Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coco373

zuroczenie....

Polecane posty

ehhh.. wpadłam po uszy i nie wiem co robic... byłam na imprezie ze znajomymi... po jakims czasie wpadł mi w oko pewnien przystojniak (jak sie okazało znajomy znajomych...)... niom i stało sie najpiewrw wspolne tance a pozniej wspolna noc...takie rzeczy mi sie nie zdarzaja ale dla kazdego jest kiedys ten pierwszy raz... na poczatku myslalam stalo sie jenda noc o niczczym nie znaczy... ale minelo 9 miesiecy utrzymujemy ze soba kontakt (meilowy telefoniczny smsowy - bo przeprowadzil sie 300 km ode mnie)i nie moge o nim zapomniec... nie moge przestac myslec... niestety ma narzeczona ;/ piszemy czasem sie widujemy ciagnie mnie od niego i czuje ze mnie zauracza soba... ale jak to powiedzial wiemy jaka jest sytuacja wiec mozemy byc tylko kochankami... i co mam z nim zrobic skoro nie moge zapomniec...a na bycie kochanka jestem zbyt wrazliwa... rozkocha w sobie i zostawi co robic??

Gość Margolalalala
On ma przeciez narzeczoną, mimo to poszłaś z nim do łóżka :o ? :(

Gość MichalSWE
Ja moge sprawic, ze sie odkochasz.

tak.. dzwonil do mnie wiele razy przed przeprowadzka mowil ze te zareczyny sa bo sa....bo i tak jest sam.... pisze do mnie co jakis czas, gdy przyjechal chcial sie spotkac wiadomo w jakim celu odmowilam... co chwile pisze ze chce sie spotkac zobaczyc... a gdy mu mowie ze nie ma szans bo ma narzeczona to mowi mi ze jest z nia juz tak dlugo bo 6 lat i wiem jak to jest... :( nie moge przestazc o nim myslec .... jak bylby szczesliwy to chcialby sie ze mna spotykac?? hehhhh.... zauroczyl mnie.... i nie iwem co robic,...