Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Badania hormonalne mam zrobione. Tylko prolaktyna mi została. Ale na badanie idę w przyszłym tygodniu. Testosteron mam podwyższony. Ogólnie diagnoza: PCO. Czasem mam takiego doła z tego powodu, że aż brak słów. Łzy same płyną... Ehhhh...

klonka nie łam się, PCO albo PCOS to nie wyrok. Ja mam też PCOS i wiem co mówię, bedzie dobrze

Gość Smutny Anioł86
Razan82 - bardzo dziekuje:* 🌼 chce wierzyc ze tak bedzie

klonka1984 ja i tak widze ciaze ale to bedzie tylko wtedy jezeli bedziesz zazywac jakies lekarstwa.. po badaniach lekarz ci je przepisze

Wróżko dziękuję bardzo za wróżbę co do burzy chyba mam ją za sobą mam nadzieję że będzie wszystko oki 😘 🌼 😍 Jednak martwi mnie cały czas praca.

Wiem, że to nie wyrok... Ale czasem jak mnie złapie, to siedzę i płaczę. Już 2 lata się staramy i nic z tego. Ale już koniec. Bo rozmowa schodzi nie na temat:) Dziękuję Razan!! :*

Tak tak, po badaniach właśnie idę do lekarza i pewnie coś wypisze. Dziękuję!! :*

Gość Nai
Dziekuje Razan, chcialabym zeby to bylo takie proste i zapomniec o tym co bylo, ale bede probowac kazdego dnia.! Na razie wydaje mi sie, ze nie znajde kogo lepszego od niego..

Czy wroce w tym roku do szkoly?(czy ukoncze jakis profesjonalny kurs)?21.11.78

i nie odpowiedzialas mi: Razan gdzie jestes:tylko sie przypominam: ania7830 Czy przez ta osobe moge stracic prace???21.11.78 Czy moglabys napisac wiecej o tej osobie,prosze!!ladnie dziekuje!!!

Olga 11,08,1989 Piotr 27,02,1989 Czy to ten na zawsze? Czy mnie oszukuje zdradza? Z gory dziekuje;*

Gość tańczyla jedno lato...
To znowu ja... Wczesniej niestety nie moglam odpisac. jestem chyba na stronie 12 badz 13. On n chyba nie wie. Moze cos tam przeczuwa ale tez nie jestem pewna... natomiast wiem, ze On to czuje po prostu wiem... Tylko ze miedzy nami jest bardzo duza przeszkoda... Dlatego sie zapytalam. Bo od miesiaca te uczucie nie daje mi spokoju. Boje sie ze w koncu mu wyznam prawde i naprawde ni wiem jak to moze sie skonczyc...

Gość Emigrantka435676
Ola 03.11.1987 Dawid 08.05.1985 Nigdy sobie na to nie pozwoliłam, z góry dziękuję.

Dobry wieczór Razan :) Pisałam tutaj z tobą pod nickiem Ferbi x3 jednak zmieniłam na taki jaki widać :) dziś również prosiłabym o odpowiedź na pytanko : czy w moim życiu widać jakieś dzieci? czy widać również jakieś przeszkody przed zaręczynami/ ślubem? podam dane dla przypomnienia Bożena 12.03.89 dziękuję 🌻

Gość Emigrantka435676
Jeszcze raz ja, w sumie nie zadałam pytania. Jesteśmy małżeństwem od pół roku a od prawie czterech lat staramy się wyjść na prostą. Tylko kiedy udaje nam się wygrzebać z jednego dołka, to zaraz wpadamy w następny. Chciałabym wiedzieć czy uda nam się te wszystkie sprawy wyprostować i czy widać w naszym zyciu spokój. I dzieciątko :) Dziękuję.

07.11.82 czy czeka mnie jaieś ważne wydarzenie w tym roku?

ania7830 nie powinnas stracic osoby, jest to kobieta która jest tm bardzo pewna siebie.. myślę że za bardzo bo to ona powinna obawiać się o posade

hegenaa jest to trwały związek ale nie na zawsze w twoim życiu bedzie jeszcze nie jeden mezczyzna

Ferba nie widze zadnych przeszkod ale dziecka jak narazie tez nie.. a zaczeliscie juz sie starac czy to tylko tak ' w planach'?

Emigrantka435676 Uda wam się wyjść na prostą choć nie będzie to tak szybko jak byście tego chcieli a dziecko spokojnie, będzie moze nawet w tym roku jak się postaracie..

frika8 czeka cię cięzki rok, ale spokojnie ciężki- mam na myśli ze duzo się wydarzy wiecej dobrego niz zlego.. :)

ktoś tam... nie podałaś daty partnera ale jeżeli się postarasz to moze w tym roku uda ci sie zajsc w ciaze.

17.12.91 czy ktoś mnie pokocha w tym roku ??

takkkk znajdziesz chlopaka pod koniec wiosny ale czy to bedzie milosc to sie okaże :)

nie nie staramy się, tylko tak zapytałam czy widać czy nie :) wiesz, ja uczę się na kierunku medycznym (studium farmaceutyczne) jednak myślę nad poprawą matury i startowania na studia (medycyna itd) jest jakakolwiek szansa? czy powinnam dać sobie spokój?

a widzisz w tych kartach czy to będzie ktoś znajomy czy nowo poznany?

Gość Ja też chcę wróżbę
Moję imię Anna data 26.07.1988 kiedy znajdę pracę