Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffffffg

koncze zawodowke jestem gruba i brzydka

Polecane posty

nic mi nie pomoze.Kazda dziedzina zycia u mnie jest beznadziejna.Wyglad do bani wyksztalcenie do bani.Chłopak jest ale tak brzydki jak ja i go nie kocham.Moje kuzynki są ladne koncza studia a ja totalne dno:(

ale co mi po takim zyciu kazdy patrzy na mnie jak na gorsza bo jestem gorsza

nie mam cukrzyce dlatego jestem gruba i chora tarczyce do tego:O

Gość smutaśna
też kończe zawodówke w zawodzie kucharki... nie narzekam jestem ładna ale nie o to chodzi.. pomyśl o tym zeby sie dalej uczyć isc do liceum.. wygład nie ma nic do wykształcenia..

bo wiem słysze aluzje kuzynek i rodziny ciotka ostatnio powieziala do mojej matki ze jedna corka jej nie wyszła..(w omysle ja bo moja siostra jest wykształcona i ladna)

ja jestem w zawodowce o profilu ogrodnika mieszkam w wielkim miescie::O

II typ

kobieta nie musi byc wyksztalcona :o facet zreszta tez zeby zyc szczesliwie...a zacznij po weselach gotowac to zabaczysz jaka kasa :classic_cool: i siostra razem z ciotka wymiekna :)

Gość MichalSWE
smutaśna a Ty sie bedziesz dalej ksztalcila?

Gość smutaśna
akuray ja sie nie przejmuje bo jestem zadowolona z wybranego zawodu.. a ten zawod co ma autorka wydaje mi sie tez ciekawy....

niby nie musi ale jak wyglad do bani szkoly brak to raczej ciezko bezie byc szczesiwym wszezie bedzie popychadłem.Bez szkoly ale gybym byla łądna i szczupła luzie traktowaliby mnie inaczej zwlaszcza mezczyzni

Gość smutaśna
tak chce isć do liceum żeby podejść do matury.. nie wiem jeszcze czy zaocznie czy do dziennego.. narazie myśle czy nie zapisac sie na prawko...

nie wiem jak mozliwe ale mozliwe

Gość MichalSWE
smutasna idz do technikum gastronomicznego i opanuj angielski, w Szwecji poszukuja "kucharzy". Minimalna pensja to 7000zl na reke.

Gość smutaśna
dzieki Michalswe tylko troche sie boje isc do technikum.. bo nie wiem czy sobie dam rade... tu w zadzie mam dobre oceny ale technikum to już inny poziom..

Mam pozapalną niedoczynność tarczycy (TSH 15,5). Biorę Letrox 12.5mg, ale i tak bardzo źle się czuję. Jestem nerwowa, płaczliwa, nie mogę spać- śnią mi się koszmary...DO tego dochodzi przyrost masy ciała(90kg przy 175cm1!!), często puchnę na twarzy, nie mogę się skupić, bardzo powoli myślę, jestem taka przyćmiona. Do tej pory byłam bardzo aktywna (4godzin ćwiczeń dziennie), teraz jestem słaba, nic mi się nie chce. Raz mam wysoki (96), a raz niski (59)puls.

Gość smutaśna
dzięki Hrabina.. moze brakuje mi motywacji i zachęty.. ale mam w sobie strach ze sobie nie poradze..

to może zmień lekarza, bo wyniki masz paskudne z tego co wiem. Moja kuzynka po wycięciu tarczycy miała THS10 i była rośliną, ale bierze teraz taką dawkę leku, że już jest wporządku i schudła do swojej wagi a nawet jest za chuda. Jak schudniesz to pewnie ta cukrzyca też będzie opanowana do przyzwoitego poziomu

Gość smutaśna
ja tez miałm problemy zdrowotne... wsumie nie wiem co mi było robiłam badania itp i nic nie wykazało.. Ale przejełam sie bo bardzo schudłam.. nie miałam nigdy skłonności do tyciaa... a ze miałm wirusa zołądka i przez miesiac prawie nie jadłam to straciłam na wadze...mam 155cm wzrostu i waże 40 kg. wiem że bardzo mało ale nie moge przytyć choć jej sporo..

jakie to dzisiejsze pokolenie delikatne jak mimozy trzymajcie się dziewczyny zdrowo a ty autorko pamietaj ze jak schudniesz to od razu chłopaki się będą za tobą uganiać. Drugiej koleżance życzę by skończyła nie tylko technikum, ale zeby została szefem kuchni w dobrej restauracji hotelu 5*;):)

Gość smutaśna
dziękuje hm szefem kuchni hmmm to za duza odpowiedzialnośc ale moze to cel do osiągnięcia czegoś dobrego w życiu..

Gość do fffffff
mam podobnie jak ty ale szarpie sie ze studiami i niektorym trudno uwierzyc ze ciezko cos zapamietac mowia przeczytalem i pamietam albo maja sciagi a ja nie umiem ani sciagac ani zapamietac i mam problemy :(