Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowany 24latek

Dlaczego tak postepuje kobieta?!

Polecane posty

Gość zszokowany 24latek

Nie rozumiem na prawdę! Kiedyś pisałem tu o dziewczynie co się staram o Nią. Dobra dziewczyna ale miała ciężkie dzieciństwo typowy przykład DDA i innych zaburzeń przez przeszłość. Jej były Ją bił i inne okrutne rzeczy robił. Wystarczyło, że po roku On do Niej się odezwał bo zerwał z jakąś panną. Ba jeszcze Jej powiedział, że podczas ich związku Ją parę razy zdradził. A Ona co po spotkaniu zmiękła. Powiedziała, że czuje do Niego to samo co kiedyś. Ja już nie rozumiem kobiet :o :(

Gość zszokowany 24latek
Nowość nie nowość. Może nie wszystkie są takie bo chyba coś w tym jest, że kobieta mająca alkol w domu przyciągają Ją faceci tacy sami

Gość zszokowany 24latek
Ale za przeproszeniem, że przeklnę ale kurwa tego nie rozumiem. Bo gdyby mnie ktoś bił to bym oddał i poszedł sobie. No chyba, że to coś w rodzaju "uzależnienia" i idealizowania kogoś przez to ma się halucynacje, że ta osoba jest idealna a puszcza się parą to co robił

Gość EvieLincovia
rozumiem ją,ale mam na odwrót.. sama jestem dzieckiem DDA ,jednak zawsze szukam najnormalniejszego chłopaka na swiecie..chyba nie mam szans na takiego bo ciągl trafiam na krętaczy i popaprańców:O u mnie matka piła i pije nadal,nie wiem jak u tej dziewczyny..może ojciec pił

Gość mechanizm życia
to raczej przyklad "psychicznego" uzaleznienia. Często kobiety z trudym dziecinstwem wybieraja takich partnerów. Ale zazwyczaj kończy sie to wtedy, gdy "pokalecza" się zbyt mocno, albo znajda partnera który udowodni że dominacja i siła jest złem w którym nigdy nie zaznaja szczęscia.

Gość EvieLincovia
wiesz co moja przyjaciółka ma za ojca niezłego skurwysyna..i zawsze wybiera sobie chłopaków na wzór tatusia.. czasem patrzy na ich zdjęcia i mówi" ale on mi przypomina mojego starego.." po prostu ryj,te same gadki i sposob bycia..taka tęsknota bo w koncu dziewczyna żyła z tym przez tyle lat.. człowiek sie przyzwyczaja,a potem trudno nagle na takiego cichego wróbelka sie przerzucić.. u mnie nie było raczej krzyków tylko ciche znęcanie się psychiczne...jakies głupie zagrywki,ciągle kłamstwa,wstyd przed przyprowadzaniem kogos do domu... z resztą nadal to jest .. i moze dlatego ,ze mialam dosyc cicho w domu to chce cichego chłopaka,kogos kto mnie będzie szanował ,przy kim bede czuła sie bezpiecznie..

Gość zszokowany 24latek
Ale to na to wygląda, że dużo kobiet ma... DDA czy co druga rodzina w Polsce to alkoholicy? :(

Gość EvieLincovia
heh niestety,ale to jest bardzo popularne:O nawet nie wiesz jak ciężko jest dorastac w takim domu.. wiesz ile razy płakałam w poduszke,patrzylam w lustro i zadawalam sobie pytanie" i co ja mam teraz ze sobą zrobić" .. nikt mi nie mógł pomoc ,teraz tez sama sobie radze...ostatnio chcieli mi interwencje w domu robic bo kolezanka zaciągnela mnie do psychologa,która po wysłuchaniu moich opowiesci stwierdzila,ze nie m innego wyjscia,wiec ją wybłagałam i uciekłam.. mam niecałe 18lat jeszcze 2 miesiace,a za rok mam mature ..nie wiem jak dam rade,naprawde jest ciężko ..nawet teraz budzuje cos w kuchni i jest najebana bo od kolezanki wróciła.. a ojciec jest za granicą ,wraca co 4tyg. na weekend,tam pracuje i udaje,ze z matką jest wszystko w porządku ... miał kochanke co tez wzmocniło alkoholizm mojej matki..

Gość zszokowany 24latek
Ale wiecie dziewczyny jak to demotywuje? Starasz się o kobietę nawet parę miesięcy nagle jesteś blisko aby ta kobieta Ciebie zaakceptowała a tu wystarczy jeden moment bo taki były się pojawia i cała praca poszła na marne :o

Gość EvieLincovia
a wyczułes chociaż ,ze jej na Tobie zalezy? bo wiesz,moze zwyczajnie nie jestes w jej typie.. albo inna opcja..podobasz jej sie,ale jednak przy tamtym czuje sie jak " u siebie" i wtedy mozesz działać... rozmawiając z nią i tłumacząc,ze w przyszłosci sama zobaczy jaki błąd popełniła wracając do niego i ze nie chcialbyc jej zobaczyc za pare lat z masakrowaną twarzą.. daj jej do zrozumienia ,ze sie zwyczajnie szmaci będąc z takim i nigdy nie zazna przy nim spokoju..takie rozmowy dużo dają

Gość zszokowany 24latek
Znaczy wiesz bardziej Nas łączyła przyjaźń ale Ona wiedziała, że "coś" jest na rzeczy. Bardziej o Nią się starał taki koleś no który można powiedzieć jest bardzo przystojny. Ale nawet i On przegrał z tym facetem. To z czym ja do gości :o Oczywiście jak zwykle ja jestem słodziakiem, milusińskim i kochanym i tyle. Ile mozna być takim dobrym :o

Gość a jakże
Tobie nie szkoda tej dziewczyny, Tobie bardziej szkoda tej "pracy", która poszła na marne. :((

Gość EvieLincovia
a nawiasem mówiąc to lepiej nie wiązać się z taką... bo ona juz do konca życia bede miala zrytą psychike..niestety ja tez ,ale u mnie to inny przypadek,mi dużo dali "normalni"znajomi i przyjaciele nieliczni,ale byli... na pewno mam jakis uraz widzisz u mnie taka patola,ze alkoholizm jest i kurestwo(mojego ojca) .. to jest dopiero RODZINKA:] jakos sobie radze,ale ciągle mojej matce powtarzam " uważaj lepiej na to co robisz,bo za pare lat obudzisz sie z ręką w dupie i nie bedziesz wiedziala co ze sobą zrobić bo ja Cię nie odwiedze" dobitnie i prosto z mostu..bardzo często ją tak"straszne" ale nic nie daje.. .Próbowałam juz wszystkiego..normalnie mialam początek anoreksji przy wzroscie 173 wazyłam niecałe 50kg ,raz wylądowałam w szpitalu bo dostałam skrętu jelit.. kobieta jej wyraznie powiedziala,ze córka jest za chuda ,a matka co odparła?" noo prosze jej wytłumaczyc jak powinno się odzywiac,bo ona wiecznie najmądrzejsza" nic ,zero wsołczucia,pomocy..kompletne zero.. tylko ironia i krzyki...docinki...naśladuje mnie i ma mi za złe,ze ja jej nie umiem pomóc w jej chorobie..

Gość zszokowany 24latek
wiedziałem, że ktoś napisze, że mi "szkoda tej pracy" bo źle się wyraziłem. Mnie jak najbardziej jest szkoda tej dziewczyny bo Ją rozumiem doskonale sam nie miałem za wesoło i też czasem mam tak, że znajduje taką dziewczynę z problemami. Jakaś dziwna moc przyciągania :o Ale co tam ja taki kurdupelek co ma szanse do wyższej dziewczyny, zawsze wysokie "miśki" ze mną wygrają. Tak Ona tez uwielbia takich takiej postury miśkowatej. To po co mi wcześniej gadała, że Jej sie podobają niżsi faceci?! Super co nie? Robić nadzieje. Latać z wywieszonym jęzorem i Jej pomagać w różnych sprawach.

Gość EvieLincovia
ale nie patrz na wygląd...dziewczyna byc moze nawet nie zauwazyla nic interesującego w tym chłopaku ,ona po prostu jest zaślepiona tym terrorystą i obudzi sie dopiero jak dostanie mocno po głowie o ile w ogole wyjdzie z tego cała.. to jest dział nie do zamknięcia ,ją trzeba wysłac na terapie jest dzieckiem DDA i tego nic nie zmieni...moja kolezanka ma 23lata obudziła się dopiero(a tez ma ojca alkoholika) kiedy dostała patelnią autentycznie w łeb..spakowała się z jego mieszkania i wyniosła.. teraz ten gnój chce do niej wrócić,ale ciągle z nią rozmawiam i tłumacze..nie warto,zobaczysz jeszcze jakos się wszystko ułozy i ze co ona w takim prostaku widzi..pomogło jej to i po roku zapomniala,on ciągle pisze,ale juz nawet na niego zlewa.. tym,ze zaczęła chodzic na terapie..dojezdzala 3h na głupie terapie...

Gość zszokowany 24latek
Ile ja "olałem" dziewczyn, które chciały się ze mną spotykać bo myślałem tylko o Niej :o

Gość a jakże
No i widzisz, teraz ona "olała" Ciebie. Już tak w zyciu jest, raz porzucamy innym razem jesteśmy porzucani. Lepiej się z tym pogódź.

Gość zszokowany 24latek
Wiesz byłem w długim związku z pewną kobietą, gdzie już myslałem nawet o ślubie. Zraniła mnie i to mocno. Sorrka ale już mam przez to umysł spaczony odnośnie związków. Nie chce nikogo ranic tak jak ja byłem zraniony. Bo co z tego, że bym wszedł z kimś w związek jak tak bym miał słabość do Niej. Po co mam ranić? Ktoś mi napisze dla seksu. A w dupie mam seks, to tylko zwierzęcy popęd a dla mnie liczy się coś więcej i coś więcej czuje do tej dziewczyny :o

Gość EvieLincovia
no,ale co z tym wzrostem? ile macie? moze faktycznie tu tkwi problem..nie oszukujmy się

Gość zszokowany 24latek
Ja 169 a Ona 175 w sumie nie widać aż tak tej różnicy bo jestem lekko masywny (nie mylić otyłością a z atletyczna budową) co trochę wydaje się, że jestem wyższy niż mam wzrostu

Gość zszokowany 24latek
Ale ostatnio miałem iść na randkę z dziewczyną, która ma.... około 180 cm wzrostu ale też olałem sprawę przez tą dziewczynę

Gość a jakże
Masz 24 lata? I byłeś w długim związku z kobietą i nawet myslałeś o slubie? ;)) Ciekawe, ciekawe, pisz dalej.:))

Gość zszokowany 24latek
A też to jest trochę mojej winy bo kiedyś byłem bardzo nieśmiałym chłopakiem. Poczytałem trochę o uwodzeniu i zacząłem praktykować na co dzień. I teraz podobno nie świadomie ja uwodzę każdą kobietę (Tak koleżanka mi powiedziała) stąd kiedy szukałem kobiety nikt się mną nie interesował gdy zyskał pewność siebie lecą jak ćmy do ognia :|

Gość EvieLincovia
jej,a co Cię ciągnie do takich wyższych dziewczyn? wiesz jak to jest ... wysoki facet ,niższa dziewczyna... tak jakos się przyjęło i wiem,ze serce nie sluga,nie wybijesz jej sobie młotkiem przecież.. nie mam pojęcia co mozesz zrobić:( naprawde ledwo co mi przychodzi do głowy ..jednak skłaniam sie ku zapomnieniu bo ona dalej bedzie tkwić w tym swoim śmiesznym związku.. możliwe,ze sie obudzi i poczuje,ze brakuje jej Ciebie,a jest tez ta gorsza opcja...

Gość zszokowany 24latek
Co tu ciekawego? Wole zapomnieć co było :o Tam 24 lata już w zasadzie 25 rocznik. Kumple już się ustatkowują powoli a ja na lodzie.