Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amlleht

Dodatki do sukni

Polecane posty

Gość amlleht

Witam Was wszystkich.. Biorę ślub w maju, mam suknię, która od razu mnie zachwyciła ( http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa ), ale mam kilka wątpliwości dot. dodatków.. Mianowicie zamierzam założyć do niej delikatny pas - tasiemkę lekko wyszywany kryształkami, niestety nigdzie nie umiem znaleźć zdjęcia w necie.. Wtedy nie założę naszyjnika, tylko kolczyki z kryształkami. Jeśli będę miała rozpuszczone włosy lekko upięte na boku i do tego kwiat (taki, jak w bukiecie) to kolczyki wkrętki, a jeśli zdecyduję się na upięte włosy i welon to kolczyki wiszące. Myślałam jeszcze o takim połączeniu: http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura392226.htm Nie wiem co na górę założyć, w sumie tylko do kościoła, ale jednak trzeba mieć.. Z góry dziękuję za jakiekolwiek rady i wskazówki:) Pozdrawiam

Wydaje mi się że do takiej sukni i mniej dodatków tym lepiej. Jest bardzo ascetyczna wiec nie ma co wydziwiać. Do okrycie poleciłabym szal bo żadne bolerka itp nie pasują.

Gość maciejowa z rancza
fryzura super , kwiatki moga być ale ta szmatka odpada

Gość amlleht
..stanęło na welonie i upiętych włosach.. olewam szal, bo faktycznie się "zleje", tylko co na ramiona?? Ratujcie!!

Gość papiglion
poradz się fryzjera jaka fryzura będzie pasowała do twojego typu urody bo to ważne , ja sobie wymazyłam gładziutką przylizaną z koczkiem na dole do tego kwiat , a mój fryzjer na to że nie pasuje do mojego temperamentu , typu urody itd , zrobił fryzurkę skromną ale nie ulizaną