Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Dobry wieczór Razan :) wiesz ostatnio myślałam sobie nad sprawą dotyczącą moich znajomych a mianowicie czy zaprzyjaźnię się z kimś bliżej ze szkoły? Bożena 12.03.89dziękuję 🌻

Gość iwka650
czy mój mąż 21 09 66 mnie zdradza? 26 03 65

Gość Kasjopea123
05.10.1976 co będzie dalej?

Gość Asiczkaaa
18.02.1988 czy będę z moim przyszłym mężem a teraźniejszym narzeczonym szczęśliwa w przyszłości? on 21.04.1988

Gość Kasjopea123
tj z moim życiem, w Polsce czy za granicą? co z pracą, mężem?

17.12.91 a jak będę chodziła na mikrodermabrazję to blizny zejdą przed wakacjami ? (wiem że już pytałam ale jeśli możesz odpowiedzieć to będę wdzięczna)

prosilem o wróżbę 24 sierpień80 czy moge liczyć na powiększenie rodzinki ale brakowala data partnerki 13 październik 82 więc uzupelniam i czekam z niecierpliwościa. pozdrawiam...

Gość sipps
Droga Razan dziekuje Ci za poswiecony czas, w ramach wdziecznosci masz tutaj przepis na pyszne danie: Bitki wieprzowe w warzywach Składniki: - 4 kotlety schabowe bez kości (po 15 dag) - duża cebula - 2 kolorowe papryki - 2-3 pomidory - 1/2 szklanki bulionu warzywnego - 3 łyżki oliwy - 2-3 ząbki czosnku - oregano - sok i skórka otarta z połowy cytryny - bazylia, sól, mielony pieprz Sposób wykonania: Kotlety umyć, naciąć brzegi, lekko rozbić, skropić sokiem wyciśniętym z cytryny, natrzeć skórką cytrynową, solą i pieprzem. Odstawić na 20 minut. Obraną cebulę i obrane ząbki czosnku pokroić w plasterki. Papryki oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w paski. Pomidory sparzyć, obrać, pokroić w kostkę. Na rozgrzanej oliwie podsmażyć na brązowo plasterki czosnku, wyjąć. Na pozostałym na patelni tłuszczu usmażyć z obu stron na rumiano kotlety, odłożyć. Na patelni zeszklić cebulę. Dodać paprykę i mieszając, smażyć 3 minuty. Dołożyć pomidory, podlać bulionem, doprawić ziołami, solą oraz pieprzem. Zagotować, włożyć kotlety i czosnek. Dusić pod przykryciem jeszcze 20 minut. Smacznego!

Ja aneta 1981.02.27 On Łukasz 1982.09.22 kiedy weżmiemy ślub? staram sie z nim o dziecko od czerwca 2009 ? czy mam jakies problemy w tej kwestii? kiedy znajdę pracę i w jakiej branży? dziekuję z góry za odpowiedz

Ferba nie widzę żadnych prolemów żebyś nie mogła nawiazac przyjazni, dobrze by bylo spotkac sie z nimi poza szkola na jakas pizze :)

iwka650 czy zdradza to nie wiem ale ostatnio myślami jest gdzie indziej przy jakiejś kobiecie.. porozmiawiaj z nim o tym ze widzisz ze cos jeste nie tak ostatnio

Asiczkaaa to wszystko zalezy od was ale sama sie zastaow czy chcesz tak szybko wyjsc za maz moze lepiej jeszcze pobyc z nim narzeczenstwem?

takkkk to są uszkodzenia ciała a nie ducha, ja ci tego nie powiem moze po prstu zapytaj lekarza ;)

ktoś tam... tak, powiększenie rodziny.. nawet w tym roku są duże szanse że partnerka zajdzie w ciazę.

Lustro28 zrób badanie na prolaktyne, ale w sumie ja nie widze problemów z tym związanych, po prostu za bardzo tego chcecie i dlatego cos sie blokuje, slub za rok lub dwa a co do pracy to ja znajdziesz ale jak narazie nie robisz zbyt wiele w tym kierunku, jezeli zaczniesz wieksze dzialania w tym kierunku widze duz powodzenie

Kasjopea123 zostan w polsce, a z mezem - nie podalas dat i imion

razan82 dziekuje.. powiem Ci że robie badania hormonalne i zostal mi tylko progesteron.. reszta wyników w miare, moj gin nie widzi nic zlego.. Ela 26.12.1982. czy zajdę w ciąże w tym roku?? dziekuje za wrozbę.

Gość naela
Ja 25.11.73, on 30.05.73 - co nas czeka? Z góry bardzo dziękuję!

Gość koli 35
witam.bardzo prosze o odpowiedz czy zajde w ciaze w najblizszysz miesiacach sylwia26.12.1973

Jeszcze jedno pytanko. Bo poprzedniego nie doprecyzowałam: Czy w tym roku zajdę w ciążę i urodzę zdrowe dziecko?? Edyta 09.01.1985

Razan poprosiłabym o wróżbę dla Kamila 04.09.1977. Jak potoczy się jej życie uczuciowe? Kiedy spotka tego jedynego ? Z góry dziękuję :)

Hiszpańska Seniorita tak ale na przelomnie wiosna-lato

elus1982 skarbie tak ale pamietaj wyluzuj i nie mysl tylko o tym zeby zrobic dziecko, wtedy moze sie udac :)

Hiszpańska Seniorita pod koniec lata ale nie bedzie to zwiazek na dlugo