Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35mm

Czy naprawdę źle postąpiłam?

Polecane posty

Gość 35mm
Jeżeli mam rzucić faceta z którym jestem szczęśliwa dlatego że się na mnie wkurwił to sorry. Za takie rady dziekuję. Ja nie potrzebowałam rady, tylko kogoś kto mi wytłumaczy jego zachowywanie. Patologia żyję w patologii:D

Gość bigola
Autorko zapomnialas o jednej bardzo waznej rzeczy. Przepros go ze zyjesz.

Gość 35mm
Dlaczego rozmawialiśmy w samochodzie? Ponieważ on wrócił z drukarni po mnie i tam wracał. Dlatego. Bo zostawił całą pracę i po mnie przyjechał.

Gość Ty jestes nienormalna i ślepa
nie za to ze Cie wkurwil ale za to ze potraktowal Cie jak call girl- kurewke na telefon, bo jak bez zapowiedzi chcialas zrobic mu niespodzianke to Cie olal cieplym moczem, wpieprzyl do samochodu i wywiozl do domu wscieky. BYL WSCIEKLY I WKURZOINY ZE CIE ZOBACZYL? CZY TO NIE CHORE?TO MOWI SAMO ZA SIEBIE. ALE OCZYWISCIE NADAL DAWAJ SIE PONIŻAC I TERAZ POTULNIE DZWON KILKA DNI WCZESNIEJ CZY JEST TAK ŁASKAWY SPOTKAC SIE Z TOBĄ ZA KILKA DNI. i to ma byc związek? SMIECHU WARTE ! :o

piszę co obiektywnie myśle o tej sytuacji a przee wszystkim jak ta sytuacja wygląda ze strony jej faceta, bo jak nawet tutaj stwierdzono mam męski umysł. a wy dziewczyny nie potrzebnie histeryzujecie. sorry ale ideałów nie ma. a dojrzały związek buduje się na akceptacji i zrozumieniu 2 osoby która może myśleć kompletnie inaczej niz my. i to tez trzeba uszanować, nauczyć sie drugiego cżłowieka,jego sposobu regowania na rózne sytuacje. każdy zasługuje na 2 szanse!!

z mojego punktu widzenia wina lezy po obu stronach - Ty go osaczasz na maxa i nie masz swojego zycia, a on reaguje za bardzo impulsywnie. popracuj nad sobą, znajdz sobie zajęcie, moze jakis wolontariat albo cos? zebys w ciagu dnia nie miala nawet czasu o nim myslec. jego natomiast obserwuj - co z tego ze ma prace, studiuje i sie sklada z niesamowitosci jak w przyszlosci nie bedzie umial panowac nad swoimi emocjami. z drugiej jednak strony, byłam kiedys w sytuacji Twojego faceta - bez zapowiedzi zadzwonil do mnie chlopak, ze juz jest pod moimi drzwiami z kwiatami. wscieklam sie na maxa - kazdy potrzebuje obdobiny wlasnej przestrzeni, zwlaszcza kiedy jest sie jeszcze na etapie poznawania drugiej strony. zerwalam z nim 3 tygodnie pozniej, nie kochalam go, a to zdarzenie mi to uzmyslowilo.

Artefakt_Diabła- DOBRZE ZAUWAZYLAS- PRAWDZIWY ZWIAZEK BUDUJE SIE NA AKCEPTACJI I ZROZUMIENIU- TO ON ZACHOWAL SIE DZIWACZNIE ! ZAMIAST Z NIA POGADAC WYJASNIC SOBIE I DAC BUZIAKA ZE NIE MA CZASU I ZEBY USTALALI TAKIE SPRAWY TO ON JA WYKOPAL Z MIEJSCA DO DOMU. KOBIETY POWINNY MIEC SZACUNEK DO SIEBIE POMIMO WSZYSTKO A TU NIE WIDZE ANI SZACUNKU JEGO DO NIEJ ANI JEJ DO SIEBIE :D dobrze ze moj facet jest inny

Gość kapiczka71
ALE JESTES ŚLEPA DZIEWCZYNO MASAKRA.NA BANK CHODZI O INNĄ BABĘ A TY SIĘ ZACHOWUJESZ JAKBYS CHCIAŁA MU PYŁ SPRZED NÓG USUWAC ABY SIE NIE WKURZYŁ.PIŁ BIŁ ALE BYŁ!!!PATOLOGIA

Gość blue c.
nie wiem, masz dziwny związek. współczuję. ja zamieszkałam ze swoim chłopakiem, teraz planujemy ślub, mamy mieszkanko, żyjemy praktycznie jak w małżeństwie i spędzamy razem cały czas i uważam, że mieszkanie razem, widywanie się codziennie bardzo zbliża i jest naturalne. we dwoje raźniej.

dziewczyna znad morza- I TU WSZYSTKO NAM WYJASNILAS !!!!!!!!!!!! " nie kochalam go, a to zdarzenie mi to uzmyslowilo."- I TAK MOZE BYC W JEGO PRZYPADKU , TO BARDZIEJ NIZ PEWNE.

Gość emilavov
dziewczyno nie trac czasu na jakiegos chorego goscia ja czesto robie takie niespodzianki mojemu misiowi i nie wkurza sie wiec twój kolo ma cos na sumieniu

Gość malenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:o Jesteś naprawde slepa i naiwna. Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania.Nawet jesli czlowiek jest zajety i wizyta ukochanej osoby nie jest mu na reke w danej chwili to nie reaguje w taki sposob :o Mi sie rzadko zdarza zlozyc facetowi niezapowiedziana wizyte ale zdarza sie,i nigdy w zyciu tak mnie nie potraktowal chociaz bywalo tak ze akurat mial cos innego w planie.Tak samo jemu zdarza sie przyjsc do mnie niezapowiedzianie i ja sobie nie wyobrazam wywalic za drzwi ukochana osobe bo mam tluste wlosy (?!) To co piszesz faktycznie swiadczy o tym ze jestes bluszczem uzaleznionym od faceta. W sumie po czesci rozumiem ten stan bo pewnie jestes z nim krotko i jeszcze pierwsza fascynacja nie minela ale ogarnij sie!!! Facet Cie potraktowal jak smiecia a Ty sie zastanawiasz czy czegos nie spieprzylas bo przyszlas do SWOJEGO chlopaka bez zapowiedzi? Jestes normalna? To on w tej sytuacji powinien Cie przeprosic za swoje zachowanie. Normalnie az sie smiac chce, zrobienie komus niespodzianki prawie urasta do rangi niewiadomo jakiej krzywdy. A najgorsze jest to ze Twoj facet pieknie umie z Toba manipulowac, zapewne zdaje sobie sprawe z tego ze jestes jego fanka i wytresowal sobie Ciebie juz jak pieska. Jesli masz chociaz odrobine honoru to nie dasz soba pomiatac i zwalac na siebie winy za cos co wina nie jest. Ale podejrzewam ze i tak polecisz za nim jak tylko palcem kiwnie.

Gość 35mm
Dziewczyny tutaj totalną sielankę z facetami pokazują. przykro mi tak nie jest, czasem ludzie się kłócą i nie rozumieją. A tym bardziej że ja jestem tylko kobietą, a on tylko mężczyzną. A jaką burzę rozpętałam. O boże!

Gość blue c.
a wyobrażałaś sobie jak to będzie potem? dla mnie takie zachowanie jest obce, nigdy nie pozwoliłabym, żeby ktoś się wobec mnie tak zachował, a tym bardziej mój narzeczony :o skoro teraz robi problem o coś takiego, to co będzie za jakiś czas? skoro chcecie budować dojrzały związek, zachowujcie się jak dojrzali ludzie. czy ja wiem, czy go osaczyłaś.. jak dla mnie to nie:x myśle, że to było normalne zachowanie... a najbardziej dziwnym zachowaniem dla mnie jest to, że szczypiesz sie przed zadzwonieniem do niego. Czy to jest prawdziwa miłość, taka dojrzała, bezpieczna, naturalna? myślę, że nie. pomyśl sobie co by zrobił gdybyś zaszła w ciążę? Skoro teraz się wkurwia o taką pierdołę, to co by było z takim większym wydarzeniem, gdzie mieszkanie osobno nie wchodzi w rachubę, tylko wtedy jedno opiekuje się drugim, mieszkanko jest wspólne, wszystko wspólne, zawsze razem... i nie widujecie się raz w tygodniu, tylko ciągle ? wasza miłość przetrwałaby TAKIE osaczenie?;)

Gość Pati098765433455
35mm- ja z moim mam sielankę i bardzo sie cieszę ze mnie szanuje i nie traktuje mnie tak jak Ciebie. widzisz a jednak tak moze byc :o

A i jeszcze cos,moj facet tez studiuje i pracuje. A prace ma taka juz na stale, powazna,nie jakas dorywcza zeby sobie dorobic do studiow. Tez zlekcewazyl sesje i jakos sie na mnie nie wyzywa jak chce sie z nim spotkac akurat wtedy kiedy on nie za bardzo moze. Usprawiedliwiasz tego faceta i robisz z niego boga w swoich oczach a tak naprawde to to ze studiuje i pracuje to nie jest jakims wielkim wyczynem,duzo ludzi tak robi i jakos daje rade. Twoj facet zachowal sie w ten sposob bo po prostu ma Cie dosyc. Trzeba to jasno i wyraznie powiedziec na glos. Ty jakbys mogla to bys pewnie za niego oddychala a on to widzi i go to wkurwia. Facet chce miec dziewczyne z charakterem ktora ma tez swoje zycie poza nim,nie jest dla niej sensem zycia to zeby czekac na telefon.Mi by tez cisnienie skakalo gdyby moj facet byl takim pizdusiem i rozmyslal tylko o tym kiedy do mnie zadzwonic i kiedy zaproponowac spotkanie.Takie zachowania przerazaja. Twoj facet zachowal sie po chamsku i nic tego nie usprawiedliwia,ale ty tez nie masz honoru i charakteru wiec pozwalasz sobie na takie zachowania.

Gość 35mm
Chwila czy wy rozumiecie że go wcale nie było w tym domu? Że był w drukarni i specjalnie po mnie przyjechał i mnie odwiózł, i wrócił do drukarni. Że potrafi pracować całymi nocami? Wkurwiłam się wczoraj, bo naprawdę niczego nie oczekiwałam. Nie prosiłam. Nie owinął mnie wokół palca. Jestem dorosłą osobą. Mam swój rozum.

sielanke? :D kazdy czlowiek sie czasem kloci ale jesli takie rzeczy urastaja do rangi wielkiego problemu to to nie jest normalny zwiazek. jesli facet ciebie potraktowal jak smiecia a ty go jeszcze bronisz no to sorry... nie dziwie mu sie ze tak sie zachowuje,sama dajesz soba pomiatac.

Gość 35mm
Generalnie to przyjęłam to do wiadomości wszystko. I zakańczam radośnie temat.

Gość Karolcia_18
Do 35mm----> dziewczyno oganij się!!! Zacznij myśleć i nie daj się zeszmacić!

no i co z tego ze przyjechal? biedaczek sie tak bardzo poswiecil faktycznie... nawet jesli mu byla ta wizyta nie na reke to to zachowanie bylo na maksa przesadzone. mogl spotkac sie z toba pod ta drukarnia nawet na 10 minut a nie od razu leciec jak jakis furiat i robic sceny. chyba ze jak mowie, jestes bluszczem ktory nie daje zyc,wtedy w kazdym by sie obudzila bestia. wiadomo ze sama o sobie nie napiszesz ze sie narzucasz i nie masz zycia poza facetem :D

Gość Karolcia_18
Jak masz jakiś honor i szanujesz siebie to kopnij go w dupę, chyba, że lcisz na jego intelignecję i kasę ....

Gość 35mm
A ludzie nie rozumieją tego czego ja oczekiwałam. Nie co o tym sądzą tylko jak mam się zachować. Nie oceniajcie, bo nie byliście tam i nie widzieliście. Macie wyobrażenie tylko na podstawie tego co napisałam. Ja tylko prosiłam o to jak mam się zachować. Po prostu. A dziecinne teksty żeby go rzucić przykro mi, ale mnie nie ruszają. Nie ma ideałów. Sorry laski. A burza z tego zajebista wyszła. Już usłyszałam mądre słowa. I dziękuje za wypowiedzi w sumie wszystkie.

Gość blue c.
nie mógł dać Ci kluczy, zebys sobie posiedziała u niego w domu? jak nie mieszkaliśmy ze sobą, to mój ukochany po pracy przyjeżdżał do mnie dzień w dzień 70km .. z kwiatuszkami i czekoladkami :) a jak ma wolną chwilę w pracy i ja jestem w domu to i zjemy śniadanko, albo sobie posiedzimy. Kurcze, życzę Ci takiego fajnego faceta - skarba :)

Gość 35mm
klucze- powiedział że obawia się że którejś nocy o czwartej będę nad nim stała bo sobie wejdę.

Gość Pati098765433455
nie mógł dać Ci kluczy, zebys sobie posiedziała u niego w domu? -> KOCHANE TO NIE TEN TYP :-)

tia teraz to nagle wszystkie księzniczki z księciami na białych rumakach ha ha ha:D jasne baz, koles na pewno nie miał nic na sumieniu 35mm nie podchodz do wszystkiego tak emocjonalnie, głowa do góry,co ma być to będzie:)

Gość Pati098765433455
35mm- BOI SIE ZE BEDZIESZ NAD NIM STALA O 4.00- BOSHE KOLEJNA IRONICZNA GADKA- I TY SOBIE NA TO POZWALASZ I JESZCZE GO TLUMACZYSZ??????????? NIE JEST TAK BLYSKOTLIWY ZEBY DAC CI CHOC JEDNORAZOWO KLUCZE JAK MARZLAS CZEKAJAC NA NIEGO ZEBYS SIE OGRZALA SKONCZYL BY PRACE I SPOTKAL SIE W MIESZKANIU Z TOBA. NIE LASKI,. NO BRAK SLOW :o

Gość 35mm
i powiedział że przykro mu bo w tym wszystkim zgubiłam jego. Tego co on chce i oczekuję. O i tyle na ten temat.