Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladygruba

rewelacja jak tu schudnac?

Polecane posty

Gość ladygruba

juz chyba od 2 m-cy jestem na diecie sniadania jakies musli drugie sniadanie jakis owoc obiad warzywa mieso gotowane lub ryz lub kasza z warzywami gotowane warzywa na parze surowki czasem jakas zupa kolacja serek wiejski z warzywami kromka wazy lub dwa jajka gotowane i kromka wazy albo jakas salatka z kurczakiem roznie chodzi o to ze staram sie jesc zdrowo i jesc regularne posilki do tego cwicze na stepperze prawie codziennie wczesniej chodzilam tez na silownie tam rowerek i orbitrek przewaznie i nic schudlam moze ze 2 kg i nic waga stoji czasem oczywiscie zdarzają mi sie wpadki cos wieczorem przekasic piwko raz na jakis czas no ale to nie regularnie. kiedys mialam zaburzenia odzywiania odchudzalam sie jadlam malo potrafilam zjesc cos do 14 15 jakies warzywa owoce jogurty potem juz nie jadlam a jak mialam napady obzarstwa to wymiotowalam potem to co schudlam to przytylam z nawiązką znowu sie odchudzalam tylko bardziej rozsądnie ale bralam meridie juz przestalam teraz chce schudnac sama bez zadnych tabletek bez glodowania ale trudno jest moze moga miec tez wplyw tabletki antykoncepcyjne. Mam 25 lat mam 170 wzrostu i waze 63 kg moje marzenie to 58 kg tej wadze najlepiej sie czuje

Gość ladygruba
pewnie nie chce wam sie tego czytac szkoda :(

Wage masz prawidlową. A z reszta problemow radze zglosic sie do specjalisty. Co do wagi to nieraz tak jest i nie ma czym sie przejmowac

Gość mamadorota
witaj ja też jestem na diecie.Polecam ci dietę cukrzycową 1200 kcal i picie czerwonej herbaty po każdym posiłku ok pół godziny.Uważam że masz problem ze schudnięciem dlatego że za mało jesz i twój organizm magazynuje tłusz na gorsze czasy

Gość widzisz to jest tak
że jedni chudną szybciej(i potem łatwiej im przytyć) drudzy wolniej ale za to trwale.2 miesiące hm...ja kiedyś jak zaczęłam się odchudzać to prawie przez miesiąc będąc na diecie i codziennych min. godzinnych ćwiczeniach nie schudłam ani trochę ale już wkrótce waga zaczęła spadać średnio 3kg na miesiąc.Ćwicz dalej ile możesz a w końcu schudniesz; poza tym nie zapominaj że jak ćwiczysz to wyrabiają ci się mięśnie a mięśnie dużo ważą.

Gość jeag
mamadorota ---napisz coś więcej o tej diecie, proszę.

Gość mamadorota
nie jemy białego pieczywa .makaronu ziemniaków słodyczy napojów poza wodą mineralną niegazowaną ,czerwonego mięsa , smażonego połowa kalorii powinna pochodzić z warzyw i owoców z tym że nie powinno jeść się dojrzałych bananów i winogron trzeba pamiętać o witaminach je się 5 posiłków pije czerwoną herbatę

Gość jeag
dziękuję? W takim razie zamiast pieczywa co jadać ?

Gość jeag
dziękują mialo być, bez pytajnika:-)

Gość jeag
trzeba pamiętać o witaminach tzn. takich w tabletkach?

Gość mamadorota
ja jem pieczywo ciemne ewentualnie pełnoziarniste ,orkiszowe chodzi o to żeby dostarczyć łatwoprzyswajalny błonnik a witaminy są niezbędne bo jak ma się braki to trudniej się chudnie ja stosuję w tabletkach

Gość LADYGRUBA
JEST TYLE ROZNYCH WITAMIN ZE NIE WIEM JAKIE MAM BRAC SZCZERZE TO NARAZIE ZADNYCH NIE BIORE

wiatm autorke. mam 172 cm 62 wagi i tez dąże do 58 :) teraz dałam sobie na wstrzymanie, ale od poniedzialku wprowadzam rezim :) nie wiem tylko czy jakas radykalniejsza diete ( amerykanska na poczatek?..hmm) czzy zmienic tylko sposob odzywiania. Chciałabym szybk zobaczyć efekty, dlatego moze zdecyduję się na tą amerykańską

Gość do mamadorota
napisalam do Ciebie,odbierz majla

Gość mamadorota
odpisałam

Gość jeag
a o czym sobie pisałyście;-)?????

Gość jeag
dziewczyny właśnie nadchodzi pora mojego wieczornego obżerania. Co z tym zrobić? Jak to przełamać?

Gość mamadorota
a może zjedz grejfruta albo musli z chudym mlekiem i owoce choćby i do syta nie polecam jabłek w czasie napadu głodu bo to tylko spotęguje apetyt

Gość jeag
nie, nie, wolę nic nie zjeść, bo jak coś skubnę to już hamulca nie mam. :-(

Gość GANGA
:) ja wczoraj nie wytrzymalam a dzis sie nie dam zreszta nawet nie mam ochoty.... mi czesto pomaga szklanka mleka ale jak mam takie pragnienie jak wczoraj to nic mi nie pomaga