Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345.....

pomoc komputerowa help...

Polecane posty

Gość 12345.....

wiem ze tu bywaja tez faceci ttakze do nich glownie kieruje swoje pytanie.jeszcze wczoraj z łaczeniem internetu nie bylo problemu a dzis od rana nie mam neta podczas konfiguracjii z routerem lub siecia bezprzewodowa wyskakuje komunikat karta sieci bezprzewodowej sterowanajest przez inna aplikacje ,nawet przez kabel nic nie daje .o co chodzi?? jak naprawic ten problem??

Gość 12345.....
tak juz kilkakrotnie i dalej nic:(

Gość 12345.....
jest tu jeszcze ktos???

Gość klapkalaskijaka
Ja kiedyś nie miałam internetu, brat mi pomagał, wszystko nawet wyczyścił, komputer rozbierał i odkurzał, poprawiał karty, itd. Przez pół nocy, na drugi dzień zadzwonił do serwisu i jakież było moje i jego zaskoczenie: Otóż wyłączyli mi internet bo nie zapłaciłam za ten miesiąc. Nigdy mi się czegoś takiego nie zdarzyło. Myślałam, że zapłaciłam, ale promocja mi się skończyła i mimo że było zapłacone to jednak w tym miesiącu było już drożej więc mi wyłączyli. Do tej pory jak to wspominam to się śmieję jak głupia, ano ale mój brat przynajmniej mi wyczyścił komputer a inaczej to mu by się sie chciało.

Gość smierdziel
pewnie masz jakis program do obslugi sieci bezprzewodowych jesli to karta pod usb to niemal na pewno pewnie mozesz to wylaczyc i pozwolic na konfiguracje standardowo, ale to niekoniecznie wina tego programu ze nie ma sieci, tym bardziej, jesli wczesniej wszystko bylo ok a ty nic takiego nie instalowalas :p

Gość 12345.....
klapkalaskijaka -u mnie to niemozliwe ja mam routera wiec inne komputery dzialaja i neta tez maja własnie pisze na jednym z nich;) smierdziel -no własnie nic przy nim nie robilam jeszcze wczoraj bylo wszystko gicio,laczenie z netem zniknelo nagle...

Gość smierdziel
to musisz sprawdzic czy jakis program obsluguje konfiguracje polaczen czy nie i najprosciej to pewnie wyrzucic polaczenie i skonfigurowac na nowo a jesli to karta pod usb to przeloz w inny port, najlepiej z tylu kompa jesli to stacjonarny