Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokijka 222222

dziwne zachowanie meza ?

Polecane posty

Gość nokijka 222222

wczoraj doszlo do klotni miedzy mna a moim mezem-byla 2 w nocy chcialam isc spac a maz siedzial z glowa w laptopie- a ja nie moge zasnac gdy slysze pykanie po klawiaturze wiec gadam mu idz do 2 pokoju a on nie - wiec wylaczylam mu 3 razy laptopa on mnie zaczal wyzywac i uszczypal mnie w noge tak mocno ze teraz mam wielka opuchlizne i siniaka na 15cmdluga i 5cm szeroka paskudnie to wyglada- co o tym myslec? mam z mezem ciche dni od wczoraj,,

Gość nokijka 222222
dodam jeszcze, ze po wszystkim zgwalcil mnie analnie kijem od szczotki i zamknal w piwnicy za kare :"(

Gość nokijka 222222
ale smieszne :D boki zrywac

Gość nonieeeee
to traeba bylo isc wczesniej spac

Dziwna jestes. Wolalas 3.razy wylaczyc mu komputer i klocic sie z nim, czekac az Cie uszczypnie, zebys dala mi spokoj, zamiast wyjsc do drugiego pokoju i polozyc sie gdziekolwiek. Twoje zachowanie jest dziecinne, jego zreszta tez. Nie ma madrego w tym zwiazku.

Gość nokijka 222222
mogl on wyjsc- ja spie w tym pokoju z niemowlakiem. zawsze ja ustepuje apan i wladca jest zawsze panem

Czasem warto isc na kompromis ale pewnie Ty nalezysz do osob, ktore stawiaja na swoim. Czy warto tak postepowac ? Sama masz namacalne oznaki. 🖐️

bo ja wiem czy dziwne?Ja tez ogladam filmy od 24-2 w nocy.Dziwne to to, ze masz siniak na nodze.I na dodatek go tak dokladnie zmierzylas, az nieprawdopodobne.

chyba wystarczy porozmawiac,jak ludzie dorosli...Ja mialam podobna sytuacje,facet siedzial przy kompie,wiec raz go poprosilam,zeby przeniosl sie z laptopem do duzego pokoju,bo ja nie moge usnac...I teraz nie ma takiego glupiego problemu. A jakby na moja prosbe nie zareagowal,albo mnie poszarpal albo uderzyl,to bym go wyrzucila za drzwi.

Gość nonieeeee
przeciez ta wariatka zmysla

Gość nokijka 222222
zmierzylam zeby dokladnie opisac.wlasnie nie-zawsze ja ustepuje ide na kompromis-on nigdy-powiedzial do mnie 1szt raz ze jestem szmata i piz...da. teraz gdzies pojechal a ja siedze z siniakiem na nodze i mysle o co w tym chodzi. maz aniol-wszyscy wokolo mowia, jasne.

Gość nokijka 222222
nie zmyslam przysiegam

Gość nonieeeee
zmyslasz zmyslasz a twoj 2 i 3 post?

oreore - a dlaczego ona miała wychodzić z łóżka gdzieś indziej spać, żeby on mógł korzystać w tym pokoju z laptopa? No paranoja jakaś. Skoro w tym pokoju śpią, to skoro ona chce spać, a on jej przeszkadza, powinien wyjść do pomieszczenia o innym przeznaczeniu niż SPANIE.

są rozne sytuacje...są kobiety,ktorych dom jest piekłem,nie prowokują a dostają cięgi za zupę co za słona była...wiec moje zdanie tu jest takie,jesli poszłabys do pokoju,gdzie komp nie przeszkadzałby Tobie to dzis rano nie byłoby takiej sytuacji a teraz nie byłabys sama...prowokacja,skakanie buzia do buzi,ząb za zab,pyskowka na najnizszym poziomie z zaczepką fizyczną wyprowadziłaby najbardziej porzadnego faceta z rownowagi...spasuj.odezwij sie i zwyczajnie porozmawiajcie

taak, i ona ma się przenieść z sypialni na kanapę, bo pan i władca korzysta z kompa w sypialni. Chciałabym to widzieć.