Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goosiaa1990

tradzik.......

Polecane posty

Gość goosiaa1990

spedza mi sen z powiek juz od 6 lat. masci, zele,maseczki, toniki i wedrowki od lekarza do lekarza bez widocznego efektu. moze macie jakies sprawdzone leki na tradzik?

Gość goosiaa1990
nie pomozecie mi ?

WITAJ!!!!JA TEŻ MIAŁAM TRĄDZIK ALE ,,LEKKI" ...BYŁAM W LIPCU 2009 ROKU U DERMATOLOGA.ONA PRZEPISAŁA MI ANTYBIOTYK DUAC A POTEM EPIDUO.DUAC BARDZO MI POMÓGŁ WSZYSTKO ZESZŁO.JEDNAK PO EPIDUO STAN SKÓRY ZNACZNIE MI SIĘ POGORSZYŁ...MIAŁAM PEŁNO PRYSZCZY I NIE WIEDZIAŁAM CO JEST GRANE...OKAZAŁO SIĘ ŻE NA TE DERMATOLOGICZNE LEKI DOSTAŁAM UCZULENIA.....I KURACJA ODCZULAJĄCA TRWAŁA 2 MIESIĄCE....JAK WIDZISZ DERMATOLOG NIE ZAWSZE POMOŻE....OD GRUDNIA 2009 ROKU MYJĘ BUZIĘ CODZIENNIE BUZIĘ SZARYM MYDŁEM,KOLEJNO SMAUJĘ JĄ ZWYKŁYM KREMEM NIVEA.EFEKT JEST ZADAWALAJĄCY!!!!NIE MAM JUŻ PRYSZCZY TYLKO PRZED OKRESEM WYCHODZĄ MI POJEDYNCZE PRYSZCZE (3 LUB 4) ALE NA NIE MAM SPOSÓB,SMARUJĘ JĄ PASTĄ CYNKOWĄ KTÓRA GENIALNIE WYSUSZA PRYSZCZE I PO DNIU NIE MA ŚLADU...POZDRAWIAM!!!

Gość Jureczek5028
dziekuje dośka21 . mam nadzieje ze ktos jeszcze podzieli sie ze mna swoimi sposobami na tradzik

Gość goosiaa1990
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gosik-lodz
Ja stosuję od kilku miesięcy nową serię dla młodych dziewczyn Eva Natura for teens. Bardzo fajnie kosmetyki które świetnie walczą z trądzikiem, a przy tym nie wysuszają skóry jak inne tego typu preparaty. Warto poczytać w sieci.

Gość już nie raz pisałam
napiszę jeszcze raz... za duzo kosmetyków antytrądzikowych, maści itp może zaszkodzić zamiast pomóc. Mi pomogło jak to ograniczyłam, twarz myję żelem do hig. intymnej z ziaji, nie podrażnia a oczyszcza cerę. Raz na jakiś czas myję żelem antybakteryjnym, bo mam a szkoda wyrzucić. I zrobiłam sobie tonik z octu jabłkowego. Jak mi wyskoczy jakieś paskudztwo to smaruje żelem Davercin, nie jest drogi, a jak dla mnie skuteczny, tylko, że na receptę. Do tego jakiś kremik nie zapychający.