Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilcia79

ładna?

Polecane posty

Gość chciałam zauwazyć mamo
że to twój syn ma komunie nie ty - to on ma blyszczzec tego dnia - zaczyna sie jarmark - która mamusia jest ladniejsza , która wydala więcej na fryzjera i sukienkę paranoja

ty się nie martw o mojego syna bo że to jego świeto to ja dobrze wiem ale to nie znaczy że mam włożyć worek od kartofli :)

syn nie ma błyszczec. syn ma przeżywać duchowo. co nie wylucza tego że mama ma ładnie wyglądac.

"że to twój syn ma komunie nie ty - to on ma blyszczzec tego dnia - zaczyna sie jarmark - która mamusia jest ladniejsza , która wydala więcej na fryzjera i sukienkę paranoja" MATKA TERESA Z KALKUTY SIĘ ZNALAZŁA. Padłam ze śmiechu, hahahahahahahhahahahaa

bo to pewnie odezwała się jedna z takich mamuś, które często widuję na spacerku jak chodzę z młodszym z synkiem. Takie mamusie które chodzą wiecznie w starych dresach ewentualnie dzinsach, w za dużej koszulce ( pewnie wzięła od męża ), tą porą roku w bezkształtnych kurtkach, bez makijażu, włosy często przetłuszczone w nieładzie ewentualnie związane w kucyk :) Poważnie naprawdę dużo kobiet po urodzeniu dziecka przestaje dbać o siebie. Nie jestem w stanie tego zrozumieć.

Albo taka, która nie ma dziecka i wydaje jej się, że jak kobieta ma dziecko, to już jest tylko matą / ew żoną a nie kobietą, która dba o siebie. haha Zresztą, dzieci w dzisiejszych czasach są dumne jeśli ich mamy są ładne, zadbane dobrze ubrane. A wstydzą się takich w dresach z przetłuszczonymi włosami, więc nie sądze aby Twojemu dziecku stała się jakakolwiek krzywda, z takie powodu, że będziesz wyglądać dobrze.

dziecko właśnie obserwuje że rodzice dbają o siebie, na różne okazje różnie się ubierają i w ten sposób uczy się tego samego. Wiem że moi synowie nie wyrosną na fleje i nie będą używali tylko szarego mydła i chodzili w jednych portkach :)