Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona marcelinka -

czy powinnam pozwoloc facetowi STUDIOWAC?

Polecane posty

Gość oj glupia TYYYYYYYYY
Jestem facetem i wiecie co wam powiem? Hasła typu musisz być ciekawią itd itp to brednie:) Normalnie uśmiałem się totalnie. Kiedy lecę na jakąś panienkę i planuje ją zaliczyć nawet nie pamiętam,że mam laskę. A też studiuje i jak ja już drugi kierunek,za chuj nie nazwałbym jej nudną. Naiwne jesteście,że szok:)Ale jak wolicie:)

Gość enidangleanna
Ty jesteś po prostu głupia, szkoda mi tego twojego faceta.

Gość tylko dziewczyną jesteś
i nikim innym! Smutne to, ale prawdziwe...

Gość bez nicka i podszywów
ferie się skończą i powróci do normy wszystko ;]

Ach, ta nasza młodzież! Zupełnie nie rozumiem autorki, widocznie za mało docenia wartość wiedzy, żeby być z tym chłopakiem. Oby się ocknął, bo szkoda studentowi czasu na takie dziewczyny.

Gość latowpelniwiosny
A ja rozumiem autorke. Juz jestem po studiach i od mojego kandydata na meza ;) tez bede wymagac,aby okres studiow mgr mial juz za soba. Chodzilam czesto na imprezy studenckie, to wiem co sie na takowych dzieje. A juz najwiecej szaleli wqlasnie ci zonaci/mezate/zareczeni i z dlugim stazem. Ludzie nie badzcie slepi. Autorka topiku troche jeszcze mloda jest i nieogarnieta, ale ja juz mam kolo 30 i w tym wieku jak ktos jeszcze na studia mgr nie psozedl, to marne szanse, ze pojdzie. A co do autorki mam troche mieszane uczucia. Rozumiem Twoj lek o partnera, tym bardziej,ze 20 lat to wiek, gdzie zaczynamy w sumie dobrze smakowac zycie. Nie wiem tylko czemu Ty uznalas,ze studia sa bez sensu. Idz tez na studial.

Gość tarirari
Twój chłopak mając do wyboru ciebie albo studia, na pewno wybierze studia :D

Gość po co poszedl na studia
moze po to zeby nie walic takich bykow jak TY!!!

Gość ama....
...pieprzona egoistkooo-jeżeli chłopak będzie chciał ciebie zostawić to zrobi to ,zmień sposób myślenia i żadnych takich głupich alternatyw"ja albo studia"...powodzenia!