Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieter Łobop

Czy zdarzyło Wam się być w związku z kimś, a kochaliście i mysleliście o innym?

Polecane posty

Gość ankieter Łobop

Na przykład masz faceta/kobietę , a tak naprawdę czujesz że kochasz innego/inną? Albo za tydzień ślub, a czujesz, że kochasz inną/innego? Co skłania ludzi do takich decyzji? Jak to się dzieje, że są z kimś z kim nie chcą być?

Gość wyszłam za innego
bo wpadłam, ku ironii były też wpadł, różnica w ślubach była 1 m-c, mamy dzieci w tym samym wieku, dziś jestesmy kochankami żeby dało sie cofnąć czas bylibyśmy dziś razem:(

Tak. Chyba kochalam mojego ex meza, a mimo wszystko zwiazalam sie z kims innym i bylam z tamtym ponad rok. A pisze chyba, bo bedac z nowym partnerem myslalam caly czas o ex mezu, tesknilam za nim i tak dalej. Zreszta potem i tam rzucilam tamtego...

Cały czas jestem w takim związku.Tak też da się szczęśliwie żyć. Z moim ukochanym ,nigdy nie będę, nie ma na to szans. Wiec mam do wyboru,być sama lub być z kimś kto chce ze mną być i potrzebuje mnie.Co Ty byś wybrała?

Gość ankieter Łobop
Ale co was skłania być z kimś kogo nie kochacie i jednocześnie wiecie, że kochacie kogoś innego? Bo tego nie mogę zrozumieć. Popęd płciowy?

Zaraz czuję sarkazm?:) A co według ciebie znaczy słowo miłość? popęd płciowy czy wydawanie na świat potomstwa.Dla mnie nic z tych rzeczy. A jestem z mężem bo go uwielbiam,dogadujemy się,wspieramy i widzę ze jestem mu potrzebna...

Gość ankieter Łobop
paranoja

Gość ankieter Łobop
mója matka badziej dogadywała sie z psem niz z moim ojcem takze w łóżku

Ja nie bylam w takiej sytuacji,ale moja kolezanka byla...Byla z facetem 5 lat,planowali slub,bycie razem itd,i ona poznala kogos innego. Zakochala sie strasznie,ale w koncu chajtnęła sie tym swoim facetem,bo bala mu sie powiedziec o tym,co sie dzieje,bala sie wstydu,ze na 3 miesiace przed slubem odwola go...

tak, ale głupia i młoda byłam, wierząc, że uszczęśliwię kogoś,a nie zranię coś na kształt obłudnej litości i wolontariatu miłości parę lat się ciągnęło próbowałam zakończyć, zawsze prosił o powrót, za 3 razem skończyłam to definitywnie do tej pory ma nadzieję, że będziemy razem jaka ja żem tępa

Gość Bała się wstydu
A nie bała się spieprzyć sobie całego życia, To się właśnie nazywa wyobraźnia i mądrość życiowa...

Gość Rarug Wojciech
Nie bała się wstydu tylko pewnie tamten miał kasę i pozycję społeczną lepszą. Wybrała rozumem, a nie sercem.

Gość ankieter Łobop
czarna porzeczka, jaki drugi?

Gość ankieter Łobop
up

Gość ankieter Łobop
:))

Gość kamena
kolejne szmaty

Gość takie cudo
nie i tak zauroczenie tak kochanie? nie,nie mogę tego sprawdzić ogólnie-leczę się z zauroczenia, sprawdzić nie chcę, musiałabym być pewna że obecnego partnera nie kocham, a myślę że kocham, tylko ta miłość musi się wyklarować. a o innym myślę, zwalam to na kryzys w związku i na głupie przesłanki od tamtego ;) mącą mi czasem spokój, ale nie dopuszczam do siebie.