Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Loonah ja nic nie sugeruje kochana :P poprostu niedlugo bedziesz miala mala fasoleczke w brzuszku:)

10-03-1969- czy będę w stałym związku kiedyś? Czy jakaś zmiana szykuje się w moim życiu osobistym? Bardzo proszę o wróżbę i pozdrawiam:)

Kinia321 co dalej z wami będzie tak? oprócz małych nieporozumień nie widzę wieeeekszych problemów jak narazie pwoinno być dobrze

dziekuje, jestes kochana, ze w ogole napisalas, ze nie byloby problemow z zajsciem w ciaze :-) bo wiesz..kocham kogos i coraz czesciej o tym mysle...on tez :-) czyli mam szanse na rodzine...??

a jeszcze pytałam o Mirka możesz mi cos na ten temat powiedziec?

Gość mycha miki
ja Joanna20.11.81 on Lukasz 06.09.82 czy bedzie moim mezem z ktorym spedze reszte zycia??? pozdrawiam

Dzięki serdeczne Razan82. Pytam, bo... mój partner jest młodszy..nawet sporo... kiedyś to On walczył o nasz związek..teraz coś się w nim wypaliło... Nie wiem co dalej... Co widzisz? Ja strasznie go kocham... liczę na coś wiecej... Czy zawsze bedziemy już razem?

magda 01 05 1975 mirek 26 03 1963

Kinia321 skarbie odpowiedz sobie sama na pytanie czy ty go aby na pewno kochasz czy to tylko przyzwyczajenie i obawa że nie znajdziesz kogoś.. ja myśle ze powinas nad tym pomyslec..

luiza33 wiem że to może głupio zabrzmieć ale pomyś o takim portalu jak sympatia itp bo własnie tam możesz znaleść kogoś kto by ci odpowiadał.. po porstu widzę jakiegoś faceta obok ciebie poznanego przez internet,..

wirtualnie :( ...trudno... dzięki wielkie za poświęcony czas:) :) :)

Razan82 czy u mnie będą jakieś zmiany w pracy ? Czy powinnam ją zmienić i poszukać czegoś innego ? Iga 24.12.1978

onk3 to nie jest facet którego tak na prawdę chcesz.. czeka cię coś lepszego, jeżeli to już musi być on to ty powinnaś zrobić pierwszy krok

ponawiam bo chyba zostałam ominieta;) ja jeszcze moge prosic o wrozbe?? agnieszka 26.10.1980 i adam 27.03.1983 niedawno sie poznalismy i chcialabym wiedziec wiecej typu czy bedziemy razem jakie on ma zamiary w stosunku do mnie...itp pare info o nim.I jak stoje ze zdrowiem

dzięki Sarenka28:) Trochę wsparcia zawsze się przyda:) Pozdrawiam.

witaj Wróżko! juz mi wróżyłaś. czy mogłabyś powiedzieć mi gdzie ja powinnam szukac swojej połówki? Dorota8.VIII.87:)

Dziekuje jeszcze raz Razan:* dodalas mi skrzyyyydel:)

agus* z twoim zdrowiem.. nie wiem do kładnie co ale coś jest nie tak.. ale bez paniki nic poważnego.. jak masz jakieś dolegliwości to jak najszybciej na badania kontrolne a co do chłpaka to on jeszcze sam nie wie czego chce, widzi cię jako swoją partnerkę ale jeszcze coś nie do końca pozwala mu się przed tobą otworzyć.. i nie mówi ci wszystkiego.. dowiedz się czy jego byłę związki są aby na pewno skończone raz na zawsze..

mycha miki nie wiem czy na zawsze ale w najbliższym czasie jak najbardziej ;)

luiza33 wirtualnie tylko się mpożecie poznać ale przecież można umówić się na kawe ;)

sarenka28 narazie nie rezygnuj z pracy bo możesz mieć małe problemy ze znalezieniem nowej..

Polaczek1212 to zależy od tego co z robicie w tym kierunku, jeżeli będziecie czekać na to kto zrobi pierwszy krok to może być cięzko

Aneta 07.03.1985 Czy zmienię pracę w tym roku? Będę z niej zadowolona? Z góry dziękuję 🌼

koalla korzystaj z zaproszeń znajomych na różne wypady- dyskoteki, imprezy itp może własnie tam..

Dzieki za odpowiedz:-) pytałam sie bo jestem już z kim w zwiążku i chce rozwodu a chciąłabym bardzo być z ta druga osoba on z reszta tez:-)

aaanettaaa ja nie widzę zmian w najbliższych miesiącach