Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Razan myślę o własnej działalności bo teraz pracuję z ojcem i od dłuższego czasu duszę się w tej pracy. Chciałabym samodzielnie zacząć coś nowego. Powiedz mi czy jest sens?

Polaczek1212 to tak jak pisałam jezeli opboje zrobicie cos w tym kierunku to moze sie udac ;)

o.k. dzieki, myslalam, ze może też internet:)

sarenka28 tak ale chyba więcej o tym myślisza nie robisz nic w tym kierunku, moim zdaniem powinnaś sprobowac to moze byc twoje 5 min chociaz na samym poczaatku moga pojawic sie male problemy

koalla przez internet też mogłabyś kogoś poznać ale ja nie widzę żeby to był ktoś kto cię zainteresuje.

Polaczek1212 a z tym rozwodem to maz moze robic ci male problemy.

Masz rację, bo boję sie zostawić ojca samego. Ciągle mam wyrzuty sumienia. Nic, muszę ruszyć swoje cztery litery.

no tak. kiedys probowalam, rozmawialam nawetz 3 ale na tym sie skonczylo. ja to chyba sama nie wiem czego chce i w tym moj problem:( a czy widzisz przy mnie jakies falszywe osoby na tyle, że powinna urwac z nimi kontakt?

proszę cię:-( jejku tylko nie to:-( no to fajnie:-( myślałam że będzie bez problemów. Może widzisz coś więcej...

slonce76 u ciebie nie widzę zmian.. więc możesz mieć problemy ze znalezieniem ale widzę kobiete która może ci pomóc w tym kierunku więc korzystaj z propozycji znajomych jezeli bedziesz takie miała

Razan a czy wiesz może w jakim kierunku powinnam otworzyć działalność ? bo mam pomysł i nie wiem czy to sie uda...

Dziękuję i jeszcze jedno pytanko proszę :) 7.31985 i 23.06.1984 Czy mój mąż mnie kocha i jest ze mną szczery?

dzieki. Ostatnie pytanie chodzi mi o kolege. Czy Jarek odezwie sie do mnie? Gabrysia 15.11.76 kolega 1982 r. nie wiem daty urodzenia

Polaczek to jest facet pewny siebie a czasami aż za bardzo wszystko musi być bo jego myśli nawet jeśli nie ma racji.. Uważaj żeby nic się nie wydało z tym nowym partnerem bo maz moze chcec rozwod z twojej winy a to bedzie ciaganie sie po sadach ponad pare msc, podawania swiadkow itd.. wiec sproboj rozstac sie z nim za obupulna wina bez udowodniania czyja to była wina rozpadu pożycia itp

aaanettaaa na pewno jesteś dla niego kimś bardzo ważnym w życiu ale czy cię kocha to ty powinnas wiedzieć to najlepiej. A z tą szczerością to mam wrażenie że nie dokońca mówi ci WSZYTKO

Gość Magggdaa
Witam, czy mogłabyś mi powróżyć?

Własnie taki mam zamiar i dlatego nikt o nicyzm nie wie. Dzieki wielkie... zawsze to jakaś wskazówka na lepszą drogę:-) mam nadzieje ze w koncu bede szczęśliwa;-) a z moim zdrowiem jest wszytsko ok??

Gość Magggdaa
data ur 13.12.1985 kiedy cos sie zmieni w moim zyciu osobistym...