Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jureczek5028

Bioenergoterapeuci- uzdrowiciele

Polecane posty

Gość Jureczek5028

Co sadzicie o medycynie niekonwencjonalnej? Czy korzystaliscie z pomocy takich osob, w jakich chorobach i czy byly widoczne efekty?

Gość Jureczek5028
ja własnie jestem w takiej trudnej sytuacji. Moze wiecie kto jest godny polecenia.

jezdzilsimy z tata do sieradza- niestety u nas bylo za pozno, ale polecil nam go kolega rodzicow ktory mial raka trzustki nieoperacyjnego jako dodatek do chemii i sie wyleczyl (cud, bo przezywalnosc w takim przypadku jest najnizsza chyba z wszystkich nowotworow)

w nowotworach nie ma słowa "wyleczyć", raczej uśpić, zagłuszyć. skoro uśpili nowotwór trzustki to pogratulować..przeważnie kończy się to śmiercią..

Gość Jureczek5028
lekarz powiedzial perlak. nie wiem czy to nowotwor lekarz nie wytlumaczyl mi na czy ta choroba polega

Gość Jureczek5028
aha, ta sluzba zdrowia. a czy jakis uzdrowiciel pomoze w tym przypadku,

Gość tylko i wylacznie
szeptucha z podlasia Orla zreszta poczytasz , co lekarze nie moga one potrafia :) dobrze ze bog nam takie cuda zeslal tak wierze w to ! czlowiek tonacy nawet noza sie chwyci

Gość Jureczek5028
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Nie wierzę w takie rzeczy. Nigdy nie poszłabym do znachora.

zaufać to możną tym co lecza za darmo lub co bóg zapłać a tak to zioła ,warzywa, owoce lecza wystarczy pierwszy lepszy zielnik otworzyć akupunktura też jest skuteczna jak http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=antubis12 za rejestrowanie sie i napisanie 20 postów dostaje sie 15 gb na rapidzie http://e-pogaduchy.pl/index.php polecający wpiszcie merkaba

Gość Jureczek5028
czyli prawdziwymi uzdrowicielami sa osoby, które lecza za darmo. Ale cz w dzisiejszym swiecie mozna takie spotkac? Jesli znacie podajcie adresy albo telefony.

Gość Jureczek5028
?