Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ja cellulit

musimy sie rozstać!

Polecane posty

zapraszam wszystkie dziewczyny, które tropią ,znajdują potem dręczą i potrafią zgładzić wredny cellulit ;)

Gość
podobne dobre sa masaze bańkami chińskimi

Gość kajtuś
mi by się nei chciało masować samej. Wiecie co robię? Po kąpieli peelingu oraz nałożeniu kremu ze skladnikami antycell, zakladam getry i wchodzę na masażer. To takie urządzonko, które was wymasuje aż do bólu:). Ja go używam przez 15 minut dziennie. http://www.opiniarka.pl/opiniarka/app/webroot/images/picture385.jpg

Gość
nie wiem jestes zdana tylko na opinie innych internetowych maniaczek o których moge Ci powiedziec w grubsa iw skróćie: - z olejkiem, oliwą - siniaki sa na poczatku jak sie nie ma wprawy - zeby zmniejszyc ich ryzyko wystąpienia nie "dozuj" mocnego cisnienia

Gość kajtuś
Różnie, taki około 500 zł. Ale zawsze można próbować kupić używany lub badać spadki cen w sklepach sportowych - ja tak zrobiłam i kupilam za 370 zł.

Gość kajtuś
skóra jest jędrniejsza i uda zeszczupalały (stosuje te terapie od pol roku) ale systematycznie. Są tam 3 pasy i jeden właśnie antycellulitowy. Na pewno daje to lepsze efekty niz samodzielny masaz przy którym szybko się meczylam:)

Gość kajtuś
codziennie 15 min. przez 2 tygodnie, potem 2 tygodnie przerwy i od nowa:)

super,wypróbuję jeden i drugi sposób jak juz zakupię sprzęt,mam nadzieję,że trafie na jakieś fajne przeceny :)

Gość kajtuś
ja zwracam uwage kupujac balsam czy zawiera ekstrakt z bluszczu...trochę piecze ale przynajmeij czuc ze dziala.

Hej dziewczyny to ja moge sie pochwalic,ze nie mam cellulitu i nigdy nie mialam nawet nie wiem dlaczego los tak mnie oszczedzil:):) Ale za to ciagle sie odchudzaM i mam male cycki:O

Gość kajtuś
haha, coś za coś:)

Gość kajtuś
ten cellulit nie jest taki zły, da sie z nim zyc i go troche okiełznać przy odrobine wysilku:). Dużo wody, warzyw, owoców masaże i kremy. Latem warto wskoczyć na rower:).