Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda jak szkapa

chce przytyc!!!

Polecane posty

Gość chuda jak szkapa

dziewczyny mam 165 i waze 48 kilo, wygladam jak wieszak- nic na mnie nie pasuje- wszystko ze mnie zwisa, wydaje mi sie, ze mam figure jak 13-letni chlopak. co moge zrobic aby przytyc? ma ktoras taki sam problem, czy tylko ja chce przytyc, a wszyscy chca chudnac?

Gość Wyskoczył jak bednar z hasioka
Jedz czekoladę:classic_cool:

Gość Kamillla2
jedz chipsy i pizze

Gość chuda jak szkapa
ja uwielbiam czekolade i jem ja kiedy tylko mam na to ochote- kinder bueno, snickers, milky way, biala czekolada- to sa lakocie ktore zawsze mam w szawce :(

Gość AaliyahHaughton
dziecko kiedys docenisz swoje figurke ;) ja mam 33 lata Twój wzrost i waze 42 kg, dodam ze urodziłam 3 dzieci ;)

Gość chuda jak szkapa
frytki jadlam wczoraj i przed wczoraj- specjalnie kupilam frytkownice- z oleju sa bardziej tluste... pizze jadlam w zeszlym tygodniu przez 2 dni bo kupilismy za duzo...

Gość chuda jak szkapa
nie takie dziecko:) ja mam 25 lat i pol roczne dziecko- w ciazy przytylam prawie 20 i mialam nadzieje, ze mi troche zostanie, ale dupa- dziecko ma 6 miesiecy a ja wygladam tak jak wygladalam przed ciaza.

nie ty jedna masz ten problem.Ja się już z tym pogodziłam. Pocieszam się tym że lepiej być chudą niż grubą. Chociaż chciałabym tak nagle stać się gruba, mogłabym w końcu nic nie jeść :)

Gość chuda jak szkapa
wiem ze jest multum kobiet ktore mi zazdroszcza takiej figury, ale ja ich nie rozumiem i to ja zazdroszcze kobitce, ktora nosi rozmiar jeansow 28 lub 30. ja czasami wychodze ze sklepu bez niczego, bo wszystko za duze, a ubrania 32 lub 34 w wiekszosci sa tylko w drogich sklepach...

Gość Interesująca 24
nie musisz się zapychać słodkościami czy fast-foodem. ja też chciałam przytyć,każdy ma inną budowę,ale ja naprawdę byłam szczuplutka-do tego wysoka i po prostu zwiększyłam dawki posiłków zamiast 1 bulki,półtora-po prostu jadłam więcej z fast foodów nie korzystałam

Gość chuda jak szkapa
no wlasnie z tym jedzeniem- specjalnie jem nie zdrowe, tluste rzeczy, ale zamiast tyc, to mi pryszcze wychodza. ja juz nie wiem co mam robic

Gość Interesująca 24
ja zawsze mam i miałam płaski brzuch--nie mogłabym patrzeć na siebie gdyby mi fałdy wystawały,ale weszło mi w pupę,uda-wyglądam apetyczniej,ale nadal szczupło przytyłam 5 kg

Gość AaliyahHaughton
hehe to rzeczywiscie juz nie dziecko ;) ja tez sie łudziłam ze coś mi po ciążach zostanie a tu nic ;) dosłownie dzien po porodzie wygladałam jak przed ciaza :) ciagle słysze od obcych ze przytyje po ciazy haha ja juz teraz siebie zaakceptowałam i juz :) chciałabym przytyc ale nie moge, inne babki mi zazdroszcza, facetom sie podobam, mąz mnie uwielbia wiec i ja pokochałam siebie taka chuda ;)

Gość chuda jak szkapa
moze i w tym jest problem ze za malo jem...ale jak sie nawtryniam czegos pod same gardlo to tak bede siedziala caly dzien zapchana i bedzie mi nie dobrze- kiedys sprobowalam, ale tak sie strasznie zle czulam ,ze nie moge tak codziennie :)

Gość chuda jak szkapa
cale zycie probuje sie zaakceptowac, ale jak spojrze w lustro to widze same kosci i jeszcze te rozstepy bo za szybko przytylam w krotkim czasie. jak bylam w ciazy to sie sobie podobalam- musialam kupic sobie troche wiekszych ubran i kupowalam to co mi sie podobalo- byleby sie brzych zmiescil, a teraz to wszystko lezy w szafie i marnieje

Gość chuda jak szkapa
ciuchy w sklepach dla dzieci kupuje, owszem, jakies bluzeczki na 15 lat sa na mnie akurat, ale dla mnie to wcale nie jest smieszne tylko upokarzające niestety...