Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasłużony nagiet

jesli faceta szuka kontaktu fizycznego z inną, tzn, że nie kocha żony?

Polecane posty

Gość zasłużony nagiet

j.w.

Gość sexylady30
niekoniecznie, ale ma niesatysfakcjonujące życie erotyczne, proste:)

Gość zasłużony nagiet
no juz cos mamy

nie koniecznie.Moze rajcuje go co nowe i swieze.Zapominajac o swej zonie i rodzinie.

dopisze-nie koniecznie ma pozycie erotyczne zle

to tez troszkę zależy i od stażu małżeńskiego (zakładając, ze kocha zonę), ale seks z zona to rutyna, inne powody to np. żona nie preferuje pewnych rodzajó seksu (anal, seks oralny)

Gość zasłużony nagiet
czyli i tak wszystko sie sprawdza ze facet to zwykła lafirynda. Nowe, swieże....moze nawet ok zycie erotyczne, ale i tak chetnie szuka swieżej dziewczyny.... nie rozumiem....

Gość zasłużony nagiet
oby sie pewnego dnia nie naciął szukajac wrazen

nie chce byc zlosliwa, ale po cos mamy rozum i wolna wole.Jak komus brakuje czegos w zwiazku, droga wolna.Ale najpierw zalatwic nalezy sprawe zwiazku, w ktorym formalnie sie tkwi.

Gość zasłużony nagiet
elenko masz rację ale wiesz sama, że tak w większośśśści przypadków nie jest, dlatego nazywamy to "szkaniem wrażeń" a nie szukaniem innego szczęścia, dlatego to jest smutne

może byc piekna niczym zorza polarna,oszałamiać blaskiem urody kazdego przechodnia,ktory ją mija na ulicy...a jesli seks dla niej sprowadza się do kilku ruchów frykcyjnych z myślą kiedy skończy i jak tu dzis przed tym umknąć...to doopa blada zdradzi na bank

Gość niuyhnuitng
Mam nadzieję, że mój świnia w końcu się na coś natnie, aż mu zaszkodzi :classic_cool:

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mysle że nowa osoba zawsze jest bardziej pociągajaca niz małżonek, wcale nie oznacza ze sie nie kocha żony czy męża co nie znaczy ze mozna kochac zone a bzykać inne ;)

Gość zasłużony nagiet
jak myslicie, gdy kobieta jest "zbyt świeża" to jest to dobre? wg mnie cwany facet wszystko zauważy.... niech mnie! Jesli jest to pani dajka róznież...

no pewnie zwykła dajke mozna z łatwościa odróznic od porzadnej kobiety ;) choc czasem i porzadna moze sie zapomniec :D

Gość zasłużony nagiet
polaaaaaa-? a gdy porzadna sie zapomni, to co on o niej mysli :) mam nadzieje, ze nie młode, swieze i nowe dajectwo :/

Dzień Świstaka, właściwie Dzień Świszcza (z ang. Groundhog Day) – doroczne święto obchodzone 2 lutego w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie, którego bohaterem jest świszcz (wbrew popularnemu w Polsce wyobrażeniu nie chodzi tu o świstaka). Jeżeli w tym dniu zwierzę zobaczy swój cień, co sprawdza się wyciągając świszcza z nory, zwiastuje to jeszcze sześć tygodni zimy. Jeśli nie, to oznacza, że wiosna jest już blisko. Przepowiednia ta sprawdza się w około 50% przypadków[potrzebne źródło], co w praktyce oznacza zupełny przypadek.

hehe no tak tez mozna pomyslec :)

Gość zasłużony nagiet
sio spamie obrzydliwy :/

Gość zasłużony nagiet
nawet porzadna moze zglupiec jak ja porzadnie dran omota :/.

Po prostu trafil ci sie jakis zurzyty model. Sa faceci ktorzy szukaja wylacznie seksu a nie stalego zwiazku, ale oni zazwyczaj dojrzewaja do tego by sie zwiazac na stale. Opisz troche bardziej twoja sytuacje, bo jesli to ktos kogo kochasz to sprobuj z nim porozmawiac, a jak zauroczylas sie w kims z jednorazowej przygodny to sobie odpusc. Jesli facet ktorego poznalas w ten sposob mowi ze nie chce nic wiecej to znaczy ze jeszcze nie dorosl do tego a ciebie moze tylko zranic.

bzduuuuuura.Nigdy kobieta lojalna nie bedzie lasa na komplementy i nie zdradzi.To jest obrzydiwe az do bolu.Rozumiem, ze sie nie uklada w zwiazku.Rozumiem walke o zwiazek.Rozumiem rozwod.I dopiero wtedy rozumiem szukanie innego partnera.Tak ja postepuje i ten wzorzec swoje corce przekazalam.Amen.

Gość zasłużony nagiet
wilgotny marian --> to nie był seks, to było położenie głowy na ramieniu, trzymanie się za rękę, a raczej jej czułe dotykanie, popadłamw zachwyt, ale na pewno jednorazowy, nie chce go juz wiecej spotykac... bo to dran jest, mam nadzieje, ze sie we mnie zakochał i bedzie załował tej chwili

Gość zasłużony nagiet
nie wierze, ze facet nic nie czuje nawet dajac czułość ot tak. nie wierze, ze to sztuka dla sztuki nie ma głazów żywych w prztrodzie, zawsze sa odczucia

Gość dziewczyna marzeń
miałam z kimś takim do czynienia, chciałam go wybadać i wymyśliłam małą intrygę i wyszło.... zakochał się we mnie, szkoda, ze tak późno (bo kogos poznałam)

Gość zasłużony nagiet
dziewczyna marzen --? opowiedz wiecej, proszę!

Gość zasłużony nagiet
opowiedz wiecej :)

Gość dziewczyna marzeń
spotykaliśmy się, były buziaki, przytulanki, czułam,że jestem nim zauroczona i myślałam,ze on mną, bo to sie czuje, widziałam to ciepło w jego spojrzeniu, czułam w każdym dotyku, ale zawsze gdy próbowałam z nim o tym porozmawiać zmieniał temat... po powrocie z wakacji powiedziałam mu, ze kogoś poznałam, widziałam jego zaskoczenie, wypytywał mnie o niego, wkurzał sie jak byłam z nim a tamtemu odpisywałam smsy, zabrał mi telefon i powiedział,zebym się z nim nie spotykała, spytałam - czemu? on... bo Cie kocham... chciał ze mną się spotykać, w pewien sposób mnie miec... to nie dla mnie