Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAJAJAJA.

CO SĄDZICIE OTAKIEJ SENTENCJI NA TATUAŻ?

Polecane posty

Gość imie na szyi do gory nogami
wydaje ci sie, never regret jest rownie denne jak love will save us... po prostu nikt juz na to nie reaguje...

To już lepiej napisz sobie to po polsku Nigdy nie żałuj

Jak już koniecznie coś po angielsku to moze Born to be wild to nigdy nie będzie oklepane ani tandetne

Gość JAJAJAJA.
po polsku nie... po co wszyscy mają wiedzieć co to znaczy : P szkoda, że nie znacie łacininy zeby mi to przetlumazcyc

Gość JAJAJAJA.
WIECIA ! JAAAAA. TO SIE ZGADZA ZE MNĄ TO CO NAPISALAS PO ANGIELSKU : d DZIEKI

nie wszyscy maja wiedziec co twoj tatuaz bedzie oznaczal? no to zle strzelilas z napisem love will save us czy never regret, ciezko bedzie znalezc osobe, ktora nie bedzie potrafila przetlumaczyc tych zdan :D

Gość JAJAJAJA.
macie coś podobnego do " born to be wild " jakiś synonim słowa wild ?

Gość JAJAJAJA.
nie, bo ten napis zgadza się z moją osobą w 100 %

Gość JAJAJAJA.
pierdol sie : )

może z tego coś wybierzesz Vivere Est Militare – Życie jest walką Potius Mori Quam Fodeari – Prędzej śmierć niż poniżenie Veritas de Santare – Zemsty nadejdzie czas Mors Tua Vita Mea – Twoja śmierć jest moim życiem Audere Est Facere – Odwaga jest czynem Superbia In Proelia – Dumni w walce Vincere aut mori – Zwyciężyć albo umrzeć Vive Ut Vivas – Żyj życiem Only God can judge me– Tylko Bóg może mnie osądzać Los Ami – Umrę śmiejąc się Non sum qualis eram – nie jestem tym kim byłem

Eee to poczekaj z tą dziarką i wymyśl coś sensownego, napis w innym języku, znajdź np. studenta japonistyki który ci to przetłumaczy, ale po ang też ok, a z tych wszystkich najlepsze to born to be wild. Mimo wszystko cholera, nie mogłabym se strzelić dziary tak o, ktoś mi poda zdanie a je se pójde i wydziaram. Wysil się, zajrzyj w siebie co do ciebie pasuje. Mam spoooro tatuaży na mym niewielkim ciele i każdy coś znaczy, jeśli chodzi o wygląd to najlepiej oceniam te zrobione w języku hindi.

Gość JAJAJAJA.
Wiecia, te juz widzialam, bo cały internet chyba przeszukałam. Poszukam to co mi podałaś w jakims ciekawym języku, ale po angielsku teżjest oK :)

Gość moze nie przebije ale
pfff, to ja nie znam angielskiego ale te "senstencje" co tu podajecie to wiem co znacza :P

Ale czy to nie o to chodzi, żeby inni rozumieli co sobie wytatuowaliśmy Np jak coś zrobimy po japońsku to czy to ważne jaki to będzie napis ?

Wiesz Wiecia, mi akurat to wisi czy ktoś to zrozumie czy nie, ponieważ tatuuję sobie ciało dla siebie, jeśli jest coś napisane to odnosi się do mnie i to ja mam rozumieć, a cóż niestety wizualnie bardziej podoba mi się obce pismo aniżeli polskie.

Gość chyba to sciema bo takich
durnych nie ma. Jajaja sobie jaja robi. W kazdym razie cogito ergo sum pasowac tu nie bedzie. Napisz sobie cyrylica, bedzisz oryginalna: Durakov ne rodyt, duraki sami rodytsy.

Oczywiście że ma znaczenie co mamy wypisane na swoim ciele, chciałabyś wiedzieć ze masz napis kurczak 3,50 na plecach po japońsku np.? :) Dla większości osób które świadomie tatuują sobie ciało to bardzo ważne żeby słowa, znaki, obrazki itd, nawiązywały do danej osoby, tego jaka jest, bądź co ją w życiu spotkało,bądź czego pragnie. Mi moje tatuaże przypominają jakim chcę być czlowiekiem i mimo trudności losu zawsze będę do tego dążyć. Dla mnie to po prostu głębsza sprawa,a tatuaż to świetny wynalazek. Dla niektórych to tylko zabawa i chęć popisu.

Gość JAJAJAJA.
mam 18 lat.

Gość JAJAJAJA.
tzn będe miała za chwilkę, i z tej okazji sobie coś wytatuuję :D nie jestem poważną osobą tylko pierdolniętą i taka już zostane, dlatego pasuje mi Born to be wild.

Gość gość
No regrets is the worse you can pick