Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabroiłam bardzo

Czy wy też walczyłście o faceta???

Polecane posty

Przepraszam autorko, ze się wtrące do tematu... a myślicie, ze warto walczyć o faceta, którego się ledwo zna ?

Gość nabroiłam bardzo
własnie rozmawialismy, opowiedzial mi ze jest troche chory i ze sie o mnie martwi, bo ja tez troche jestem. Powiedzial ze konczy ogladac film i idzie spac i odezwie si eod mnie jutro rano......to pogadamy dłuzej bo on narazie jest zmeczony.

Gość perełkaaaaaaaaaa
gdy jest miło czemu miałby kończyć znajomosc. Al e coś sie jednak stało, że zaczał nową znajomość. Daj mu czas. jak kocha, to się odezwie za pół roku, gdy uporzadkuje swoje sprawy, nie siej zametu bo tylko ty na tym źle skończysz

Gość z uyop
walczyc o faceta , głupia debilko! haha

Gość nabroiłam bardzo
perełkaaa on zaczoł nową znajomosc hmmm tego nei wiem ale powiedzial mi z enie chce byc sam nie chce mieszkac sam moze dlatego ona si epojawila. Ale tak jak pisalam to jego spotykanie to raz w tygodniu wyjscie do knajpki n a obiad i tak od 5 tygodni. .....i hmmm wiem to nie mowil mi ale wiem jak to wyglada bo go znam

Dlaczego jak dziewczyna chce walczyc o faceta to jest wyśmiana, że to jest poniżające

Gość perełkaaaaaaaaaa
ja tez myslałam, że znam, a sie okazłao jak okazało. To co na odległo ść zawsze baczniej oglądaj. uwazaj na siebie

wiecia widocznie facetowi nie zalezy jak sie nasmiewa z niej wtedy dziewczyna powinna dac sobie spokoj,po co sie ponizać,facet jak walczy o uczucie kobieta moze tego nie zauwyazyc i podchodzic sceptycznie ale jak facetowi nie bedzie sie chcialo bedzie zlewal to jakims fartem dziewczynie zacznie zalezec..kobiety lubią drani..

tak, ale jak ja pytałam ludzi na kaffe czy warto walczyć to właśnie kobiety pisały, że nie warto. Nie chodziło mi, że facet się namiewa z kobiety, która o niego walczy. Ja niestety nie miałam odwagi nie tyle co walczyć, ale nawet się odezwać i bardzo żałuje tego. Dlatego podziwiam autorkę i życzę jej wytrwałości i żeby dopieła swego :)

Gość fghujikol
nidgy w życiu dziewczyna o faceta nidgy

Gość a jak daleko
mieszkacie ? macie samochody ?