Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosba o szczerosc

jak malujecie sie na codzien ? czego używacie?

Polecane posty

Gość ZielonyAgrest
Ja maluję się nieprzesadnie, ale codziennie przed wyjściem z domu. 1. Najpierw przygotowuje twarz oczyszczam- używam do tego płynu micelarnego - ostatnio z Ziaji. 2. Potem nakładam krem nawilżający -do cery mieszanej. 3. Zawsze stosuję korektor pod oczy, no niestety mam cienie pod oczami - u mnie sprawdza się mineralny korektor z Artdeco. 4. Nie używam żadnego podkładu, jakoś zawsze trochę sztucznie czuję się z wartwą na twarzy. 5.Stosuje za to puder -Bell. 6. Oczy - baza Artdeco, cienie jakie wpadną mi w ręce ;), kreska w kolorze grafitowym, niezbyt gruba. Tusz - rimmel 7. Róż na policzki wibo Gotowe :)

Gość Z nosa gile
Cienie tylko okazyjnie. Tusz do rzes lub kredka czasami, raz może dwa w tygodniu. Codziennie tylko podkład :) i wcale nie czuje porządania żeby malować codziennie oczy, poprostu dodam ze chce żeby ludzie widzieli jak wyglądam naturalnie a nie ze się nie pomaluje kiedyś a oni pomyślą co mi się stało:) mam ciemne oczy czarne rzesy dość długie i czarne brwi także tragicznie nie wyglądam :P

Gość wyplowiala jaajaa
podkład, czasem jakąś szminkę jak mnie natchnie

zel do mycia twarzy Iwostin purritin krem dax cosmetics do cery mieszanej baza z sephory - moje odkrycie podklad clinique korektor w kremie inglot puder sypki clinique roz ale bardzo delikatny z oriflame kredka do brwi, bo choc jestem brunetka to mam jasne brwi cieni raczej nie stosuje lubie za to kreski zrobione czarnym eyelinerem (rzadziej) a czesciej maluje cienka kreske kredkami w roznych kolorach - lubie kredki z diamentowej serii avonu tusz do rzes - obecnie loreal milion lashes ale zamierzam kupic lancome hypnose usta - najbardziej lubie pomadke ochronna nivea truskawkowa, szminke nablyszczajaca z oriflame (fajny odcien to sexy plum), blyszczyki z loreal glam shine sa tez super. szminek mam sporo ale rzadko sie nimi maluje. w ciagu dnia bibulki matujace inglot.

podkład z vichy, ale stosuję tylko punktowo jako korektor (tzn pod oczy) czasem maźnę oczy jakimiś cieniami tusz do rzęs lash stilleto-mój ulubiony i czasem jakiś puder