Gość ngfxgndzfdzfz Napisano Luty 2, 2010 ja -3 na MZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukana fanka Napisano Luty 2, 2010 ja conajmniej 5:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ngfxgndzfdzfz Napisano Luty 2, 2010 no ja 5 bym napewno nie dala rady ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba na maxa Napisano Luty 2, 2010 8kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arrnika Napisano Luty 2, 2010 ja 7,700 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ngfxgndzfdzfz Napisano Luty 2, 2010 łał to ciekawe jak wy to zamierzacie zrobic 7-8 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drogba Napisano Luty 2, 2010 do końca lutego - 1,5 kg, było by super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takaajedna20 Napisano Luty 2, 2010 5 cm w talii i opcjonalnie z innych czesci ciala ;p (przeciez to glupota aptrzec na same kg.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Luty 2, 2010 chcę 5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ngfxgndzfdzfz Napisano Luty 2, 2010 dla Ciebie glupota dla kogos nie wiadomo ze jak schudniesz pare kg to i talia sie zmniejszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Luty 2, 2010 wogóle 5 kg bo może 3 się uda w grudniu 3 zrzuciłam, ale wróciły ..przy kominku..:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ngfxgndzfdzfz Napisano Luty 2, 2010 no, tak najgożej jak wracaja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj laska Napisano Luty 2, 2010 planowac mozna 10 a schudnac w rezultacie 2kg.Jesli sie ktos postara to schudnie,jesli nie to wroci do niego z nawiazka,ot co... lepiej chudnac mneij a skuteczniej i dlugotrwale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Luty 2, 2010 i to nie jest tak,że nic nie robię! codziennie orbitrek czasem długie spacery .............. i oczywiście chudo, bez cukru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ngfxgndzfdzfz Napisano Luty 2, 2010 wszystko zalezy od organizmu :) nie stawiam sobie wysokich progow wole milo sie zaskoczyc niz mocno rozczarowac ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SmUtNa83 Napisano Luty 2, 2010 7 - zrzucilam juz 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moon Lady Napisano Luty 2, 2010 Ja zamierzam pozegnac 5 kg do konca lutego , ale jak bedzie -3 to bede juz szczesliwa :-) Jak na razie po 3 dniach jest -0,6 kg :-) Wiec mam nadzieje , ze uda sie Powodzenia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deesceentraadaa 0 Napisano Luty 2, 2010 5,5kg :) W styczniu tyle zrzuciłam, może w lutym też się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm ja nie mialam jej Napisano Luty 3, 2010 a co robicie zeby schudnnac>? jakies dietki, cwiczenia? Ja nie wiem co robie zle ale jedzac zdrowo i niewiele nie chudne..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 30-letnia-DZIEWICkA Napisano Luty 3, 2010 Muszę przytyć z 30kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyLittleOne 0 Napisano Luty 3, 2010 3kg byłoby nadzwyczajnie pięknie:):D zostały by 4 na marzec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyLittleOne 0 Napisano Luty 3, 2010 hmm ja nie mialam jej - ja ćwiczę codziennie 8min abs, do tego A6W, kręce hula hoop, no i ograniczam z głową jedzenie ( oczywiście bez słodkości ) :) w sumie tyle :) na razie z 60kg --> 57,2 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrofeczkaaa 0 Napisano Luty 3, 2010 a ja do konca lutego chcialabym 5 kg zgubic nie wiem czy sie uda, jak nie to chcialabym chociaz 3 kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach