Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvnvnlhkghl

Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe... moja koleżanka zarabia grubą kasę

Polecane posty

Gość nvnvnlhkghl

Jestem na trzecim roku studiów, pracuję, ledwo starcza mi na wszystko czasu i zarabiam 1000 zł na rękę :/ Jak zapłacę za mieszkanie to ledwo starcza mi na jedzenie nie mówiąc już o kosmetykach. Nawet internetu w domu nie mam :( Moja koleżanka natomiast jest ładna i zgrabna, pracuje a to jako hostessa, albo jako fotomodelka (ostatnio była nawet na sesji zdjęciowej na Kanarach - oprócz wynagrodzenia cały pobyt opłacony) itd. Ma same markowe ciuchy i kosmetyki (często dostaje rzeczy z sesji), ciągle kupuje sobie do mieszkania jakieś bajery... Po prostu odlot... Kiedyś tak rozmawiałyśmy o pracy, pieniądzach, to okazało się, że za KILKA godzin na jakiejś imprezie zarabia nawet 400 zł. A za sesje zdjęciowe to już w ogóle... Gdybym była ładna też bym miała takie życie... :( A tak ciężko haruje i nic z tego nie mam :(

Gość nvnvnlhkghl
Była hostessą a ty masz jakieś brudne myśli

Przynajmniej masz lepszy charakter i jesteś wewnętrznie bardziej wartościowa. Poza tym nie podoba mi się twoje myślenie. Zamiast myśleć co zrobić żeby sobie pomóc i poprwaić standard życia ty rozmyślasz "dlaczego moja koleżanka zarabia grubą kasę". W ten sposób nigdy nic nie osiągniesz. Idź do przodu nie oglądaj się na innych.

Gość czegos tu nie rozumiem
Wcale nie wszystko zależy od urody- gdyby ta koleżanka była ładna, ale ciotowata, nieporadna i niepewna siebie to nie odniosłaby sukcesu. Zresztą co to porównywać? Jedni mają lepiej, inni gorzej i nie zawsze zależy to od wkładu. Ja mam na studiach koleżankę, która nie pracuje, rodzice opłacają jej niezłe mieszkanko prawie w centrum miasta, poza tym ciągle kupuje sobie nowe ciuchy. I co z tego? Ma bogatych rodziców i tyle. Nie ma co zazdrościć, trzeba pracować na własny sukces :)

Gość taka jedna co wygrała
uroda kiedyś przemija..... Ty się uczysz i może za parę lat wszystko się odwróci i Ty będziesz zarabiać grubą kasę

Gość buehehehehehhhe
lol

Gość z tą nauką to dobry żart
hehehe :)

Gość nvnvnlhkghl
Znowu z tymi głupimi linkami :O

Gość uppppppppppk