Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanakobietkaaaaa

bardzo duży problem małych piersi

Polecane posty

Gość załamanakobietkaaaaa

witajcie mam 19 lat i prawie wogole nie mam biustu :( mojemu chłopakowi to niby nie przeszkadza ale czuje sie z tym fatalnie:( prosze czy mozecie mi jakos pomoc? czy dla was panowie to tak wielki prolem jesli kobieta ma maly biust?? prosze o szczere odpowiedzi a nie dobijanie jeszcze bardziej

Gość zaczarowana migotka
szczere opinie mogą być dobijające. wedle mnie jeśli twój facet nie narzeka to nie ma problemu :D

Gość yyyyhyyyyyyyy
ale pokaz na jakims przykladzie jakie sa !!

Po pierwsze, to co to znaczy małe, może to tylko twoje subiektywne odczucie? Po drugie niezbyt duże piersi oznaczają bardzo dużą ilość testosteronu we krwi, a to zaś oznacza że masz TAKI temperament którego tylko pozazdrościć. Wiesz już dlaczego twój facet jest zadowolony? Jak do tej pory wszystkie dziewczyny z mniejszymi piersiami jakie miałem były świetne w łóżku i seks z nimi mi baaaaardzo odpowiadał. Czułem że jest im ciągle mało... A czy dla ciebie minimum 20 cm u faceta to warunek sine qua non??

Gość co za głupoty............
urodziłam dziecko i piersi były większe tylko jak karmiłam potem schudłam i takie same są jak były

Małe cycki, mały fiutek......duże cycki, duży fiutek....czemu ludzie maja z tym problemy?

ja chce powiedziec ze w polsce dziewczyny nie maja malych piersi one je poprostu na plecach nosza :D i to nie jest zlosliwosc