Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaa44
No i poszla juz spac ....a tak chcialam sie czegos dowiedziec.

Gość mamablizniat
Witam. Wiem ze odpoczywasz juz ale gdybys mogla to powiedz mi za ile mies i na ile moj maz wyjedzie do pracy? Wiola 13.01.1982r maz Kamil 10.12.1980r;)

Gość aaaaaaaaaaa44
moze jeszcze cos napisze .

Gość student kaaaa
czy zawalę i ten egzamin? Mój profesor ma na imię Zbigniew nie znam daty a drugi to profesor Michał i pytanie. Czy Michałowi klepka zaskoczy na egzaminie i czy mnie nie obleje?

dziękuję bardzo za wróżbę rzeczywiście w tym roku biorę ślub.Może to głupię pytanie ale jak szaleć to szaleć justyna 04,06,1987 przemek 06.07.1986 czy widzisz w naszej przysłości dzieci?

Gość babyblues2208
Dziękuję za wróżbę.Czy możesz mi jeszcze powiedzieć jak ułoży się mój związek z Rafałem 10.08.1974,ja Beata 22.08.1977.

jagodax2 dzieci jak najbardziej, możesz mieć małe problemy z zajściem w ciążę ale się uda

mamablizniat jak w tym to na przełomie wiosny-lata a jak nie to na poczatku nastepnego

aaaaaaaaaaa44 nie podałaś imion i prosiłam o zaczernione niki

Emigrantka435676 skarbie wszystko będzie dobrze, bądz cierpliwa..

Gość tanta paura
Czy bedziemy razem czy da sie naprawic wszystko? Agnieszka 3.03.1978 Rafał 9.05.1977

Bardzo proszę o wróżbę na temat mojego życia zawodowego. Kiedy znajdę prace? Joanna 05.02.1984 :)

tanta paura da się na prawić o ile we dwoje będziecie się starać, myślę że rozmowa i wyjaśnienie spraw z przeszłości da bardzo dużo.

asia be znajdziesz jeszcze w tym roku, nawet niedługo będziesz miała jakąs propozycje i z niej skorzystaj bo wyjdzie ci to na dobre. Ale też ty rób cos w tym kieerunku bo praca sama nie przyjdzie ;)

Gość babyblues2208
Razan,dziękuję.Jescze tylko chciałabym wiedzieć,czy będę pracowała dalej w obecnym zakładzie pracy.Jak przedstawia się moja droga zawodowa?

baby narazie sie nie zapowiada na wieksze zmiany w pracy..:)

Gość babyblues2208
Razan,dziękuję.Jescze tylko chciałabym wiedzieć,czy będę pracowała dalej w obecnym zakładzie pracy.Jak przedstawia się moja droga zawodowa? Beata 22.08.1977

Gość tanta paura
Razan a z jakich kart wrozysz?czy moglabys mi ejszzce pwiiedziec czy znjade prace w tym roku? Agnieszka 3.03.1978

Razan 82 może trochę dziwne pytanie, ale chciałabym wiedzieć :D czy jak w tym roku zaszłabym w ciążę to co bym urodziła? :) i czy swojego partnera przeznaczonego dla siebie znam, czy dopiero poznam? :) Edyta 31.07.1990

lacrymoska90 w tym roku nie zajdziesz w ciążę a jak tak to pod koniec..Teraz nie jestem w stanie określić płeć dziecka. Partnera poznasz ale jest jeden którego znasz a jest zainteresowany twoją osobą chociaż nie sądze żebys była z nim szczęśliwa.

Gość taki czlowieczku co byki
13-05-1976 Ilona co z moim hobby? czy zakończy się to sukcesem finansowym?

Razan82 bo ja mam teraz chłopaka i jest póki co dobrze między nami :) wyjaśniliśmy sobie kilka spraw i jest miło :) chciałabym żeby to on był, ale jak myślisz? Dawid 21.04.1991

taki czlowieczku co byki jak narazie nie widzę żadnych sukcesów.

Gość razan poprosze o wrozbe dla
meza. Paweł - 29-08-1973 r co z pracą?

Gość Kasia1748
Witam:) chciałabym się dowiedzieć jaką przyszłość widzisz dla nas, czy będziemy razem?? będziemy szczęśliwi? ja Katarzyna 31.12.1990 on Łukasz 17.05 1986, czy może ktoś pojawi się w moim życiu? pozdrawiam cieplutko

Witaj Razan:) ja mam pytanie odnosnie zycia zawodowego, czy uda mi sie znalezc dobra prace w najblizszym czasie. I odnosnie mojego zwiazku z narzeczonym, jak dalej sie potoczy, czy widzisz moze w tym roku dla nas dzieci - dziecko lub dla mnie ciaze? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz:) Anna 23.10.1989 Slawomir 16.04.1984

Gość Aneta2515
Witam Różan czy moj synek bedzie chodzil i bedzie mowil? jego data ur 10.06.2004