Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfdbdfbdgbdfbvdfbdbfdb

studio tatuazu

Polecane posty

Gość vfdbdfbdgbdfbvdfbdbfdb

jakie jest najlepsze studio tatuazu w warszawie????

Gość fnhc
up

Gość gość
Piąty tatuaż (największy) robiłem u Patryka w studio Time4Tattoo. Żałuję, że wcześniej do niego nie poszedłem. Przyniosłem własny projekt tatuażu. Po konsultacjach tatuażysta delikatnie zmodyfikował, jeszcze na korzyść. W razie czego poprawki bezpłatne po miesiącu, ale nie korzystałem. Miła współpraca, bólu właściwie zero. Można spokojnie iść, nawet przy małej tolerancji na ból. Wiem, że to wiele osób blokuje. Świetny tatuażysta, z wyczuciem, pozytywna energia. Jeden z pasjonatów na rynku warszawskim. Od czasu do czasu przewijają się nawet celebryci z pierwszych stron gazet. Na luzie, profesjonalnie. Jak chcesz to na priv wyślę ci zdjęcia tatuażu.

Gość gość
Mam już 4 tatuaże, a w następnym roku polec***iąty. Polecam Patryka Walęgę z Warszawy ze studia www.time4tattoo.pl . Świetny człowiek, artysta z powołaniem, a i bardzo pomaga z dopasowaniem wzoru zgodnego z charakterem człowieka. Zero pośpiechu to raz. Zero zaliczek. Portfolio robi wrażenie. Trafiłam na niego przez felieton opublikowany na jednym z moich ulubionych kobiecych portali.

Gość rtrr

Bardzo dobrze obecnie wygląda oferta w www.time4tattoo.pl. Patryk ma świetne umiejętności, bardzo dobrze radzi sobie z różnymi wzorami, myślę że możesz spokojnie sięgnąć po jego ofertę i będzie można liczyć na to, że wykona tatuaż bardzo precyzyjnie.

Tu nawet nie chodzi o studio, a tatuażystę. Rzadko jest tak, że jeden lokal gromadzi 3 czy 4 wybitnych artystów. Do tego nie raz zakładają oni własne salony. Więc raczej skup się na poszukiwaniu tatuażysty, który tworzy w stylu cię interesującym. A wszystkim ,którzy chcą właśnie odnaleźć się w tym zawodzie, polecam stronę http://www.easytattoo.pl/  mają tam bowiem duży wybór produktów, które pomogą wam w pielęgnacji tatuaży. Ja zawsze zamawiam u nich zestaw z żelem do tatuaży i kremem czyszczącym. Kosmetyki są bardo wydajne, łatwo się je aplikuje. Nie brudzą ubrań, nie zostawiają tłustych plam. Szybko się wchłaniają i łagodzą rany po tatuażu. Są bardzo skuteczne i nawet klienci o nie pytają 🙂