Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadowolony25

Co Myślicie O Tym

Polecane posty

Gość Zadowolony25

Mam 25 Lat Moja Dziewczyna ma 24 lata pracujemy w jednej firmie moja dziewczyna zaproponowała że zawsze jak wrócimy z pracy zeby sie rozbierac i tak caly czas nago po domu chodzic mieszkamy sami wiec sie zgodzilem jest bardzo fajnie zawsze jemy razem kolacje zawsze nago a po kolacji zawsze sie kochamy a potem idziemy razem pod prysznic ona myje mnie a potem ja Ją myje co o tym myslicie ?????

Gość Magda Ewa Maria
myślę, że musicie miec ciepło w mieszkaniu :P

Gość Zadowolony25
ja jestem przeciw bo potem w calym mieszkaniu moczem czuc , ktory to kapie nam naszych "kraników"

mój facet kiedyś chodził po wstaniu kilka godzin nago .... z czasem go opierniczyłam zeby zakładał bokserki !!!!!! i to nadeszło wtedy gdy siedziałam ... jadłam śniadanie .. a on mi podchodzi ze swoją parówką... xD jak wstałam jak wrzasłam to odrazu ubrał ...

Gość Zadowolony25
Nam Się To jeszcze nie znudziło :):):) i nie czuć w mieszkaniu moczem !!!! :) teraz jeszcze moja dziewczyna wymyśliła że będziemy Bawić się w niewolnictwo od jutra nie mogę się doczekać !!!!!!:):):) Co Wymyśli Za przebranie mam być niewolnikiem !!!!

Gość Nie narażaj się........
:D:D:D napaleńcy

Gość Tec tonic tea
To napewno jakiś sposób na pomniejszenie nakładów związanych z robieniem prania.

Gość aleale ale
1) ze musicie miec strasznie cieplo w mieszkaniu 2) ze mi by sie po jakims czas znudzilo 3) ze wolalabym w bieliznie

Gość aleale ale
4) ze musicie opracowac szybkie ubieranie (jak ja chodze w bieliznie i ktos dzwoni to wpadam w poploch i musze sie w 3 sek ubrac zeby otworzyc bo jesli to np listonosz to odejdzie)

Gość Zadowolony25
ogrzewanie pozostało bez zmiany jesteśmy bardzo ciepłymi ludźmi i nasze ciała się nawzajem najlepiej grzeją :):):)!!!