Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Adela z Krzyśkiem ci się raczej nie ułoży.. ten drugi też nie jest mężczyzną twojego zycia ale zawsze mozesz isc za głosem serca.. nie masz stalego partnera i jak na ta chwile nie potrafie ci powiedziec co bedzie dalej w twoim zyciu.. wiem tylko ze jezeli poczekasz troche z wyboprem partnera z pomiedzy tych dwoch mozesz spotkac ciekawa osobe z ktora moglabys zbudowac staly mocny zwiazek

Gość a jest szansa że zaczniesz
Dziękuję:) Pozdrawiam :)

Gość calineczka z okieneczka
tak co dalej z nami?

Calineczka.. no własnie pytałam bo nie widzę zbyt dużej więzi między wami.. ostatnio chyba wydarzyło się coś co was trochę oddaliło od siebie. Myślę ze jezeli oboje bedziecie starac sie wprowadzic rownowage w zwiazku to bedzie dobrze

Czy pisana jest nam wspólna przyszłość, czy się wkrótce rozstaniemy? Ja 10.11.1966 on 11.07.1962. Będę wdzięczna za wróżbę.

CZarna.. myślę że w waszym przypadku ważna jest rozmowa i wzajemne zrozumienie, jeśli dojdziecie do porozumienia bedzie dobrze.. ha bym walczyła jezeli ci zalezy..

Gość WieczorowąPorąFacet
Czy jest mi wierna moja dziewczyna? Ona ur:15.06.1986 Ja: 01.10.1981

razan dziękuje, ostatnio też poznałam nowego faceta, Sławomir 25.04.79, i nie potrafię zupełnie go wyczuć, wydaje się być zainteresowany ale jest bardzo obowiązkowy i ma dużo zajęć, czy mogłabyś postawić karty na niego? I jeszcze chciałam wiedzieć czy ex mąż będzie szczęśliwy, Marek 14.06.1976? Czy nadal żywi w stosunku do mnie negatywne uczucia, złość?

take a breathe to co ostatnio wydarzyło się w twoim życiu a mam na myśli nieudany związek było po to zeby cie czegos nauczyc i doswiadczyc.. wide ze doswiadczyło cię twórczo ale pamietaj ze zawsze po burzy wychodzi słonce i tak jest w twoim przypadku.. niedługo spotkasz tego jedynego :)

caryca.katrina2 jestem tego samego zdania co Ty, teraz widzę kto podszedł poważnie do moich przepowiedni a kto klepie swoje pytania wszędzie gdzie pojawi się topi: wróżenie. Wróżb się nie sprawdza dzień po dniu..ale zrozumiecie o tym po czasie. Dzięki temu już wiem kogo mam ignorować w przyszłości.

przepraszam ale bede za godzinke bo ktos tak mnie zdenerwowal ze hyh.......

Przepowiednie, wróżby swoje, a życie swoje.Każdy robi co chce, akurat jeśli ktoś mi wywróżył że będzie zle, jest zle to jakbym to wzięła na poważnie to bym się zupełnie załamała....

a ja dziękuję wszystkim tym którzy tu przepytywali moją przepowiednię, raz jeszcze.

To ja może spróbuję. Może jak wrócisz, to i mi odpowiesz :) Kinga 07.02.1984, czy zajdę wreszcie w tym roku w upragnioną ciążę??

Gość jeag
dlatego wierzyć trzeba tylko w te dobre, złe ignorować;-)

Gość Smutny Anioł86
Chcialabym sie dowiedziec kiedy spotkam milosc swojego zycia? niedawno rozstalam sie z chlopakiem i jest mi ciezko jednak sie nie poddaje... kasia 31.01.86r

Gość Nai
Kamila 19.05.81 Robert 03.03.84 Czy bedziemy jeszcze kiedys razem? Soledat powiedziala mi tylko, ze bylo miedzy nami uczucie.

Toteż ja nie wierze we wszystko co słyszę, życie i tak to weryfikuje. I uważam że jednak o wiele lepiej wróżby wychodza gdy się człowiek udaje do wróżki osobiście. Mnie się sprawdziło a byłam parę razy w przeciągu 10 lat tylko u jednej, która wróży z normalnych kart, jest to osoba starsza i wróży już bardzo długo i czasem nawet z jej usług korzysta policja

Mnie Soledat wywróżyła ogólnie kiepskie życie....Na temat pracy jej pytania nie zadałam tylko razan i na temat nowego znajomego też dopiero razan.

klonka1984 zajdziesz ale podejdź do tego na luzie moim zdaniem za bardzo tego chcesz dlatego nie wychodzi.

Smutny Anioł86 tak jak pisałam wcześniej że każde doświadczenie nawet te z nieudanego zwiazku było po to by nas czegos nauczyć. Te doświadczenia pomogą ci zbudować nowy związek, tym razem lepszy i mocniejszy. Pod koniec wiosny kogoś poznasz...

Dziękuję, mam problemy z jajnikami. Co nie oznacza niepłodności. Ale wciąż o tym myślę... Muszę przestać po prostu się zamartwiać.

Nai skarbie to co było między wami nie było aż tak silne.. teraz zostały tylko wspomnienia.. tak na prawde to co czujesz nie jest już takie silne żeby pozwoliło ci zbudować ten związek na nowo. Zacznij żyć chwilą, nie rozpamiętuj tego co było bo to jeszcze gorzej rani, nawet jeśli uda wam się odbudować związek to nie będzie już to samo, zostało zbyt dużo nie wyjaśnionych sytuacji.. Daj sobie z nim spokój.. on juz sobie dał..

klonka1984 takie problemy ma sporo kobiet a jednak zachodzą w ciąże. Może powinnaś zrobić badania hormonalne.