Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaach

uzależniona od słodyczy

Polecane posty

Gość aaaaaaaach

Czy któraś z was ma ten problem co ja? Jestem dosłownie uzależniona od słodkości. Codziennie zjadam ok 20 dkg jakiś ciastek do tego drożdżówka na śniadanie lub kolację, w międzyczasie jakiś batonik albo podjadam jakieś draże albo krówki(uwielbiam!). Tyle że potem zaparcia, zgaga i oczywiście waga idzie do góry! Z chęcia bym przestała się tak objadac albo chodziaż ograniczyłabym, tylko jak to zrobic?

Gość aaaaaaaach
halooooo

Gość fsdgfg
kup sobie chrom,moze ci go brakowac w organizmie dlatego rzucasz sie na slodycze

Gość LoBoToMiA
Idz do monaru.

Gość opopop
kobieta ktora wazy wiecej niz 59,9 kg jest aseksualna .. Powtarzaj sobie to zdanie 100 razy w ciagu dnia

Gość LoBoToMiA
Wpadnie w depresje i kupi 2 razy wiecej batonikow ;) Klasyka.

Gość opopop
kobieta ktora wazy wiecej niz 90 kg wazy 2 razy tyle co przecietny czlowiek

Gość yyyyy up
nom tez chce to wiedziec gdy widze slodycze to kwicze:D:D:P

Gość kiok
idz na dzial diety, tutaj ludzie sa uzaleznieni conajwyzej od trzepania kapucyna...

Gość LoBoToMiA
Nie wiem co ma uzaleznienie do diety ;)

59 ty chyba jakaś dziwna jesteś a ile ty masz wzrostu 150?? aseksualna zastanów się zanim coś napiszesz

Ja też jestem uzależniona! :) pochłaniam bardzo dużo słodyczy, jak nie zjem czegoś słodkiego to umieram! ale to też związane jest z moją chorobą. Na szczęście nawet duże ilości słodyczy nie szkodzą mi, jestem chuda strasznie i nie tyje. Dlatego sobie pozwalam bardzo często na słodkości ;)

Gość mam głupie pytanie..
Kochana, to jest mój problem od zawsze, każdy zawsze mówił, że to mi z wiekiem przejdzie, ale właśnie stuka mi 20stka, a ja się jeszcze bardziej rozkręcam... :P

Też się dopisuję. Ciastek nie lubię ale codziennie muszę zjeść paczkę cukierków nimm2. Inaczej źle się czuję :D Naraz mogę słoik miodu zjeść. Na szczęście nie tyję - takie geny. mroczna dziewica na co jesteś chora?

Gość mam głupie pytanie..
Ja też nie, potrafię zeżreć codziennie słój nutelli a ważę od jakiś 6 lat ciągle 55 kg, ale nie oszukujmy się-kiedyś dobra przemianka się skończy i trzeba będzie wziąć się za swój nałóg... Pozdrawiam :)

Gość ginger142
ja tez uwielbiam słodycze, bez nich dzień wydaje mi sie gorszy, jem by osładzać sobie życie. Jednak gdy robie sobie dni ze zdrowym jedzeniem i nie jem słodyczy, to ochota na nie mi przechodzi... to jak uzależnienie, a moze to poprostu sposób odreagowania

lily* graniczny poziom cukru, jak nie zjem w ciągu dnia czegoś słodkiego i w dużej ilości to po prostu coś się dzieje nie tak ze mną ;) hipoglikemia

Gość sed67
Chciałbym zrobić dziewczynie niespodziankę wiec jak mógł by ktoś kliknąć w link i zagłosować bym był wdzięczny www.ilovemilka.pl/v7CC5B

A można się zapytać jaka jest przyczyna Twojej hipoglikemii?

A nie robiłaś badań w kierunku cukrzycy?

Robiłam masę badań.. ja to w ogóle jestem felerna :) Możliwe, ze wzięła się z powodu mojej bardzo niskiej hemoglobiny do tego mam słabą krzepliwość krwi.. może być wiele przyczyn, o których nie chcę tutaj pisać ;)

Ale przynajmniej masz pretekst do jedzenia cukierków :D

Gość ja też to mam
Mogłabym bez przerwy jeść słodycze, jak idę do kina to duży popcorn to nie problem, cała czekolada i opakowanie cukierków naraz też nic trudnego :) Powstrzymuję się i często jak robię zakupy specjalnie nie biorę nic słodkiego, wiem, że nie mogę się obżerać bo mam skłonności do tycia a jestem niska, ale jakbym mogła to jadłabym ciągle słodycze.

Gość LoBoToMiA
Sprzedam zelixe, tanio, cukierkowa promocja.