Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoloty w głowie

jaka bronzoletke wybrać? pomożecie?

Polecane posty

Gość samoloty w głowie

mama dylemat, moge tylko jedną wybrac i nie wiem na którą się zdecydować.napiszcie co o każdej sądzicie. chodzi mi aby nosic ja na codzień, wiem ze jedna z nich pasuje bardziej na wyjścia, ale chciałabym znac wasze opinie, moze pomoże mi to się zdecydować. plusy i minusy. http://www.allegro.pl/item897033156_bransoletka_zlota_wloska_exclusive_nowa.html http://www.allegro.pl/item894613836_bransoletka_zlota_idealna_na_walentynki_promocja.html

pierwsza jest śliczna, elegancka , pasuje na co dzień i na wyjścia. Druga mi się nie podoba w ogóle.

Gość samoloty w głowie
widze ze jednej sie podoba ta druga delikatniejsza, a pozostałymta pierwsze taka gęsta:) a moze zasugerujecie dlaczego ta druga do kitu i dlaczego ta pierwsza jest lepsza?

Pierwsza jest elegancka, oryginalna, nie spotkasz takiej wśród tandetnych podróbek..A ta druga - często spotykany wzór.

Gość branSoletkę
sie pisze, i najlepiej jakbys do niej juz tak dla siebie kupil slownik ORTOGRAFICZNT

Gość samoloty w głowie
żali- nie bradzo rozumiem. Piszesz ze pierwsza Ci sie podoba, a druga jest ze złota? obie są złote

Gość samoloty w głowie
ups czyli ta delikatniejsza jest zbyt złota tak? czyli ta pierwsza gęsta jest lepsza ?

Gość tak mysle
ze ta pierwsza, bo przynajmniej widac ze na reku ladnie wyglada, a druga nie wiadomo- na pewno jest delikatniejsza. zalezy jaki ty masz styl ubierania sie etc. jak jestes romantyczka to chyba wtedy ta druga. obie sa ladne i sa rozne :)

Gość samoloty w głowie
bardzo dziekuję, :) może jeszcze kilka opinii i wtedy będe wiedziała:)