Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony recznik na glowie

zrobic to czy nie??

Polecane posty

od miesiaca spotykam sie z facetem.. byly juz pieszczoty, namietne pocalunki, ale chcemy pojsc dalej i boje sie troche. bedzie moim 1. tak naprawde i nie cche zeby mnie olal, nie wiem czy to nie za wczesnie zeby isc z nim naprawde do lozka-w sensie pelnego seksu. tyle sie nieraz slyszy, ze facet dostal "co chcial" i olal dziewczyne. choc on twierdzi, ze by tak nie zrobil, bo mu ze mna dobrze i nie widzialby powodu. a ja sie boje:( chce to juz z nim zrobic, ale nie chce tez wyjsc na latwa...

Gość blue c.
ile lat macie?;p

Gość lucian B
1 mc krótko za krótko …nie radze

ja 21 on 24

z drugiej strony moje kolezanki dluzej nie czekaly a mimo to faceci sa z nimi nadal, nic sie nie zepsulo-wrecz przeciwnie, wiec chyba nie ma reguly i nie ma tez co sie sugerowac konwenansami, tak mi sie wydaje... no zobaczymy:]

Gość blue c.
hm... zależy co to za facet. zrób wywiad, dowiedz się o eks. Jak wszystko gra i nie związkował na kilka tyg, tudzież miesięcy, ale miał długoletnie związki, to czemu nie :-)

Gość lucian B
bo kolerzanki.................. masz rozum to korzystaj z niego ps: bo snieg ;)

Gość lucian B
Ja chyba nie mam bo takie byki robie :(:(

Gość miesiac to za krotko
jesli nie jestes pewna, to tym bardziej poczekaj, bo to znaczy ze za wczesnie, zreszta przy 1 razie, to m-ac zdecydowanie za szybko i facet moze Cie tez zrobic w bambuku, wiec nie ma co sie spieszyc, jeszcze zdazycie sie soba nacieszyc, jesli jest Ci pisany:-)

Gość ok dobraaa
poczekam jeszcze, nacieszymy sie soba jeszcze, fakt:)

Gość hmmmmmmmmmm34
Po miesiacu? pogielo cie?? poczekaj min, 3mies :)

ja mam podobnie tylko ja 24 on 28:P mam podobne dylematy....wiesz mysle ze nie ma reguły..trzeba isc za głosem serca;) i zrobic to wtedy kiedy ty bedziesz tego pewna na 100% a niegdy nie bedziesz miała gwarancji czy cie oleje cz tez nie... zalezy od faceta

Gość lucian B
pytacie sie wiec wam radzimy a wy swoje rece opadaja- wiem krew nie woda wasz wybór :P:P:P:P:P

Gość żniwiarz
idz na całość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestes już dużą dziewczynką i powinnas sama ocenić, czy jesteś już gotowa, czy nie. Zdecydowanie nie poszłabym do łóżka z chłopakiem tylko w trosce o trwałość naszego związku. Przypuszczam, że kierujesz sie też nieco ciekawością :) Przemyśl sobie sprawę pod kontem tego, czy będziesz żałowała na następny dzień swego czynu :) Jako starsza znajoma moge tylko dodac, że seks z miłości , z chłopakiem któremu ufasz, jest zdecydowanie fajniejszy :) Powodzenia!

tzn. nie pojde z nim, bo mnie rzuci jak nie pojde:p albo nie nie pojde, bo sie bede bala ze zaraz mnie rzuci;) po prostu jeszcze troche odczekam i zrobie to;) i jednak chyba niedlugo:D

Gość kostka115
Jeżeli na poważnie go traktujesz, to nie rób tego, a jak szybko chcesz się pozbyć dziewictwa, to wal i się nie przejmuj.

Gość po miesiacu to za krotku
jeszcze sie prawie nie znacie, nawet jak wydaje Ci sie inaczej, a co jak wpadniecie :o?? nie jestes pewna, to poczekaj, nie ma sie co spieszyc

Gość 12345654321
Miesiac niekoniecznie jest krotkim terminem na sex. Ja ze swoim Narzeczoym (w przyszlym roku mezem) rozpoczelam wspolzycie po miesiacu ale mielismy juz duze doswiaczenie a Ty jeszcze nie przezylas pierwszego razu wiec moze sie wstrzymaj.