Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faficzka_2006

problem łóżkowy z dzieckiem

Polecane posty

Gość faficzka_2006

poradźcie...mam małą powierzchnię pokoju i nie mam jak wstawić łóżeczka dla dziecka na stałe. Mała śpi teraz w naszym łózku lub w wózku. no ale rośnie i wymaga łóżeczka, może składanego?znacie jakies ciekawe sklepy, adresy? takie łóżeczko, żeby na dzień można wynieść, złożyć...kojce zwykle leżą na podłodze

Gość gizzzmo
podwieszane pod sufitem.pociąga się za łańcuch i gotowe :-D

Gość ja miałam
łóżeczko składane turystyczne a do środka włożony normalny materacyk.Na dzien wyjmujesz materacyk i składasz łozeczko..:)

Gość ja miałam
faktycznie najbardziej jej pomozesz jak bedziesz wiedziec ile ma pokoji

no bo normalny czlowiek mieszkajcy najednym pokoju na dziecko sie nie decyduje

Gość tak mysle
z doswiadczenia wiem ze takie luzeczka turystyczne nie sa zbyt wygodne na dluzszy czas, ale jesli masz taka sytuacje to chyba to jedyne wyjscie, tylko zadbaj o to by materac byl na prawde dobry i twardy, ja podkladalam pod materac dodatkowo deske, bo one sie uginaja. a z czasem jak dziecko bedzie juz wieksze, to faktycznie podwieszane luzko to super wyjscie :)

Gość malutka874
wikiiiiii normalny nie decyduje sie na dziecko majac 1pokoj??? obecnie mam 2 pokoje a za 1msc wyprowadzam sie do kawalerki tez spodziewam sie dziecka...... wole ciasne ale wlasne mieszkanko.... niz mieszkanie u kogos

Gość malutka874
ciasne ale wlasne robisz co chcesz....nie dopasowujesz sie do kogos widzimisie zreszta duzo sie nie zmieni gdyz teraz tez korzystamy z 1pokoju.... a kalwaerke mozna fajnie sobie urzadzic pod zabudowe....

Gość faficzka_2006
a na serio z tym podwieszanym..? no chyba 1 skoro mam problem łóżeczkowy... te turystyczne ogladałam, chyba prawie takie same jak te zwykle...a dziecko to 6 kg wazy.mam klasyczne drewniane, no ale cos za cos.Po rozlozeniu naszego lozka nie ma juz miejsca na kolejne stacjonarne dla dziecka, wiec dlatego pytam o takie, które da sie zlozyc na dzien i malo miejsca zajmuje.a dziecko lapkami majta na boki i spi na Jezusa,wiec musi miec spore te lozko

Takie życie w jednym pokoju to katorga.... Spółczuje ale jak już ktoś powiedział podwieszane łóżko albo biurko-łóżko czyli na dole kącik do rysowania i malowania. Spółczuje.... W tym łóżku ty moglibyście na dole dziecko na górze. http://img513.imageshack.us/i/lozkapietrowedladzieciax6.jpg/ dla samego dziecka http://www.meblepoltorak.pl/files/lozka-pietrowe%5B1%5D.jpg dla dziecka z szafa http://foto.ojej.pl/ojej/5/0/1/7/78_lozka_pietrowe_na_an1.jpg

Gość onomatopejaaaa
.Aleksandra. współczuje jeśli już.

Też pomyślałam o czymś podobnym a konkretnie o antresoli dla was a na dole kącik malucha

Gość Agnaaaaaaa
Z Tobą Aleksanrda chyba jednak jest coś nie tak, w jednych postach smiejesz się z matek z dziećmi itd a tutaj doradzasz!! Dziwana jesteś, cos chyba z Tobą nie tak jest. Skąd masz tyle wiadomości p łóżeczkach dla dzieci, skoro ich nie masz i się nimi brzydzisz??

Gość co za masakram
bo aleksandra ma rozdwojenie jaźni:D:D:D:p

Gość Agnaaaaaaa
Racja, pewnie rozdwojenie jaźni;DD

Gość faficzka_2006
Aleksandra...dzieckiem musiałam się zająć...:) oglądam właśnie

Gość faficzka_2006
no tak, ale to są łózka dla starszych dzieci, nie dla niemowlaka mającego 3 miesiące.....

Gość faficzka_2006
no tak, ale to są łózka dla starszych dzieci, nie dla niemowlaka mającego 3 miesiące.....

Gość faficzka_2006
bardzo ładne było to połączone-na dole rodzice, na górze dziecko (to 2, nie różowe)

To zielone? tez fajne ma jeszcze szuflady na ciuchy do schowania a w takim łóżku myślę że 2-3 latek mógłby spac.

Gość faficzka_2006
no tak. za 2-3 lata to nie bede miec tego problemu.a teraz mam problem i szukam roziązania.

Gość Agnaaaaaaa
Uważam, że jednak odppwiednie będzie turystyczne. Jeżeli kupisz dobry materac to będzie wygodne no i nie są takie małe. Byłam u rodziny przez miesiąc i mój synek ( ma rok) spał właśnie w turystycznym i chyba lepiej mu się spało niż w zwykłym. Bo w domu nie spi w łóżeczku ze szczebelkami tylko na małym niskim materacu ( w łózeczku nie chce). W dzień złożysz sobie turystyczne, miejsca nie będzie Ci wtedy zajmowało. Ale ty sama wiesz najlepiej co jest najlepsze dla Twojego dziecka;))