Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alunnia

Zlamane Serce

Polecane posty

Mam taka sytyacje. Bylam na takiej zabawie i tam byl taki chlopak ktory mi sie podobal ponad ork i to bardzo ale jego nigdy na zywo nie widzialam, tylko na telefonie z nim mowilam ( ja sama zdwonilam ) i na gadugadu lub msn ale jak ja bylam na tj zabawie on mnie kompletni ignorowal i olal i mi sie bardzo smutno zrobilo. On bardzo dluzo tez pil i tanczyl z wieloma laskami a na mnie nie spojzal i nawet sie ni przywital ani nic choc ja mu zdjecia wyslalam i on mi i zato wiedzielismy jak wygladamy i ja sie chyba tak dluzo nie zminilam wiec chyba poznal i raz sie patrzal ale nie podszedl a ja na niego bardzo dluzo sie patrzalam i tez dzwonilam do nigo przed zabawa i mowilam ze jak bedzie nie mily ( bo czsto byl na telefonie) to ja na niego zglosze a on odlozyl na mnie sluchawke ale ja nie sadze ze zato z mna nie klikal bo jak bym ja sie mu podobala to by podszedl... wiec co myslicie dziewczyne? powinam juz go olac co nie bo juz dosc wiadomo ze on mnie caly czas mial tylko gdzies.... dzieki....

Gość jhufghvbc
nie ma za co