Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Gość grulka
21.08.1988. kiedy sobie w końcu kogoś znajdę? :(

grulka badz cierpliwa bo jescze w tym roku o ile bedziesz czesciej wychodzic ze znajomymi na jakies imprezki czy nawet spacery

Razan zapomniałaś o wróżbie dla mnie :( Napisałam na poprzedniej stronie

sarenka28 KAmila musi uzbroic sie w cierpliwosc bo jak narazie nie widze pezy niej kogos na stale ;(

Gość Rozan a ja
naela Ja 25.11.73, on 30.05.73 - co nas czeka? Z góry bardzo dziękuję!

elus1982 pamietaj skarbie wyluzuj to na pewno sie uda ;*

i cale szcescie..! dziekuje... :-) czy mozesz mi jeszcze powiedziec, co z moja praca na stanowisku lektora, o ktora sie staram...? jeszcze do mnie nie zadzwonili,kiedy mam zaczac,choc juz byly wstepne rozmowy i spotkanie. dojdzie to do skutku?? czy ta praca da mi satysfakcje materialna i osobista??

Witaj. Sprawdz mi i Ty jesli mozna czy urodze jeszcze dziecko? Jesli tak to kiedy i jakiej plci? Wiola 13-01-1982

hej bradzo bede wdzieczny za wróżbe. Paweł 30.03.1982 , kiedy zostane ojcem?

mamablizniat nie widze problemu, jeżeli zaczniesz sie starać to zajdziesz w ciąże, ale chyba nie w tym roku - moze za rok? a płec to dziewczynka ale nie jestem pewna.. jak zajdziesz w ciaze to dajz nac to od razu ci powiem ;) hehe buziaki

naela czeka was dobra przyszłość chociaż widzę częste sprzeczki między wami, czasem nie potrzebne... niedługo eż czeka was jakaś wieksza awantura ale ogólnie bedzie ok

Gość galina33333333
czy zaszłam teraz w ciąze? 12.09.1990

1971.05.31 czego moge sie spodziewac?Pozdrawiam

elus1982 a czy twoja partnerka ma moze jakies problemy hormonalne? jeszcze nie w tym roku

czy zaszłam teraz w ciąze? i czy za nastepnym podejsciem zdam egz na prawo jazdy 12.09.1990

Gość koli 35
razan 82 ale nie odpowiedzialas na moje pytanie czy zajde w ciaze:(jesli tak to jakiej plci urodze dziecko bo mam juz dzieci:)bardzo prosze o odpowiedz sylwia26.12.1973

Gość naela
Dziękuję! Cieszę się.

Razan bardzo Ci dziękuję. Napisałaś mi we wróżbie ,że dużo nas łączy i jednocześnie dzieli. Zaczęłam się zastanawiać, bo myślałam, że między nami jest wszystko ok. Powiedziałabyś mi czy mój narzeczony mnie kocha i czy jestem dla niego ta jedyną, czy jeszcze się zastanawia ? Iga 24.12.1978, Paweł 07.07.1974

Czy będe z nią szcześliwy ? czy zawsze będziemy razem ? Ja Krzysiek 26.06.1986r Ona Kasia 12.02.1991r Proszę o wróżbę

Gość zona i nie zona
ola 23.07.1979 czy powinnam byc z mezem ? wiem ze nie jestem czarna ale moze uda mi sie poprosic o rade

Dziękuję za wrózbę. Mam pytanie czy partner łukasz 1982.09.22 jest ze mna szczery oraz wierny? jakie są odczucia jego wobec mnie? jakiej płci bedzie pierwsze dziecko?, masz rację za bardzo obydwoje tego pragnelismy :)ja aneta 1981.02.27

jestem tez ciekawa jak odbiera mnie otoczenie, wydaje mi się, że niezbyt lubiana jestem :) co myslą o mnie znajomi i rodzina? aneta 1981.02.27

zona i nie zona wydaje mis ię ze juz ci wrózylam ale nie jestem pewna, masz kogos ale jednoczesnie jest on jakos daleko-mieszkacie razem? A z drugiej strony ty jestes myslami za kims innym i to ten drugi facet daje ci szczescie i nadzieje na lepsze zycie.. A czy powinnas z nim byc to musi zalezec tylko od ciebie, sama wiesz kto da ci szczescie..