Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagdaFranek

lokal na chrzciny w Łodzi

Polecane posty

szukam fajnego i za przystępną cene lokalu w Łodzi na chrzciny. Impreza dopiero w kwietniu, ale wolę mieć już rezerwację. Impreza na ok.12 osób. Może coś mi ktoś poleci? Z góry dziękuje za info.

Gość gość
Ja swojej niuni wyprawiałam chrzciny w Hotelu Borowieckim. Zaprosiliśmy 40 osób, dostaliśmy restaurację na wyłączność. Wydzieli tam również kącik dla dzieciaków, z zabawkami, żeby się nudziły. Jedzenie smaczne i w dobrej cenie, miła obsługa. Mieliśmy zupę, drugie danie, deser i kawę z herbatą.

Gość gość
ale macie nasrane z tymi imprezami :( zdegenerowane społeczeństwo

Gość gość
Ja byłam na chrzcinach w jakimś lokalu na Piotrkowskiej, pamiętam, ze w okolicy ul. Moniuszki. Nie pamiętam nazwy, ale było to w malutkiej urokliwej piwniczce. I z rodziną po Pietrynie można było się przespacerować.

Gość J Owsiak
Siema ! jak szukacie dobrego lokalu na chrzciny to koniecznie zajrzyjcie na www.Chrzcinyikomunie.pl tam są sprawdzone lokale na przyjęcia.

Gość macarena2
ja swojemu dziecku chrzciny zrobilam w hotelu http://campoverde.pl łodzi i wszystko było tak jak trzeba :) Poelcam :)

Gość gość
Ja swojemu chrzesniakowi organizowałam chrzest w Tkalni Smaku , restauracji przy hotelu Borowieckim koło Makro. Polecam!

Gość gość
ja robiłam chrzciny w restauracji kwiat lili i rodzina była bardzo zadwolona. Mają dobrą kuchnie i przystępne ceny jak na taki elegancki lokal. Możecie sami sprawdzic przykładowe menu http://www.kwiat-lilii.pl.

Gość gość
My organizowaliśmy chrzciny w Sali Bankietowej Venge na 20 osób i wszystko przebiegło bez najmniejszych zastrzeżeń. Więcej informacji możecie znaleźć tutaj http://chrzcinyikomunie.pl/miasto/lodz

Gość gość
Ja ostatnio byłem na chrzcinach w restauracji soplicowo. Było to kameralne przyjęcie na 20 osób. Muszę przyznać, że bardzo dobrze się czułem, bo jedzenie było smaczne i doprawione w sam raz, a obsługa dyskretna. Generalnie czas minął w rodzinnej atmosferze.

Gość gość
Również mam bardzo dobre doświadczenia z Hotelem Borowieckim - kuchnie mają na świetnym poziomie. Można się bardzo fajnie dogadać co do menu, potrafią też doradzić komuś kto nie jest specjalistą w tej dziedzinie. Sala ładna, idealnie czysta i stylowa. Także myślę, że to jedno z lepszych miejsc w Łodzi na przyjęcia.

Gość olka676
Regularnie się stołuję w indyjskim lokalu Ganesh (ul. Piotrkowska 69). Najlepiej się siedzi u nich w ogródku, bo w środku jest dość duszno i ciepło. Świetny kurczak, jeszcze lepsza baranina, jedzenie robione na miejscu przez indyjskiego kucharza. Bez ściemy, oryginalna kuchnia indyjska oparta o tradycyjne receptury. Ja tam robiłam chrzciny i wszyscy byli pod wrażeniem, gościom smakowało jedzenie i w końcu było coś innego niż schabowy :)

Gość gość
Ciekawe zestawy obiadowe ma w menu Ganesh. Czasami tam jadam i jeszcze się nie rozczarowałem. Mimo że kuchnia jest indyjska, więc dość nieznana, egzotyczna to można znaleźć potrawy, które naszym europejskim smakom będą odpowiadać. Niekoniecznie mają tylko ostre dania, są też łagodniejsze do wyboru. Razem z żoną mamy zamiar tam zrobić "roczek"

Gość tamara543
Moja siostra organizowała przyjęcie z okazji chrzcin swojej córeczki w venge na tomaszowskiej. Bardzo przyjemne miejsce, no i jedzenie też było przepyszne. W ogóle fajnie zorganizowana "impreza", wszystko dopięte na ostatni guzik.

Gość tmakow
A ja polecam sale w Hotelu Borowiecki na Kasprzaka, robiłem chrzciny, a wkrótce szykuje się 20-lecie naszego małżeństwa. Piękne, stylowe sale, można zarezerwować na wyłączność i nikt się nie kręci. Nie doliczają żadnej opłaty. Bardzo smaczne menu, a serwowane potrawy naprawdę zrobiły na nas wrażenie, pięknie podane. Obsługa bardzo przyjemna. W sali po sąsiedzku mieliśmy zorganizowane pomieszczenie do karmienia i pokój zabaw dla trójki dzieciaków. Bardzo smacznie i przyjemnie.

Gość rikoss
Na randkę bym polecał indyjską, klimatyczną restaurację Ganesh. Można ich znaleźć na rynku w Manufakturze. Jest taka fajna romantyczna atmosfera w lokalu, wystrój rodem z Indii prezentuje się bardzo ciekawie. W menu oprócz zestawów obiadowych, czy idealnych na kolację jest też sporo napojów – indyjskich kaw, herbat, napojów rozgrzewających.

Gość Mirka34
A słyszałaś może , że w Hostelu Molo wynajmują również sale na takie wydarzenia właśnie, jak chrzciny. Sala jest naprawdę spora, poza tym świetna atmosfera i przemiła obsługa, więc na pewno ze spokojem dogadasz się co do terminu i wyglądu sali, więcej szczegółów tutaj http://hostelmolo.pl/pl/gastronomia/eventy -chrzciny łódź .

Gość Magdalenka45
W okolicach Łodzi polecam Zajazd u Przemka w Zgierzu. Jest kilka sal. Jedzenie pyszne i różnorodne. Ładna okolica i miejsce. http://www.salakrysztalowa.com.pl/

Gość maciejas
Witam.ja polecam lokal bistro la mania na ul siewnej pod verasport. Lokal nowy .może spokojnie pomiescic do 50os. Kuchnia polska ale w bardzo fajnym wydaniu.przed lokalem duży parking

Z czystym sumieniem polecam pałacyk Inspiro na Radogoszczu. Wystrój sali przepiękny, bardzo dobre jedzenie. Naszego dziecka chrzciny były wiosną dlatego w pełni wykorzystaliśmy ogród, który znajduje się na terenie pałacyku.

Gość Julka89
Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POLECIĆ RESTAURACJE KOLORY WINA KTÓRA ZNAJDUJE SIĘ W HOTELU NOBO! Rok temu miałam przyjemność wyprawić tutaj chrzciny mojej córki i razem z mężem bardzo miło wspominamy rodzinny obiad. Przyjęcie było zorganizowane w kameralnej sali wyłącznie dla naszej rodziny , obiad deser oraz zakąski były na najwyższym poziomie. I co dla mnie było najważniejsze aby menu pod dzieci było dobrane indywidualnie na tym aspekcie również się nie zawiodłam :) . Hotel i restauracja wyróżniają się na tle innych swoja indywidualnością , rodzinną atmosferą . Obsługa sprawiła , że czuliśmy się bardzo komfortowo co pozwoliło skupić nam się na gościach . polecam !! :):)

Gość ewa reicher
Drogie Mamy! Odstąpię salę lustrzaną na chrzciny lub komunię w Dworze Artusa w Łodzi. terminy: 19 maja 2019 i 26 maja 2019. sala jest na wyłączność, min. 40 osób. kontakt: ewareicher@wp.pl

Gość NoBoHotel
Zapraszamy do Restauracji Kolory Wina w Nobo Hotelu :) http://www.kolory-wina.pl/ Dostosujemy ofertę do Państwa potrzeb, mamy profesjonalną wielokrotnie nagradzaną załogę, niewygórowane ceny i wysoki standard obsługi. Do Państwa dyspozycji 3 zróżnicowane wyglądem i wystrojem sale, które wraz z odpowiednio dobranym menu pozwolą stworzyć niezapomniane wydarzenie. W przypadku wątpliwości zapraszamy do sprawdzenia naszych opinii w internecie lub kontaktu: telefonicznego: 734 420 610 Mailowego: hotel@nobohotel.pl

My chrzciny wyprawiliśmy w Venge w Łodzi. Bardzo fajne, eleganckie miejsce. Goście spokojnie sie pomieścili i byli bardzo zadowoleni z jedzenia. Nam też sie podobało.