Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Gość Aneta2515

17.12.91 czy przed wakacjami zejdą mi blizny ??

Gość davidveyron
dawid 08.05.1985 , kiedy skonczy sie moj problem finansowy?

Gość domidla
Czy stworzymy dobrą rodzinę?czy będe z nim szczęśliwa?czy zmieni się na lepsze nasze życie?i czy moje dzieci będą szczęśliwe w w życiu?ja 13.01.1988 on 4.05.1981 dzieci 29.08.2007 i 19.07.2009

Gość domidla
Nie potrafie zaczernić pseudonimu ale jak możesz to mi powrósz bardzo prosze. Zapomialam dodać że ja mam na imie Beata,on Wiesław, dzieci Dominik 29.08.2007, Błażej 19.07.2009. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie

Kasia1748 ten chłopak byłby dobrym partnerem ale to nie ten z którym spędzisz reszte życia:)

Loonah jeżeli chodzi o pracę to wszystko się ułoży po twojej myśli a jeśli chodzi o dziecko to macie je dopiero w planach? Nie widzę u ciebie żadnych problemów z zajściem w ciążę

Aneta2515 skarbie nie widzę zadnych zmnian w przeciagu paru miesiecy ale wszystko jest na dobrej drodze. Pamietaj zeby nie zaniedbac wizyt lekarskich i rehabilitacji

davidveyron problemy finansowe jeszcze troche potrwają ale na przełomie wiosna-lato powinno być trche lepiej

takkkk blizny całkiem nie zejdą alle bedą mniej widoczne

domidla ostatnio sporo przeszłas.. Powinnaś zanalizować swoje życie co jest dla ciebie dobre, z partnerem widzę że nie jest źle, ale mogło by być lepiej, powinniście chyba sobie coś wyjaśnic..? a jeżeli chodzi o dzieci to wszystko będzie ok.. jak narazie nie widzę żadnych probemów, a czy będą szczęsliwe to zalezy od nich samych..

to ja poprosze co mnei czeka w życiu zawodowym i uczuciowym ogólnie i czy bede miała drugie dziecko magda 01 05 1975

i co Mirek myśli o mnie czy sie odezwie jeszcze Mirek 36 03 1963

Witaj! Czy w kiedys wyjde za mąż za Marka ? Ja Gabrysia 15.11.76r. On Marek 14.07.70r.

onk3 w życiu zawodowym bez zmian a o drugie dziecko.. wyluzuj troszkę bo nie widzę wiekszych przeszkód z zajściem w ciążę

slonce76 myślę że tak ale czeka was jeszcze trochę cięzkich chwil.. to wszystko będzie zalezalo tylko od was samych jak to sie dalej potoczy.

Witaj Razan82, czy mogłabyś mi powiedzieć czy będą jakieś zmiany w życiu zawodowym dla Waldek 06.02.1953

Gość Dorota 1.09.70
witaj :-) czy bede w ciazy?

Gość Dorota 1.09.70
nie, nie staram sie wlasciwie.. chcialabym wiedziec, czy w ogole bede w ciazy..

czy ja jeszcze moge prosic o wrozbe?? agnieszka 26.10.1980 i adam 27.03.1983 niedawno sie poznalismy i chcialabym wiedziec wiecej typu czy bedziemy razem jakie on ma zamiary w stosunku do mnie...itp pare info o nim.I jak stoje ze zdrowiem?

Dzięki, nie wiem czy się cieszyć czy nie. A czy Waldek ma szanse na rozwój firmy, może rozszerzenie działalności ?

dzieki za odp. Czy znajde prace? Jak dlugo? Gabrysia 15.11.76

Hmm, Razan, Czyzbys cos sugerowala z tym Malenstwem...?:) No niby planujemy wlasnie od maja starania... Chyba ze juz nie potrzeba:) dziekuje Ci pieknie za odpowiedz i wrozbe i Zycze wiele szczescia:*

Właśnie o to chodzi bo nie widziałam żebyś podjeła jakiekolwiek działania w tym kierunku.. Ja nie widzę u ciebie przeszkód związanych z zajściem w ciąze ale pamietaj nawet zdrowe kobiety zachodza po paru cyklach staran.. wiec czy bedziesz w ciazy to zlezey tylko od ciebie