Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keito

kobiety potrzebuje waszej pomocy

Polecane posty

jestem z żoną on 5 lat, jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami, od paru miesięcy zauważyłem że gdy u niej w pracy jest pewien koleś to na ten dzień ubiera się lepiej, poświęca więcej czasu przed lustrem, raz nawet upiekła ciastka (gdzie kompletnie nie lubi piec) o smaku który ja bardzo nie lubie i zabrała do pracy, po powrocie do domu z wielkim entuzjazmem i podziwem opowiada mi o nim, gdy zapytam się sam o niego to pokazuje go w złym świetle, kiedyś zdradziła się że poszedł na urlop i wracała z pracy smutna a gdy wrócił to znowu była szczęśliwa, niewiadomo z kąd ma nowe kolczyki i wisiorki, mi mówi że to z gazet :I, jak ma drugą zmiane to ten koleś odwozi ją do domu i zawsze jakoś jest w domu później niż by była autobusem, ostatnio powiedziała mi że umówiła się z koleżankami na wyjście do baru na piwo po pracy gdy kończy o 21 w piątek i wypadło to na piątek przed walentynkami (ona nie lubi pić) gdy ją sam zapraszałem że pójdziemy to nie chciała iść, ostatnio powiedziałem jej to wszystko to śmiała się ze mnie że przesadzam a wczoraj ubrała nową bluzke w której wygląda najbardziej seksownie a po powrocie od razu ją przebrała, kobiety powiedzcie mi co mam o tym myśleć i jak mam rozwiązać ten problem

Gość zrób jej dziecko
:D

Gość żniwiarz
na górze róże na dole szpoki a my sie ruchamy jak dwa źreboki

Keito ,przeczytaj to co napisales i chyba bedziesz mial odpowiedz .

chyba fakt jest faktem ze moze i to ten facet monci wode wiec sie zabierz do roboty i zacznij moze byc bardziej uparty na wychodzenie razem moze zaproponuj ze po drugiej zmianie to ty po nia przyjedziesz pod prace zeby nie musiała kłopotec kolegi bo jak tak dalej bedziesz patrzyl z boku to w koncu przyjdzie i powie kochany mam juz innego ukochanego wiec do dziela