Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica od zawsze

Pytanie do dziewic

Polecane posty

Gość dziewica od zawsze

lepiej nadal być dziewicą czy zrobic to z facetem, któremu tak naprawdę na mnie nie zależy??

Gość dziewica od zawsze
dlaczego ja ciągle trafiam na palantów... czasami mam wrażenie, że już na zawsze pozostanę dziewicą, to wszystko jest bez sensu

Gość dziewica od zawsze
mam 28 lat, więc spora dziewczynka juz ze mnie jest...

Gość dziewica od zawsze
czy jest tutaj jakaś dziewica w moim zaawansowanym wieku??

to ładnie .. ale piszesz jak 17 latka .... nierozsądnie. a niecszukasz poważnego związku ???? masz juz troche latek ... wypadało by juz rodzine zakładać

Gość wyśmiewajka
nie słuchaj tych durnych komentarzy: 'wypadałoby...' 'wypadałoby' to nie robić czegoś wbrew sobie. olej dziada, szukaj miłości, czasami trafia się taki nawet po 50-tce, chyba, że chcesz się poczuć po seksie jak nic nieznacząca ściera. dziewica, lat 20. i jakoś pochwa mnie nie swędzi, jak się znajdzie i zasłuży, to dostanie :classic_cool:

Gość zrob to 100
szkoda zycia, a milosc nie zalezy od tego czy jestes dziewica czy nie. Jestes juz dorosla a seks to przyjemnosc:) Jak mowisz to palant, wiec wykorzystaj go !

Gość poczekaj i poszukaj
po co Ci seks z jakims palantem

Gość poczekaj i poszukaj
moje kolezanka jest strasza od Ciebie i tez czeka:-)

seks najlepiej smakuje z osobą którą się kocha i jest się kochaną . tylko sie rozczarujesz z pierwszym lepszym. ale jak wolisz .... twoja sprawa

Gość przespij sie z pierwszym
lepszym, takiej starej dziewicy i tak nikt nie zechce, na pewno jestes paszczurem

jestem bardzo atrakcyjną kobietą, pan Miecio, rzeźnik z ubojni w mojej niedużej miejscowości, zachwyca się moimi seksownymi boczkami Stanisław byłby na pewno zazdrosny ale nie dla psa kiełbasa

Gość zwała
życie przemija a tu z życia nic

Gość coca cola z sokiem
chyba ktoś zapomniał się wylogować , już wiemy kto jest podszywaczem :classic_cool:

moje życie jest pełne i nie ograniczam się wyłącznie do prymitywnych zwierzęcych popędów mam piękny na biało bielony dom dwuizbowy, zadbany wychodek z zielonym linoleum i wspaniały ogród, latem pięknie kwitną piwonie trochę mi linoleum zostało, więc Kupidynek, mój piesek ma nim wyłożoną budę, żeby mu było cieplej i ładnie się komponowała ta mniejsza szeregowa zabudowa gospodarstwa mam satysfakcjonującą pracę, jestem sklepową monopolistką i mam dominującą pozycję na rynku lokalnym, moje starania docenił ostatnio nawet sołtys i dostałam dorodną kurę na niedzielny rosół - ugotuję Stanisławowi jako afrodyzjak, specjalnie pojechałam do miasta i kupiłam makaron w kształcie serduszek, takich malutkich mam też trzy koty, Perełka, Mruczek i Kłębuszek, ale moją ulubienicą jest kura Waleria

Gość dziewica od zawsze
zołza... poprawiłas mi humor, niezła jesteś w pisaniu bajek naprawdę!! :)) P.S. do kogoś tam... nie jestem paszczurem :).

Gość sed67
Chciałbym zrobić dziewczynie niespodziankę wiec jak mógł by ktoś kliknąć w link i zagłosować bym był wdzięczny www.ilovemilka.pl/v7CC5B

zawsze do usług :) w czasie żniw, gdy nie ma klientów, piszę na papierze śniadaniowym scenariusze powszechnie docenianych sztuk multiwieloaktowych zwanych telenowelami, mój odkryty niepodważalny talent i kunszt literacki skłoniły mnie do przeanalizowania drzewa genealogicznego niejakiej Ilony Łepkowskiej, na szczęście moje początkowe rozczarowanie brakiem pokrewieństwa okazało się zaletą niekonkurowania z rodziną chciałabym rozsławić moje ukochane Trzpionki i mam nadzieję, że świat doceni prawdziwą sztukę aktualnie tworzę "Serce za drzwiami" kibicujcie mi mocno :)

nad tym też myślałam, satyra obyczajowa na przykład, poczekam na wykopki dzisiaj postanowiłam pójść o krok dalej i rozważam umieszczenie w "Sercu za drzwiami" sceny erotycznej przyznaję, że zainspirowały mnie maślane bułeczki, ale obawiam się, że tak jawna analogia może zgorszyć Stanisława

Gość co racja to prawda
Na twoim miejscu poczekałbym aż dojrzejesz do bycia z kims :)

bardzo dużo o tym myślałam, ale Stanisław wydaje się być tym, na którego czekałam całe życie i ma taki seksowny kształt małżowiny usznej, nikt na mnie tak nie działał, mam fantazje erotyczne nawet gdy widzę patyczki do uszu martwię się tylko ilością kobiet na nabożeństwach- Stanisław jest organistą, jeśli któraś go zbałamuci?