Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WALENTYNKIIIIIII

CO KUPUJECIE SWOIM MĘŻCZYZNOM? BŁAGAM

Polecane posty

Gość WALENTYNKIIIIIII

POWIEDZCIE!!

Kubek z moim zdjęciem i miłą dedykacją, kalendarz z moimi fotkami,świeczka w kształcie serca.

Gość WALENTYNKIIIIIII
tez myslalam o portfelu.

Gość akacjajaaa
najbardziej ucieszy sie z flaszki wierz mi :classic_cool: facet to nie baba nie ciesza go badziewia

Gość kawę i kubel kupię

Gość WALENTYNKIIIIIII
dzięki za linka kobieto!! juz pedze kupować super prezent

Gość zel do seksu oralnego

Gość kjfhbsjkb djllak
jak zwykle baby tylko o seksie :classic_cool: po prostu juz ich nie podniecacie :classic_cool: i probujecie glupich gierek

Gość Kasienakskks
Kurcze mam ten sam problem;/.....podajecie jakies sensowne pomysły a nie ciagle seks-podteksty...ja myslałam o perfumach , cos z kosmetykow ale tez mysle o czyms symboliczny takim akurat walentynkowym

Gość zel do seksu oralnego
ale ja mowie powaznie, wole kupic to niz jakis durny kubek w serduszka czy bokserki :|

Gość 9izja
Ja nie mam Kobiety i dlatego nie musze sie martwić :D

Gość rihannna
a ja kupie slodkosci bo on lubi i moze jakis zel erotyczny do masazu

Gość małakochającamalutka
ja kupię książkę tantra - kochać swiadomie i walnę w srodku ladną dedykację + czekoladki. fajny pomysl tez z ilustrowaną kamasutra :)

Gość małakochającamalutka
wogole moim zdaniem kobitki ubierzcie sie w seksowna bielizne i podwiązki, ponczoszki i beda mega zadowoleni , ja juz nad tym mysle :)

Gość może mój wyrób
robię coś takiego - bransoletka ze skóry: http://images38.fotosik.pl/252/d69870f5aa7e7 a5f.jpg mam nadzieję, że Wam się spodoba Srebro i elementy posrebrzane, cena 17 zł plus 4 zł przesyłka Szerokośc bransoletki do uzgodnienia. GG 5922554

Gość dxvasfvWFCq
mój mąż nie uznaje walentynek i nic mi z tej okazji nie kupuje wiec ja tez nie bede kiedys sie wygłupiłam i mu kupiłam a on nic...nawet mu głupio nie było a ja sie tak starałam

Gość ihaha
dla mojego męża na walentynki kupuję sobie bieliznę :D

Gość kaferiuszkaaaaaaaaa
a ja sie zastanawiam nad skromnym upominkiem - duży lizak w kształcie serca :-) co sadzicie o tym?

Gość heńńka
Nic nie kupuję, nie obchodzimy tego kretyńskiiego święta. A jakbym już coś koniecznie chciała kupić, to bym kupiła perfumy. Albo zrobiła wyjatkowo dobre zarcie albo jakieś szmery bajery w łazienkce, kapiel z muzyką, szmpanem truskawkami itp. żadnych durnych serduszek, świeczek, kubeczków z moimi cyckami ani innych bzdur

Gość heńńka
lizak w kształcie serca jest ok, bo to jest drobiazg, symbol, a nie wielki, wymyslony plan, na który facet nie bedzie wiedział, co ma powiedzieć, bo nie bedzie wypadało powiedzieć "a co to za szajs"

Gość kaferiuszkaaaaaaaaa
heńńka też tak uważam :-)

Gość
wykupiłam lot balonem na www. wyjątkowyprezent.pl do wykorzystania przez 12 msc więc pewnie zostawimy go sobie na wakacyjny zachód słońca i zegarek z disel'a z nowej kolekcji wiem ze chciał go kupic ale go uprzedziłam hehe ciekawe co on tym razem wymyśli :D pewnie kolacja itp :)

Gość heńńka
sucz, zajebiaszcze tam sa prezenty! balon jest boski, a widze jeszcze jakies nurkowanie, nauka obslugi koparki - super!

Gość
my juz mase rzeczy wykorzystalismy z tego ! balon jest drogi ale np kolacja czy kurs gotowania albo ceramiki albo strzelnica facotowi sie spodoba oni o wszystko zadbaja tylko sie jedzie i tyle my w poznaniu wszystko realizujemy zajebiste to jest serio :D

Gość heńńka
No własnie widzę, fajnie, ze ktos to wszystko zebrał w jednym miejscu, tylko siąść i przeglądać. Ja to bym sobie kiedyś tą koparke sprezentowala :) Albo sesję fotograficzną, zeby miec zdjecia z prawdziwego zdarzenia

Gość
mam w planach sesje na rocznice chce mu zrobić prezent z zdjęc i obrobic tez nasze ws wspólne ale bylismy na wielu rzeczach z tego i naprawde dobrze to jest zorganizowane a on np z kumpami jezdzi na 4x4 z tego tez wykupuja ja nie byłam to dla facetów ale zasze bawia sie swietnie :D

Gość
albo ybrac sie na masaz dla dojga itp ja np nigdy nie robie praktycznych prezentów no ten zegarek ale to dlatego ze balon jest dla nas oboje i wykorzystamy go pózniej więc zegarek dokupiłam no i on kolekcjonuje zegarki więc lubię mu je kupowac przynajmiej kilka razy dziennie o mnie przypominaja kiedy na nie spogląda :P