ale to minie jezeli porozmawiacie i wyjasnicie sobie kilka spraw ktore was drecza a co do pracy to nie widze zadnych zmian

Gość sallyneedshelpp
8.12.1992 r.ja 02.11.1992r.on co myslisz o takiej parze, pasujemy do siebie????...bedziemy kiedys razem...?

00000000000000000000000000000 narazie nie widze zadnych zareczyn czy slubu a co do dzieci fto nie bedziesz miala problemu zeby je miec wiec kiedy to bedzie zalezalo tylko od ciebie ;)

Airashii On sam jeszcze nie wie czego chce, ty poważniej podchodzisz do tego związku lecz on jest jeszcze takim dzieciaczkiem którego jeszcze długo będziesz musiała prowadzic za raczke..

Razan wielkie dzieki. Faktycznie mogę mieć niski progesteron, bo kilka lat temu badałam sie i nie był on za ciekawy. Powiesz mi jeszcze czy moj narzeczony w obecnej pracy ma szanse na lepsze zarobki ? Paweł 07.07.1974

sallyneedshelpp razem nie będziecie na dłuża mete jezeli cos to nie na długo ale jakos nie widze cie u boku tego chlopaka

sarenka28 narazie nie widze zmian w jego zyciu zawodowym... trzymam kciuki za dzidziusia, moze powinnas brac luteine na wyzszy progesteron? idz do innego lekarza bo badasz sie caly czas u jednego? radze zasiegnac opinii drugiego..