Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alunnia

zlamane serce

Polecane posty

Ja bylam na takiej zabawie i tam byl chlopak ktory mi sie podobal ponad rok i on mnie calkiem ifgnorowal, nawet si ena mnie nie patrzal - moze raz z daeka i raz jak szlam w jego strone ale nie zagadal i ja si eobrocilam i naprzyklad on wiedzial jak bardzo jego lubie i ja caly wieczor jego oserwowal tzn dluzo a on mnie nie i nawet nie spytal do tancu a pytal wiele innych dziewczyn i mi tak smutno bylo i przykro, wiec to znaczy z eon mnie olewa? co nie? i ma mnie gleboko w dupie? co nie? bo on mi zdjecia wyslala i ja jemu wiec wiedzial ze to ja bo sie tak dluzo nie zmienilam i tak patrzal z daleka raz na mnie troche jakby tak myslal i troche zwstretem a ja jestem ladna tylko ze na 21 lat to troche mlodzxiej wygladam.... i on nawet mi to mowil jak widzial moje zdjecie i tez pewnie nie lubial moj wyglad bo nei zagadal i mnie nie lubi... a ja myslalam ze moze cos byc a teraz powinam wiedziec na pewno ze nic> Aha i tez on bardzo dluzo pil- nie widzialam zeby ktos iny pil asz tyle co on....wiec prosze mi pomoc.... dzieki...

Gość gość
Ja rozstałam się po 10 latach, nadal Go kochałam i nie brak miłości bym powodem rozstania, Boże jak mi było źle i nie zrozumie tego nikt, kto sam tego nie przeżył. On wciąż pozostawał w moim sercu....... wiedziałam ze musze zrobić wszystko co w mojej mocy, aby on wrócił. Pod namową koleżanki zdecydowałam się na urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl , kolezanka wyznała że dzięki tego odzyskała swoją miłość. Nie wierzyłam w to za bardzo, ale jak się okazało, po 7 tygodniach oczekiwania Ukochany do mnie wrócił:) chyba nie muszę pisać jaka znowu jestem szczęsliwa. Znów mam marzenia.