Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Max_Rtc21

Baznadziejny przypadek...

Polecane posty

Gość Max_Rtc21

Witajcie mam taki problem... otóż chodzę na pewien kurs, i jest tam jedna dziewczyna :D która bardzo mi wpadła w oko.... iiiiiiiiii gdybym nie był takim dupkiem jakim niestety jestem nie było by tego tematu :o bo wiedziałbym co zrobić... jak do niej zagadć czy coś... ale niestety :( [zły] najgorsze jest to, że zostały jeszcze 2 zjazdy i szansa że ją jeszcze kiedykolwiek spotkam jest niezwykle mała...:( nic o niej nie wiem oczywiśce, może ma chłopaka , może jest lesbijką ;) .. tego się niestety nigdy nie dowiem bo nie umiem nawiązać kontaktu z kobietami i tyle :o nie byłem nie jestem i nie będe :( iii generalnie żyłem sobie przez pewien czas, kompletnie tym się nie przejmując... bo większość czasu siedziałem w domu nie spotykając się wogóle z ludźmi... iii teraz znowu przez Nią popadnę w depresję bo znów nawet nie spróbuję nawet nawizać jakiejkolwiek rozmowy :( świadomość swojej beznadziejności jest najgorsza :( pathetic :o yes i know :(

Gość ljfd
oj nie jesteś beznadziejny- napisz ale tak szczerze czy jesteś na tyle atreakcyjny fizycznie ( zdaję sobie sprawę że to ocena subiektywna będzie ale postaraj się przyznać szczerze jak jest z tobą) aby wpaśc jej w oko- to jest dosyć ważne bo liczy sie pierwsze wrażenie na początku a wygląd to jakieś 80% przy pierwszym wrażeniu no i zwyczajnie costam zagadaj jak chodzicie na ten sam kurs to nawet o jakąś bzdurę zw,. z tym kursem- zreszta niezależnie od wszystkiego warto próbować i pamiętaj że fajne laski czasami sa bardziej nieśmiałe niż myślisz i tez potrzebują czasu na oswojenie a czasami wręcz boją się zrobić pierwszy krok pomimo swoich walorów fizycznych- nawet jak coś tobie nie pójdzie z nią to pomyśl sobie wtedy że i tak już pewnie sięnie zobaczycie więc co ci szkodzi:D

Gość Max_Rtc21
wizualnie jeśli miałbym się ocenić to chyba jest OK ( jestem wysoki, szuczupły brunet, twarz tez raczej nie jakaś odrażająca :P ale psyche mam zryą jakoś :( brak mi tam chyba czegoś a niestety upgradu nie da się zrobić:( iii ta przeklęta małomóowność brak pewności siebie, nieśmiałość w stosunku do kobiet komplikują mi życie 😠

Gość Bella radzi
to po jej nadzieje robisz? A potem poezje inne walisz? :)?