Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveline.vanila

Problem z kumplem

Polecane posty

Gość eveline.vanila

mam starego znajomego - znamy się parę ładnych lat, przyjaźniliśmy się, kłóciliśmy, flirtowaliśmy... i znów w miarę przyjaźniliśmy. bardzo lubię jego towarzystwo, jest inteligentnym facetem i często stosuję metodę "przepychanek umysłowych" w stosunku do niego; czasem rozmawia nam się świetnie, a czasem rywalizujemy ze sobą. problem polega na tym, że jak on poznaje jakąś kobietę, po prostu znika. i milczy. a im dłużej milczy, tym bardziej ja chcę, żeby się odezwał. wybijcie mi go z głowy :D

Gość nadyja6
zniknij i ty:>moze zrozumie jaka jestes dla niego wazna,steskni sie itd.

Gość eveline.vanila
próbuję, nie wychodzi mi. :) jak zniknąć, kiedy on obraca inną? :P

Gość Jesteś typową blondi
:D

Gość eveline.vanila
tak, a ty masz problem z socjalizacją.

Gość kafeteriusz gamoń
Ja Ci powiem tak, skoro stosujesz metodę "przepychanek umysłowych" to może zacznij przepychanki "łóżkowe". On biedny czeka i czeka a Ty go wodzisz za nos, czas wziąć pewne "sprawy" w ręce :D

Gość eveline.vanila
on tylko na to czeka, więc się nie doczeka. :P

Gość kafeteriusz gamoń
No wiesz, tyle gadania na marne tak się nie robi, nie bądź świnia pokaż mu ...że Ci zależy. Poważniej mówiąc zamiast wymyślać dyrdymały to się skontaktuj z nim pogadaj umów się korona Ci z głowy nie spadnie, wianka pewnie też nie stracisz bo już stara dupa z Ciebie

Gość eveline.vanila
cóż za chamstwo! jestem w kwiecie wieku :D nie umówię się z nim pierwsza. nie mogę mu tego pokazać, że mi zależy, bo się boję, że jemu nie. poza tym - ma nową kobietę.

Gość kafeteriusz gamoń
To umów się ze mną. Ja nie mam nawet starej :classic_cool:

Gość eveline.vanila
ok. ale musisz zgadzać się z koncepcją Lombroso dotyczącą powstawania patologii w życiu społecznym. musisz także lubić balet i teatr, oraz słuchać Chopina. dyskutować o Hopperze i prerafaelitach. powinieneś także zaznajomić się z poezją Tennysona. i zgadzać się z Petrażyckim w przedmiocie celu prawa. zapewne uwielbiasz czekoladę z chili i tak jak ja - zimę i śnieg. fascynują cię: kod zero-jedynkowy i szum wielkiego wybuchu. uwielbiasz gwiazdy i znasz mapę nieba.

Gość kafeteriusz gamoń
Nie krącą mnie koncepcję wolę poruszać problematykę antykoncepcji w ujęciu praktycznym. Czekolada wg. przepisu Montezumy czyli na ostro to Ciekawa propozycja, szumem się zbytnio nie interesuje, wolę klarowną muzykę Jazzową lub inną porywającą. Chętnie poznam ,mapę twojego Ciała, bo zaćmienie księżyca przez wenus (w zeszłym roku) już widziałem i wolałbym jednak zapoznać samą wenus.

Gość eveline.vanila
Wenus to pojęcie bardzo względne. Wenus z Willendorfu? :P czy Wenus Boticcellego? :P hm, miły z ciebie facet. :)

Gość kafeteriusz gamoń
Wenus z Milo tylko z rękami :)

Gość eveline.vanila
mi najbliżej do Lady Hamilton Romney'a. :D Wenus z Milo... miała dużo szczęścia. :)

Gość kafeteriusz gamoń
Stać tyle lat w muzeum bez rąk i z gołymi cyckami, nie wiem czy to takie szczęście, ale trzeba przyznać że cycki jak na swój wiek ma niezłe ;)

Gość eveline.vanila
czy ja wiem? miała szczęście, że tylko ręce postradała. :D tak, jeżeli chodzi o sztukę jesteś laikiem. :P

Gość kafeteriusz gamoń
Po czym wnosisz, ja na sztuce się znam jak nikt inny :classic_cool:

Gość eveline.vanila
po tym, jak oceniasz Wenus. ja osobiście wolę tę Botticellego. albo Giorgione. :D dobrze. w takim razie - Dante Gabriel Rossetti czy Waterhouse? i zapewne masz opinię na temat Safony Mangina. :D :D :D tak, teraz wiesz, co tamten biedak przeżywał. :P

Gość kinkanlin
Witam. Mam problem ostatnio zauważyłem że rosną mi wąsy na nosie jak u kota i zaczynam miałczeć do tego pije mleczko z miseczki a kosc ogonowa znacznie zaczyna mi sie powiększać. Czy to objaw kotofoliozy??

Gość eveline.vanila
Dali był totalnym świrem. :D

Gość kafeteriusz gamoń
Zasadniczo za dużo czytam książek, więc najpierw wolałbym zapoznać się w sposób cielesny a potem możesz mnie egzaminować z historii sztuki wzdłuż i w szerz :)

Gość eveline.vanila
http://www.tate.org.uk/collection/N/N05/N05591_9.jpg obecnie nie noszę aż tak długich włosów. właśnie poznałeś. :D:D:D a interesujesz się kryminalistyką? albo kryminologią? fizyką kwantową? odrobinę astronomią? :D tak, musisz też lubić truskawkowe rogaliki. bo ja uwielbiam je piec. :D

Gość kafeteriusz gamoń
Kryminalistyką, a co zagłębiasz tajniki resocjalizacji? Jestem jak z piosenki Lecha Janerki nie bardzo mogę nie bardzo chcę, ale jak mnie odpowiednio skusisz to będę miał cały regał w książkach o teorii strun oraz prenumeratę "Popular Science "

Gość eveline.vanila
zgłębiam tajniki prawa. :D a kryminalistyka jest mi szczególnie bliska. uwielbiam kryminalistykę! i psychologię kryminalistyczną. :D potrafisz się dopasować. :D ale nadal nie wiem, co Ty lubisz.i co robisz. i czy masz pasję. bo facet musi mieć coś, co kocha.

Gość kafeteriusz gamoń
Kocham kobiety...:O a tak naprawdę to jestem nudziarzem lubię jak piszczałka reperować stare graty ostatnio restauruję radyjko, jedno sprzedam a drugie sobie zostawię... Kiedyś poznałem Ilonkę taką pokręconą studentkę prawa była śliczna, ale ni jak nie mogłem się z nią dogadać i nie zdobyłem jej serca.

Gość eveline.vanila
kochasz kobiety - to dobry objaw :D wino: białe czy czerwone? ulubiony trunek? ulubiony kolor? ulubiony zapach?