Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nightwatcher

Boje sie ze moja dziewczyna jest wciazy

Polecane posty

Gość Nightwatcher

czy jesli po pierwszym orgazmie faceta mozna sie dalej kochac? oczywiscie po uprzednim wycieraniu penisa?

Gość Nightwatcher
no wyobraz sobie sytuacje chlopak kocha sie z dziewczyna ona z niego zeszla on sie spuscil po wycieral z spermy penisa i za jakies 10 min znow to zrobili. bardziej uproszczonej formy nie jestem stanie stworzyc

Gość krysti
jak jusz jest wciązy to możesz wnią smiało lać

Gość kajtuś
to kiepska metoda planowania rodziny, oczywiście mogloby dojsc do zaplodniania. W płynie ejakulacyjnym przed wytryskiem są równiez plemniki, po wytarciu też mogły pozostać.

Gość kajtuś
a okres jej sie dlugo spoznia?

Gość nightwatchers
OMG ja nie chce stwierdzen tylko zadaje pytanie czy cos takiego jest mozliwe -.-

hahaha, a wiesz ze wydzielina ktora uprzedza orgazm tez zawiera plemniki. a tak dla wyjasnienia. jak wytrzesz reke w jakas scierke to nie bedziesz mial bakterii?

Gość krysti
ja uhmm

Gość nightwatchers
wlasnie ma miec dopiero 10 jeszcze nie ma mam nadzieje ze sie nie spozni. mowi ze ma taki dziwny brzuch robilismy to tydzien temu mowila ze ma wymioty

Gość krysti
jakich bakteri jak w ścierce był ludwik

no to gratuluje. moze dziewczynie wlasnie zycie zdupiles ;) powodzenia.

Gość krysti
niech byle czego nieje to niebędzie zygać

Gość Kiki na prezydenta
no to musze cie uspokoic, po tygodniu nei mialaby zadnych objawów, one sie pojawiają po kilku tygodniachdopiero. Ale rozumiem was, tez zaczynajac wspolzycie co meisiac balam sie ze jestem w ciazy:), zaprowadz dziewczyne do lekarza i niech jej przepisze plastry antykocepcyjne.

nie uspokojaj :P niech sie pomartwi :P wtedy nauczy sie czego nie robic ;)

Gość Kiki na prezydenta
więcej z nią nei styiaj bez zabezpieczeń jesli nie planujecie jeszcze dzieci, plastry to najlepsza metoda bo sa mneij tujace dla organizmu niz pigułki:)

Gość nightwatchers
ufff... co za ulga bardzo sie ciesze. nie wiem co bym zrobil gdyby byla wtopa... tzn reasumujac wszystkie powyzsze argumenty nie jest wciazy tak?

Gość Kiki na prezydenta
trzeba chlopaka uspokoic bo pamietam jak ja mojemu trulam ze w ciazy jestem haha, co prawda ja zaczelam wspolzycie po 20 roku zycia wiec tragedii by nie bylo ale nie wiem ile lat maja oni i jakie plany.

Gość nightwatchers
kiki a jeszcze jedno pytanie. piszesz ze po kilku tygodniach tzn nie 1 nie 2 tylko wiecej jak 3 tak?

poczekacie zobaczycie:P ja ginekologiem nie jestem. ale bym uwazala, serio. poza tym nie spodobalo mi sie stwierdzenie ze byla by wtopa. zabrzmialo tak jakbys ja wtedy zostawil ale mniejsza...

Gość nightwatchers
my po 16 i to wlasnie ten bol jest bo nie chce ani jej ani sobie zycia zniszczyc... po tym wszystkim chyba przestaniemy to robic...

Gość Kiki na prezydenta
hej, ja nei powiedzialam, że nie jest w ciaży. jak wg. ciebie mialabym to sprawdzic? Oczywiscie ze moze byc ale jest za wczesnie by to stwierdzic. Nawet test ciążowy by tego jeszcze nie wykryl.

Gość nightwatchers
no co ty nie mam zamiaru jej zostawic nie jestem takim prostakiem. bylbym znia do konca ale nie wiem jak jej rodzica i swoim bym wtwarz spojrzal...

Gość nightwatchers
no nie mozesz niestety...ale teraz dobrze policzylem minelo okolo tygodnia i 3-4 dni wiec wymioty nie mogly byc spowodowane ciaza prawda?

Gość Kiki na prezydenta
i to są wlasnie efekty edukacji seksualnej w szkołach. zamiast tłumaczycdzieciakom co i jak to oni nawijaja o ptaszkach i pszczolkach:) Nie ma powodu abyście rezygnowali z seku jeżeli się kochacie ale stosujcie antykoncepcję hormonalną i gumki, a bedzie ok. Nie denerwuj sie na zapas, poczekaj, moze dostanie okres i potraktujcie tojako nauczke na przyszlosc.

Gość Kiki na prezydenta
po 14 dniach od zaplodnienia wymioty? Nie sądzę to za wcześnie. Może to ze stresu, a może zjadła coś nieświeżego lub wypla alkohol.

ja tez mialam 16 jak zaczelam (to bylo prawie rok temu wiec mloda jestem :P ) ale nigdy bez zabezpieczenia tego nie robilismy z moim chlopakiem. jak nie ma zabezpieczenia nie ma mowy o sexie

no wiesz. tyle stresu na siebie znosic? straszne. robcie jak ja z moim. nie ma gumki nie ma sexu

Gość nightwatchers
jak to dobrze ze sa takie fora dziekuje wam kamien mi spadl z serca co do antykoncepcji chyba macie racje trzeba kupic te gumki hehe.a jesczze jedno pytanie czy gdybym po kazdym mojej ejakulacji (wytrysku) myl go dokladnie to wtedy bedzie 0 szans na zajscie wciaze?

o boze, brzuch mnie juz boli ze smiechu...:D:D po tygodniu od zaplodnienia ma mdlosci...:D:D a czuje juz ruchy plodu???????????? :D:D