Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szebiotka

Na jeźdźca? Jak?

Polecane posty

Gość
WŁASNIE SWOJĄ DROGA TAK PO BOŻEMU TO STARSZNIE NUDNO ... tak ez kajdanek ?? bez zabaw ?? tylko w sypialni ??? echhh co Ty masz z zycia dziewczyno ??

Gość
ty mąciz juz od kilku dni ja nie miałam czasu sie przyłączyć ale teraz będe siała spustoszenie regularnie :P mam zamiar każdego wkur. choc raz :P

Fakt - masakra :D Zero zabawy :P Po bożemu, to ja miałam tylko swój pierwszy raz :P Później wchodziły inne pozycje i zabawy :D

Gość
i gdzie ta autorka ? my tu chcemy ją trochę zdemoralizowac a ona co ??

Gość
nie kurcze no Koziorożcem heh ale zdegenerowanym do szpiku kości :P

Gość
i IQ - nie wszyscy pewnie nadażaja z przetwarzaniem danych :P dlaczego mnie to nie dziwi ?? :P poszukajmy jakiegos miłego topicu i zróbmy tam rewolucje hehe tez szukaj :P

Gość i autorka znikła
Ale na przyszłość - obejrzyj sobie parę fikołów - to w ramach szkolenia teoretycznego, a w ramach praktyki, skoro nie wiesz co i jak, to zrób sobie wała z kołdry, usiądź na nim i potrenuj :D Ja to nawet lubię, czasami jadę w ten sposób z wibratorem :D Pozycja na jeźdźca to w ogóle jedna z moim ulubionych. Najbardziej lubię, jak w trakcie facet bije mnie pejczem po plecach, odpływam...

Gość
powiem ze kuszące :P hehe juz wbijam heheh

Gość
mam nadzieję ze mój koment wywoła mała zadyme ... ja sądzisz ?

Gość o jacie pierdziele
do sucz,, aleś sie rozwineła moze dam rade sie gdzies wtrącic wszyttkiego nie dacie rady opanowac, zreszta dama dama nie jest tak wredna

Gość o jacie pierdziele
pomylka dama tez jest wredna, chce dokuczac jakiejs babie,,,,hłehłe

Gość
wtrąc sie wtrąc hehe zawsze przydadza sie posiłki :P te grube bywaja ostre :P hehe bo sfrustrowane :P

Gość piękna maryna
Eh, a ja to bym chciała po bozemu :/ Ale mój chłop NIE DA RADY. Zawsze musi byc tak, żeby on sie nie przemęczył - albo ja na górze, albo od tyłu, ale to też z boku, znaczy na łyżeczkę, bo na kolanach to by musiał się odkryc i by mu było za zimno, taka mi sie mimoza trafiła :/ Chciałabym, zeby raz przyszedł, zarzucił moje nogi na swoje ramiona i wyrypał jak sie należy po bozemu :P

Gość
nie chwytaja haczyka nooooooooooo :/ szukamy dalej !! ale tam tez działamy :P hehe

Gość o jacie pierdziele
maryna piecze najlepsze ciasta

Gość
ty maryna przejmij inicjatywę !!!!!!!!!! wez go raz na siłe na stole dojedz tak w srodku dnia !!!! albo w aucie stawiam 100 ze mu sie spodoba co to tylko on ma inicjowa seks ?

Gość piękna maryna
Baby, no co wy, jaki on, jaką inicjatywę? Jak inicjatywa, to zawsze JA! A jak inicjatywa jest "za bardzo", znaczy ze on sie zmęczy albo że zmarznie, bo nie będzie przykryty kołderką, to zaraz jest marudzenie. Tak ogólnie to jest świetny gosć, ale jeśli chodzi o seks, to jest to typ wyjatkowo mało hormonalny. Zresztą nieważne, tylko tak chciałam sobie westchnać, że ja to bym chciala po bozemu :P

Gość
on ma jakis problem ! jakies kompleksy ! powiedz ze lubisz patrzec na jego ciało kiedy jest nago ze to cie podnieca moze pomoże :D

Gość niunka1991
ruchy mają byc takie żeby było Ci dobrze .. musisz odnaleźć swój rytm , i ta pozycja wcale nie wymaga jakiejś specjalnej kondycji nie przesadzaj .. ;/