Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijjjankaaa

Dziecko w szpitalu psychiatrycznym?

Polecane posty

Gość kijjjankaaa

Dziś się dowiedziałam, że 7-letnia córka mojej znajomej lezy w szpitalu psychiatrycznym. Nie chciałam wypytywać o powody tego. Ale z jakich powodów dzieci muszą być AŻ hospitalizowane w szpitalu psychiatrycznym?

Gość kuulka
targniecie na wlasne zycie..

Gość badania diagnozujące

Gość z przeróżnych
np depresji dziecięcej wszelkich chorób psychicznych np nadpobudliwości psychoruchowej, autyzmu Bulimii i anoreksji, ale to chyba w trochę późniejszym wieku, choć już 7 latki mogą mieć zaburzenia odżywiania, które mają podłoże psychiczne.

7latka chyba nie ejst az tak rozwinieta psychicznie zeby chciec popelnic samobojstwo?

shizofremia, depresja, szpital psychiatryczny to taki sam jak każdy inny szpital specjalistyczny tylko zamiast ciała leczy umysł i duszę, niestety ludzie piętnują pacjentów szpitali psychiatrycznych.

Gość kijjjankaaa
Jestem bardzo tym zaskoczona bo dziewczynkę znam, miła, grzeczna, niesprawiająca kłopotów (uczy się razem z moją córką w jednej klasie). Bywała u nas czasami i też nic niepokojącego nie zauwazyłam. Nie chciałam być wścibska i wypytywać jej mamę o to co się stało... Przyznam że to dla mnie szok bo owszem, z dziećmi są kłopoty głównie wychowawcze, często chuliganią, źle się zachowują ale raczej nie lądują w szpitalu..

mojej koleżanki syn ma zespół aspergera. Jak miał 4 latka, 5 i 7 lat sam się podpalił zapałkami. O innych wybrykach nie wspomnę :o Więc tak, to prawda,że takie małe dzieci mogą zagrażać sobie i innym