Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pq123

walentynki

Polecane posty

Gość pq123

jak co roku pojawia sie problem co kupic dziewczynie na walentynki?? Prosze was o rade głównie kobiety

Gość LoBoToMiA
Kup jej .... krem na zmarszczki i tabletki na nietrzymanie moczu.

Gość pq123
dobry masz gust mam nadzieje ze twoje marzenie sie spełni o tych proszkach i dostaniesz je 14 lutego a moze w zestawie dostaniesz jeszcze czopki ;D

Gość LoBoToMiA
Glogulki na grzybice :P

Gość pq123
ale pamietaj zeby tych globulek nie łykac wo w twojm przypadku to wszystko jest mozliwe ;D

Gość LoBoToMiA
Globulki krusze i wciagam nosem a irygatorem plucze sobie gardlo.

Gość pq123
a w pizde wkładasz sobie czosnek ;D;D;D

Gość LoBoToMiA
Nieee, kabaczek !

Gość lkmpo
a ty facet , skad wiesz ze mona sobie tam czosnek wkladac, co ? XD a zabierz ja w jakies romantyczne miejsce , daj calusa a nie , wykaz sie jaks wyobrania, pomyslem, to ja bardziej ucieszy niz jakis prezent

Gość pq123
a jakis pomysł gdzie mozna kobiete w walentynki zabrac ??

Gość hjijnioj
mozna zabrac ja do kina, choc to jest strasznie pospolite ;/ Mozna zabrac ja do restauracji na koleacje , wieczorem :) isc potem na spacer :) ewentualnie kupic cos drobnego , np. kwiatka ,c zkeoladki :) albo male serduszko ze srebra :) tak symbolicznie . Mozna tez wymyslec cos bardziej szalonego :) spotkac sie najpierw na spacer z nia , wreczyc kwiatka :) taki zywkly niewiinny, a potem kiedy nie ebdzie sie tego spodizewala, mozna zabrac ja do siebie , gdy bedzie juz ciemnoe, wieczorkiem, ladnie posprzatanego wczesniej pokoju XD i postawic pare swieczek :) i albo wczesniej cos ugotowac, albo zmaowic i zjesc w domu taka kolacje :) pozyczyc jakis fajny film, posmaic sie, pozartowac, posluchac fajnej muzyki. Walentynki nie msuza byc slutne, przygnebiajace, i wymiana slow :ochhh kocham cie, i ja ciebie tez ;/ mzoea je milo spoedic. Mozecie tez sie opic do tego lampka dobrego wina :P

Gość barbapapa...
A ja wiem co kupię swojej kobiecie:) Puzzle z aniołkami Rafaella - można kupić takie na allegro. Pomysł oryginalny i wiem ,że będzie zaskoczona, a ona lubi gry, łamigłówki itd no i do tego malarstwo, a te aniołki są podobno romantyczne. Polecam - niebanalny prezent.:) Staramy się kupować prezenty troszkę inne niż te wszystkie oklepane serduszka, różyczki - ale z drugiej strony każdy kupuje co chce prawda?:) http://www.allegro.pl/item907311846_puzzle_1500_el_renoir_van_gogh_monet_vermeer.html można kupić inne rzeczy z tymi aniołkami np. kubki: http://www.allegro.pl/item907301229_zestaw_2_kubki_aniolki_porcelana_400ml_walentynki.html