Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga111

jakie krzesełko do karmienia???

Polecane posty

Gość olga111

mam zamiar kupic krzesełko do karmienia i nie wiem jakie wybrac:)te plastikowe są ładne ale tylko na chwile,bo te drewniane mozna wykorzystac pozniej do zabawy,jak już dziecko podrośnie,tylko martwi mnie to że nie mają pasow bezpieczenstwa:(wiem że niektore mają zaczepy do ktorych można przymocowac specjalne pasy ale to raczej te droższe modele:) poprosze o jakąs rade,co sie u Was sprawdziło:)

Gość vfdvbfdbfb
ale one nie ma pasów ! żadne drewniane nie ma,dlatego kupiłam te powyżej,bo ma pasy i również jest z tego stoliczek i krzesełko :)

Gość olga111
dziękuję za wpisy:)najbardziej podoba mi sie krzesełko ktore zaproponowała vfdvbfdbfb:)najdłuzej posłuży i jest bezpieczne:)

ja kupiłam drewniane krzesełko z funkcją rozkładania później na stolik i krzesełko. Firma drewex, model antoś, cena ok 190zł. Jestem bardzo zadowolona, bo wykonanie estetyczne, wygodne i ja np bardzo często zestawiam to krzesełko z tego podwyższenia i wtedy mała ma niskie krzesełko z blatem, jak wstawiam jest wysokie a w przyszłości osobno krzesło i stół, bo blat odkręcany. Problem szelek rozwiązałam następująco: kupiłam osobno takie szelki do prowadzania za jakieś 15 zł, odpięłam to przedłużenie i przypinam Młodą jak w wózku. Ach i bardzo wazne - sprawdx czy krzesełko ma taki pasek między nogami - moje ma - bo jak nie to dziecko pod blatem się wyślizguje

No nie do końca się zgodzę że te plastikowe można wykorzystać tylko na chwilę.........a te drewniane to do zabawy itd. Ja mam krzesełka Coneco. Do dziś........... Zakupiłam gdy Małe miały 8 m-cy, dziś mają 3 latka. Początkowo stosowałam jako wysokie, teraz jako zestaw stoliczek + krzesełko, i nie zanosi się na to bym w najbliższym czasie miała je schować do lamusa. Mowa o takim krzesełku: http://www.allegro.pl/item905423560_coneco_krzeselko_do_karmienia_2_w_1.html